تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/06/19 - 21:06
کد خبر: 369804

بایدن برنده آرای مردمی انتخابات ۲۰۲۰ است

طبق یکی از تازه‌ترین نظرسنجی‌ها درباره انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، بایدن با اختلافی ۱۲ درصدی، آراء مردمی را از آن خود خواهد کرد حال آنکه ممکن است در جلب آرای الکترال، از ترامپ عقب بیفتد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، نظرسنجی که به طور مشترک از سوی خبرگزاری رویترز و مرکز سنجش افکار عمومی «ایپسوس» انجام شد، حاکی از آن است که در سطح ملی و در میان عامه مردم آمریکا، جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، از برتری ۱۲ درصدی در مقایسه با دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواه برخوردار است.

همچنین گفته می‌شود که در مقایسه با چهار سال پیش، شمار رای دهندگان مردد کاهش یافته است.

طبق این نظرسنجی، ۵۲ درصد از رای دهندگان احتمالی از بایدن حمایت می‌کنند حال آنکه این رقم برای ترامپ ۴۰ درصد است. سه درصد هم به نامزدهای مستقل رای می‌دهند و فقط ۵ درصد رای دهندگان هنوز تصمیم قطعی خود را اتخاذ نکرده و نمی‌دانند که به چه کسی رای خواهند داد.

به این ترتیب، شمار رای دهندگان مردد در مقایسه با انتخابات ۲۰۱۶، به کمتر از نصف کاهش یافته است.

طبق نظرسنجی رویترز، حتی اگر ۵ درصدی که هنوز تصمیم قطعی خود را نگرفته‌اند؛ در نهایت به ترامپ رای دهند، باز هم برنده رای مردمی انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، جو بایدن دموکرات است.

با این حال، از آنجا که رای مردمی تعیین کننده نتیجه انتخابات نیست و برنده نهایی بعد از شمارش آراء الکترال معرفی می‌شود؛ ممکن است مثل دور قبل، ترامپ برنده انتخابات ۲۰۲۰ معرفی شود.

الکترال کالج شامل ۵۳۸ عضو است و هر ایالتی بر اساس تقسیم بندی‌های خاص خود نمایندگانی را در آن دارد. وقتی مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا رأی می‌دهند، در واقع با این رأی به نمایندگانشان در کالج الکترال حکم می‌کنند که به چه‌کسی رأی دهند.

اینکه هر ایالت چه تعداد نماینده در الکترال کالج دارد به جمعیت آن ایالت و نسبت آن به کل کشور بستگی دارد. ایالت‌های پرجمعیتی مانند کالیفرنیا، تگزاس، نیویورک، فلوریدا، پنسیلوانیا و ایلی‌نویز که بیشترین جمعیت را در میان ایالت‌های آمریکا دارند، بیشترین آرای الکترال را هم به‌خود اختصاص داده‌اند.

برای مثال کالیفرنیا با ۳۷ میلیون نفر، ۵۵ آرای الکترال دارد. یعنی هم در فهرست جمعیتی اول است و هم در فهرست آرای تعیین‌کننده رئیس‌جمهور.

نقطه ضعف مهم این سیستم (الکترال کالج) این است که ممکن است یک نامزد اکثریت آرای مردم را به‌دست نیاورده باشد اما اکثریت آرای الکترال را به‌دست بیاورد و برنده انتخابات شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کار سختی که ایران کرد
جریمه ۳۰۰ میلیون تومانی ۳ باشگاه لیگ برتری
قرمزها آبی‌ها را صدرنشین کردند؛ همه برای یکی!
تصاویر هولناک از جاری شدن سیل در نیکشهر
برق کولرهای گازی شما را نگیرد!
تقویت فعالیت سامانه بارشی در جنوب کشور
پیش‌بینی بانک‌های غربی از قیمت نفت پس از حمله ایران به اسرائیل
حجم باورنکردنی ویرانی در شهر غزه را در این تصاویر هوایی ببینید
خداحافظی یک بازیکن از نسل طلایی ایران
وزیر خارجه نتانیاهو به دست و پا افتاد
ایران رکن اصلی و حیاتی امنیت اسرائیل را از بین برد
پیش‌بینی وضعیت بارش کشور تا ۶ هفته آینده
بیمه کارگران ساختمانی به کجا رسید؟
راهیابی هر ۵ فرنگی‌کار کشتی ایران به مرحله نیمه‌نهایی
محکومیت رفتار وحشیانه یک هوادار از سوی فدراسیون فوتبال عربستان
ژیلا صادقی اسلحه به دست شد!
پاتوق زیر زمینی معتادان در دل تهران +عکس
همه عملیات‌های انتقامی ایران ؛ از جنگ شهرها در سال ۱۳۶۳ تا عملیات وعده صادق +عکس
لحظه کشف ۱۰۰۰ کیلو شیشه از یک تریلی +فیلم
درخواست انگلیسی ها از نتانیاهو
مجلس هفته آینده وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top