تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/06/25 - 20:31
کد خبر: 370416

توسعه شبکه ارتباطات ثابت تاخیر دارد

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه توسعه شبکه ارتباطات ثابت با تاخیر همراه است، گفت: تاخیر رشد این شبکه باید جبران شود تا تکمیل کننده شبکه موبایل کشور باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و سندیکای صنعت مخابرات در راستای توسعه زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات که امروز در حاشیه برپایی نمایشگاه دستاوردهای پیشرفته بومی شبکه ملی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد، گفت: شاهد تاخیر در سیستم ارتباطات ثابت کشور نسبت به شبکه موبایل هستیم. این در حالی است که بخش عمده نیازهای ارتباطی کشور از لحاظ پهنای باند و لایه دسترسی باید روی شبکه ثابت باشد و در صورت سرمایه‌گذاری لازم در این بخش، شاهد ایجاد موازنه بین این دو خواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه تاخیر شبکه ارتباطات ثابت باید جبران شود تا این شبکه تکمیل‌کننده شبکه موبایل کشور باشد، گفت: در زمینه سرمایه‌گذاری‌های ثابت و موبایل یک عدم توازن وجود دارد و مشابه سرمایه‌گذاری‌هایی که در شبکه موبایل انجام شده، در شبکه ثابت صورت نگرفته است. به همین دلیل با انعقاد تفاهم نامه امروز میان شرکت مخابرات ایران و سندیکای صنعت مخابرات، قرار است سرمایه‌گذاری در حوزه شبکه ثابت کشور در اولویت قرار گیرد؛ برای تحقق این هدف لازم است بودجه مناسبی از طریق سهامداران مخابرات تامین شود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: در شرایط تحریم به ناچار نیازمند تهیه و بهره برداری از تجهیزات بومی برای ارتقای شبکه هستیم و این یک اجبار خوب است؛ چرا که ما در سطح مناسبی از تکنولوژی قرار داریم و در این شرایط می توانیم شاهد جهش تولید در این حوزه باشیم.

وی گفت: هم اکنون سیستم‌های خوبی در حوزه سوئیچ، تجهیزات شبکه انتقال و المان‌های اکتیو شبکه در کشور دیده می شود و یکی از نقاط ضعف مربوط به عدم پایبندی شرکت ها به تاریخ مقرر تحویل تجهیزات در قراردادها است که باید برطرف شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top