تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/06/19 - 13:55
کد خبر: 369745

نامه نماینده اصفهان به روحانی درباره اجرای قانون تسهیل ازدواج

نماینده اصفهان در مجلس با اشاره به قانون تسهیل ازدواج جوانان گفت: در عدم توجه دولت به این قانون و اجرای آن به همراه جمعی از نمایندگان به کمیسیون اصل ۹۰ و قوه قضاییه شکایت خواهیم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز (چهارشنبه 19 شهریور) مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از نواقص جدی اجرای قانون در کشور قانون تسهیل ازدواج جوانان است که علی‌رغم تصویب در سال ۱۳۸۴ و تایید آن در شورای نگهبان بخش‌های عمده آن به درستی اجرا نمی‌شود.

وی توضیح داد: طبق این قانون قرار بود صندوق اندوخته ازدواج جوانان ایجاد شده و با روش‌هایی همچون انبوه‌سازی، کوچک‌سازی، ارزان‌سازی و استفاده از روش‌های نوین ساخت در مسکن، مشکل مسکن جوانان حل شود. دولت مکلف به ارائه‌ تسهیلات به جوانان شد و باید همه دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی و شهرداری‌ها تسهیلات رفاهی اعم از تالارها، باشگاه‌ها و فرهنگ‌سراها را در اختیار جوانان قرار می‌دادند که هیچ کدام از این قوانین اجرا نشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بعد از گذشت بیش از یک دهه از تصویب این قانون شرایط به گونه‌ای پیش رفته که عملا قانون مصوب از اذهان عمومی حذف شدند، لذا  در نامه‌ای به رییس جمهور درخواست کردم که به سازمان برنامه و بودجه دستور دهند تا در بودجه سال ۱۴۰۰ نواقص این قانون را رفع کند، چون عدم اجرای آن باعث شده بخشی از نابسامانی‌های اجتماعی، جمعیتی، موانع و مشکلات را برای جوانان به وجود آورد. اعلام بی‌توجهی باعث افزایش حجم خسارات خواهد شد.

مقتدایی ادامه داد: در نامه‌ای از رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز خواستم که براساس ماده ۱۲ قانون تسهیل ازدواج جوانان از دولت بخواهد که هر ۶ ماه یکبار گزارش اجرای این قانون را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد، کمیسیون فرهنگی باید عدم کارآمدی این کمیسیون در مجالس قبلی را خاتمه داده و به این وضعیت توجه کند.

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار کرد: در صورت عدم توجه به این موارد به همراه جمع زیادی از نمایندگان به کمیسیون اصل ۹۰ و قوه قضاییه شکایت خواهیم کرد، موضوع تسهیل ازدواج جوانان در دستور کار ما قرار گرفته و بر اجرای این قانون نظارت خواهیم کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جدایی یک مربی تیم ملی فوتبال
تشکل‌های دانشجویی از بدنه خود فاصله گرفته‌اند
پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی تصویب شد
قیمت طلا و سکه امروز ۴ اسفند
شیفت دوم بی‌حقوق؛ تاملی در باب زندگی زنان شاغل
هیئت ممیزه دانشگاه آزاد با ۷ ارتقای علمی موافقت کرد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
محور اطلاع‌رسانی قدردانی از مادران است
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top