تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/06/23 - 12:28
کد خبر: 370105

وعده قالیباف برای بازگرداندن بازار بورس

رئیس مجلس با بیان اینکه تلاش دیگر ما این است که حتما از سرمایه مردم در بازار بورس به درستی صیانت شود، گفت: در این راستا حتما کمک هایی که لازم باشد را به دولت جهت تثبیت بورس انجام خواهیم داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی پس از جلسه غیرعلنی امروز قوه مقننه با حضور وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی و در تشریح جزئیات این نشست ضمن اعلام حمایت مجلس از بازارهای سرمایه و بورس، گفت:جلسه غیرعلنی امروز  عمدتا متمرکز بر مسائل حوزه بازار سرمایه و بورس بود.

وی با بیان اینکه مجلس مسائل اقتصادی را با اولویت در دستور کار قرار داده و به خصوص در روزهای اخیر به طور ویژه در حوزه کمیسیون‌های تخصصی و اقتصادی پیگیر حل مشکلات اقتصادی بوده است، ادامه داد:در جلسه امروز  روسای کمیسیون‌ها، نمایندگان، وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی توضیحاتی درباره وضعیت بازار سرمایه در کشور ارائه کردند.

نماینده تهران در مجلس اضافه کرد: اولین نکته‌ای که مردم باید از آن مطلع باشند این است که مجلس مصمم است حمایت و تقویت لازم و تثبیت را در بازارهای بورس و سرمایه انجام دهد و تلاش کند هدایت نقدینگی در بازار بورس به سمت مسائل تولیدی برود و پروژه‌های صنعتی در بخش تجاری، کارخانجات و تولید در کشور رونق بگیرد.

رئیس مجلس با بیان اینکه تلاش دیگر ما این است که حتما از سرمایه مردم در بازار بورس به درستی صیانت شود، گفت: در این راستا حتما کمک هایی که لازم باشد را به دولت جهت تثبیت بورس انجام خواهیم داد.

قالیباف تصریح کرد: اخیرا بحث افزایش سرمایه در بورس یکی از مباحث جدی بود که دولت لایحه آن را به مجلس ارائه کرد و کمتر از 22 روز این لایحه تصویب و ابلاغ شد و متخصصان بازار بورس می دانند این لایحه تا چه حد می تواند به عمق بخشی، تثبیت، هدایت نقدینگی، حفظ نقدینگی و اموال مردم در بازار بورس کمک کند.بر این اساس مجلس در این بخش کوتاهی نکرده و این مسئله جز اولویت های اصلی مجلس شورای اسلامی بوده است و تلاشمان را در این زمینه افزایش خواهیم داد.

وی با بیان اینکه  واقعیت این است که لازم است در حوزه بورس تصمیمات جدیدی مورد توجه قرار گیرد که امروز این تصمیمات در مجلس گرفته شد، اضافه کرد:وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان بورس و مجموعه شورای عالی بورس روز پنجشنبه جلسه ای داشتند و بنده در جریان آن جلسه و مصوبات هستم و مصمم هستیم این تصمیمات را پیش ببریم.

نماینده تهران در مجلس درباره‌ی بازارگردانی در بورس اظهار داشت: ما باید به دو طریق به این موضوع توجه کنیم یکی این‌که به متغیرهای بورس توجه کنیم. حجم مبنا، حداقل سفارش و سقف استفاده از اعتبار در بازار سرمایه از نکاتی است که مجلس شورای اسلامی مصمم است در کار کارشناسی و نظارتی خود در بورس به آن توجه کند.

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بحث بازارگردانی بخشی از شرکت‌هایی که در بورس هستند حقوقی و دولتی هستند که در زمان اوج بازار درآمدهایی پیدا شد و بعد به هر دلیل از بازار بورس کم شد. همه اینها شرکت‌هایی هستند که به نوعی دولتی محسوب می‌شوند و مدیریت دولتی دارند. اینها مکلف هستند وجوه را به بازار بورس برگردانند و بورس را تقویت کنند تا بازارگردانی درست پیش برود و کسی خارج از موضوع لیدری بورس را انجام ندهد.

قالیباف همچنین تصریح کرد: ما باید استفاده از ابزارهای پوشش ریسک و بیمه و سهام را مورد توجه قرار دهیم و زیان ناموجهی را به منابع بیت‌المال وارد نکنیم تا بورس را حفظ کنیم. چیزی که توافق شد این است که سازوکارهای سهام خزانه و کاهش مزیت‌های سهام خزانه غیرمستقیم را برای تقویت در سازوکارهای رسمی خزانه در بورس در دستور کار قرار گیرد.

رئیس مجلس اضافه کرد: با اطمینان عرض می‌کنم مجلس و دولت با جمع‌بندی امروز در صحن مجلس شورای اسلامی که با حضور وزیر اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی و تصمیم روز پنج‌شنبه در شورای عالی بورس این کار را انجام می‌دهند و کمیسیون‌های اقتصادی نظارت و پیگیری لازم را خواهند داشت از فردا صبح (دوشنبه) نیز اولین جلسه با حضور روسای کمیسیون‌های مربوطه با حضور من، روسای کمیسیون‌های مربوطه و مسئولان مرتبط از جمله رییس کل بانک مرکزی برگزار خواهد شد و به زودی شاهد تحول در حوزه بورس خواهیم بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دلیل وجود حجاب در اسلام چیست؟
سیاست‌گذاری‌های کشور باید پیوست خانواده داشته باشد
هزینه‌های اولیه سوختگی تحت پوشش بیمه است
اجرای مرحله تکمیل ظرفیت برای چهل و سومین دوره آزمون دستیاری فوق تخصصی
طرح خودگردانی دانشگاه تهران در دولت در دست بررسی است
استکبارستیزی اقتصادی نیازمند اصلاح ساختار‌ها و استقلال در تصمیم‌گیری است
استکبارستیزی، وظیفه‌ای الهی و توقف‌ناپذیر است
قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ آبان
استکبارستیزی باید به فرهنگی فراگیر در جهان تبدیل شود
برخورد قضایی با محکومان اقتصادی یکسان نیست
هیچ‌کس نباید در تأمین نیازهای اساسی زندگی تنها بماند
مکرون و فراموشی نسخه‌ای که برای ایران پیچیده بود
ازسرگیری اعتراضات دانش‌آموزی در فرانسه پس از پایان تعطیلات
با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم
دانشجوی ما اقدام به خودسوزی نکرده است
بزرگ‌ترین صرافی رمزارز جهان هک شد
دولت بریتانیا با متفکران حامی فلسطین چون تروریست رفتار می‌کند
۹ روز پس از نمایش کوپر؛ ۱۱ نفتکش در آتش
باید مطالبه‌گر وحدت بمانیم نه پاسخگوی وحدت/ حرف را باید زد؛ اما با بیان درست
توضیحات دانشگاه تهران در مورد خودسوزی یکی از دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی
انتشار هشدار حمله هسته‌ای جعلی با هک اپ دولتی روسیه
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
نمرات مردودی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ به بعد در معدل کل محاسبه نمی‌شود
بررسی گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی ایران و عراق
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
هزینه کلاس خصوصی زبان انگلیسی  در سال ۱۴۰۵ چقدر بود؟
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر برضرورت حفظ حرمت محیط دانشگاه تاکید کرد
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۶ تا ۱۵ آبان تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top