تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/06/26 - 16:11
کد خبر: 370490

بررسی قرارداد گازی ایران و ترکمنستان در مجلس

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست عصر دیروز این کمیسیون، تعیین تکلیف سؤال ۲۱ نفر از نمایندگان از وزیر نفت درباره پرونده قرارداد گازی ایران با ترکمنستان بررسی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت نفت، مالک شریعتی نیاسر در تشریح نشست عصر دیروز (سه‌شنبه، ۲۶ شهریورماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست عصر دیروز سوال ۲۱ نفر از نمایندگان از بیژن زنگنه، وزیر نفت در خصوص قرارداد گازی ایران با ترکمنستان تعیین تکلیف شد که در این خصوص دو نامه به کمیسیون ارسال شده بود.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نامه نخست متعلق به سیدمحسن دهنوی، عضو هیئت رئیسه مجلس بود، تصریح کرد: با توجه به توضیح‌های وزیر نفت در نشست کمیسیون و حضور در جلسات کارشناسی وزارت نفت، دهنوی از توضیحات زنگنه قانع شد و بنابراین درخواست کرد سوال به صحن علنی ارجاع نشود.

شریعتی نیاسر با بیان اینکه نامه دوم توسط ۱۲ نفر از دیگر نمایندگان سؤال‌کننده به کمیسیون ارسال شده است، عنوان کرد: در این نامه خطاب به رئیس کمیسیون انرژی نوشته شده است با توجه به کسب اطلاع از توضیح‌های وزیر نفت در نشست کمیسیون، نمایندگان سوال‌کننده از پاسخ‌های وزیر نفت قانع نشده و خواستار ارجاع سوال به صحن علنی هستند.

وی گفت: بر اساس آئین‌نامه، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی قانع شدن دهنوی از توضیح‌های وزیر نفت را کافی دانست، به همین دلیل قانع نشدن سایر نمایندگان سؤال‌کننده، حقی به‌منظور ادامه بررسی سوال یا ارجاع آن به صحن برای آنها ایجاد نمی‌کند، از این رو سوال به صحن علنی ارجاع نمی‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top