تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/06/25 - 20:31
کد خبر: 370416

توسعه شبکه ارتباطات ثابت تاخیر دارد

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه توسعه شبکه ارتباطات ثابت با تاخیر همراه است، گفت: تاخیر رشد این شبکه باید جبران شود تا تکمیل کننده شبکه موبایل کشور باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و سندیکای صنعت مخابرات در راستای توسعه زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات که امروز در حاشیه برپایی نمایشگاه دستاوردهای پیشرفته بومی شبکه ملی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد، گفت: شاهد تاخیر در سیستم ارتباطات ثابت کشور نسبت به شبکه موبایل هستیم. این در حالی است که بخش عمده نیازهای ارتباطی کشور از لحاظ پهنای باند و لایه دسترسی باید روی شبکه ثابت باشد و در صورت سرمایه‌گذاری لازم در این بخش، شاهد ایجاد موازنه بین این دو خواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه تاخیر شبکه ارتباطات ثابت باید جبران شود تا این شبکه تکمیل‌کننده شبکه موبایل کشور باشد، گفت: در زمینه سرمایه‌گذاری‌های ثابت و موبایل یک عدم توازن وجود دارد و مشابه سرمایه‌گذاری‌هایی که در شبکه موبایل انجام شده، در شبکه ثابت صورت نگرفته است. به همین دلیل با انعقاد تفاهم نامه امروز میان شرکت مخابرات ایران و سندیکای صنعت مخابرات، قرار است سرمایه‌گذاری در حوزه شبکه ثابت کشور در اولویت قرار گیرد؛ برای تحقق این هدف لازم است بودجه مناسبی از طریق سهامداران مخابرات تامین شود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: در شرایط تحریم به ناچار نیازمند تهیه و بهره برداری از تجهیزات بومی برای ارتقای شبکه هستیم و این یک اجبار خوب است؛ چرا که ما در سطح مناسبی از تکنولوژی قرار داریم و در این شرایط می توانیم شاهد جهش تولید در این حوزه باشیم.

وی گفت: هم اکنون سیستم‌های خوبی در حوزه سوئیچ، تجهیزات شبکه انتقال و المان‌های اکتیو شبکه در کشور دیده می شود و یکی از نقاط ضعف مربوط به عدم پایبندی شرکت ها به تاریخ مقرر تحویل تجهیزات در قراردادها است که باید برطرف شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top