تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/06/10 - 14:22
کد خبر: 368802

جزئیات «بسته اقتصاد مردمی» در مجلس یازدهم

مهدی طغیانی با اشاره به آخرین وضعیت «بسته اقتصاد مردمی» مجلس شورای اسلامی، گفت: کلید اجرای بسته اقتصاد مردمی در مجلس خورده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، مهدی طغیانی با اشاره به آخرین وضعیت «بسته اقتصاد مردمی» مجلس شورای اسلامی، گفت: کلید اجرای بسته اقتصاد مردمی در مجلس خورده است.

وی افزود: در حقیقت بسته اقتصاد مردمی به مجموعه‌ای از طرح‌های اقتصاد مجلس جهت حل مشکلات اقتصادی کشور اطلاق می‌شود.

این نماینده مجلس تاکید کرد: در حال حاضر بسیاری از طرح‌های اقتصادی در مجلس اعلام وصول شده است و در نوبت رسیدگی صحن قرار دارد و بسیاری از طرح‌ها هم همچون حوزه بازار مسکن، به تصویب مجلس رسیده است.

طغیانی بیان داشت: کمیسیون اقتصادی در حال حاضر مشغول بررسی مالیات بر عایدی سرمایه است که مرتبط با اصلاح نظام مالیاتی است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی تاکید کرد: همچنین مجلس بحث تأمین کالا‌های اساسی و مایحتاج مردم را در دست بررسی و رسیدگی دارد و این مقوله هم اکنون در کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات بررسی می‌شود که این موضوع هم در بسته اقتصاد مردمی می‌گنجد.

وی اظهارداشت: همچنین کمیسیون اقتصادی در حال حاضر مشغول بررسی مواردی درباره دیپلماسی اقتصادی و مجوز در زمینه کسب و کارها است لذا این سلسله اقدامات، اقداماتی است که در راستای بسته اقتصاد مردمی در حال انجام است و بسیاری از کمیسیون‌های دیگر هم همچون کمیسیون عمران طرح‌هایی را در این قالب داشته و ارائه خواهند کرد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اقدامات کمیسیون‌های مجلس پیرو حل مشکلات اقتصادی ذیل بسته اقتصاد مردمی تعریف و انجام می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مقاومت از میدان انقلاب تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم به پیروزی رسید
تنفس بگیرید و دوباره حمله کنید
پوستر بازی تیم ملی در مقابل نیوزیلند منتشر شد
جدال پویا اسدی و بیژنی در وزن ۵۵ کیلوگرم
برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در مساجد دانشگاه‌ها +جزئیات
جزئیات تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
وام نهضت ملی مسکن به ۸۵۰ میلیون تومان برای ۱۶۰ هزار واحد افزایش یافت
فیلم | پزشکیان: اگر دانشگاهیان به میدان بیایند، از بحران‌ها عبور می‌کنیم
استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت
ریزش همزمان طلا، سکه و دلار
جزئیات جدید از متن تفاهم آمریکا درباره تنگه هرمز
امکان ارتقای اساتید از طریق آموزش ممکن شد
در لبنان می‌مانیم و به حملات ادامه می‌دهیم!
ایران مانع اعطای دستاورد نمادین به ترامپ شد
هیچ وقت نباید خسته شویم
کنایه طارمی به خبرنگاران!
فیلم | خلاصه بازی ساحل عاج ۱ - اکوادور ۰
توافق ایران و آمریکا حاکمیت لبنان را حفظ می‌کند
نبویان: طرح تنگه هرمز منتفی شده است
خطر ایجاد موج جدید مالباختگان ملکی در اثر اختلال کانون سردفتران در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی
فیلم | خلاصه بازی سوئد ۵ - تونس ۱
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top