تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/06/19 - 14:03
کد خبر: 369747

«شاد» در همه اپراتورها رایگان شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از رایگان شدن شبکه آموزشی «شاد» در همه اپراتورها به دستور رئیس‌جمهور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، محمدجواد آذری‌جهرمی صبح امروز (۱۹ شهریورماه) در حاشیه شورای اداری استان زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانش‌آموزان آینده‌سازان کشور بوده و ۱۴ میلیون خانواده درگیر آموزش آن‌ها هستند. زیرساخت‌های مجازی، آموزش را تسهیل کرده و سلامت را حفظ می‌کند و تاکنون ۸۶ هزار مدرسه به زیرساخت مربوطه متصل شده‌اند و دیروز نیز همین تعداد مدرسه ۵ گیگابیت ترافیک تولید کردند.

وی با اشاره به اینکه ۵۰۰ گیگابیت ظرفیت از طریق شبکه ملی اطلاعات برای مدارس ایجاد شده است، افزود: از این میزان فقط ۵ گیگ مشغول شده است، چون فعلا در ابتدای مباحث آموزشی هستیم.

این مسئول از رایگان شدن شبکه آموزشی «شاد» به دستور رئیس‌جمهور خبر داد و گفت: هزینه همه اپراتورها برای مدارس رایگان شده و دیروز مصرف «شاد» ۲۷ گیگابیت در ثانیه در پیک بود اما برای  ۷۰۰ گیگابیت ظرفیت‌سازی شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه پایش شبکه وجود دارد و مشکلی از این لحاظ نداریم، تصریح کرد: مسئله جدی ۵ درصد از مناطق روستایی کشور است که امکان دسترسی به شبکه ملی اطلاعات برای آن‌ها فراهم نبوده، به همین خاطر برنامه‌ریزی شده که امسال این مدارس متصل شوند و بخشی از این‌ها نیز مربوط به استان زنجان است.

آذری‌جهرمی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه استان زنجان که به شبکه اینترنت اتصال ندارد و برنامه‌ریزی شده است در سه گام و تا اسفندماه اتصال این مدارس نیز انجام شود، یادآور شد: گام نخست در آبان‌ماه، گام دوم در بهمن و گام سوم در اسفندماه انجام خواهد شد، این در حالی است که هم به لحاظ رایگان‌سازی زیرساخت‌ها و هم اتصال آمادگی بهتری نسبت به پیک اول کرونا خواهیم داشت.

این مسئول با اشاره به اینکه در ابزاری همچون «شاد» نیز آموزش و پرورش خدمات خوبی ارائه کرده است، خاطرنشان کرد: ما نیز در حل مشکلات آن‌ها را همراهی می‌کنیم و همه باید مدارس و معلمان را در حفظ تداوم آموزش کمک کنیم. برای استان‌هایی که در اتصالات اینترنت مشکل‌دار دارند نیز سفرهایی انجام خواهد شد تا مشکلات به مرور حل شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top