تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/06/26 - 16:11
کد خبر: 370490

بررسی قرارداد گازی ایران و ترکمنستان در مجلس

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست عصر دیروز این کمیسیون، تعیین تکلیف سؤال ۲۱ نفر از نمایندگان از وزیر نفت درباره پرونده قرارداد گازی ایران با ترکمنستان بررسی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت نفت، مالک شریعتی نیاسر در تشریح نشست عصر دیروز (سه‌شنبه، ۲۶ شهریورماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست عصر دیروز سوال ۲۱ نفر از نمایندگان از بیژن زنگنه، وزیر نفت در خصوص قرارداد گازی ایران با ترکمنستان تعیین تکلیف شد که در این خصوص دو نامه به کمیسیون ارسال شده بود.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نامه نخست متعلق به سیدمحسن دهنوی، عضو هیئت رئیسه مجلس بود، تصریح کرد: با توجه به توضیح‌های وزیر نفت در نشست کمیسیون و حضور در جلسات کارشناسی وزارت نفت، دهنوی از توضیحات زنگنه قانع شد و بنابراین درخواست کرد سوال به صحن علنی ارجاع نشود.

شریعتی نیاسر با بیان اینکه نامه دوم توسط ۱۲ نفر از دیگر نمایندگان سؤال‌کننده به کمیسیون ارسال شده است، عنوان کرد: در این نامه خطاب به رئیس کمیسیون انرژی نوشته شده است با توجه به کسب اطلاع از توضیح‌های وزیر نفت در نشست کمیسیون، نمایندگان سوال‌کننده از پاسخ‌های وزیر نفت قانع نشده و خواستار ارجاع سوال به صحن علنی هستند.

وی گفت: بر اساس آئین‌نامه، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی قانع شدن دهنوی از توضیح‌های وزیر نفت را کافی دانست، به همین دلیل قانع نشدن سایر نمایندگان سؤال‌کننده، حقی به‌منظور ادامه بررسی سوال یا ارجاع آن به صحن برای آنها ایجاد نمی‌کند، از این رو سوال به صحن علنی ارجاع نمی‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
در حمله موشکی ایران به کویت ۵ آمریکایی زخمی شدند
وثیقه‌گذاری سپرده نقدی برای وام‌ها مجاز شد
زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری و ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد
همبستگی و همکاری کشورهای اسلامی ضامن صلح در منطقه است
واکنش ایران به جنگ سریع خواهد بود
شمارش معکوس برای تصمیم بزرگ
«ترامپ» تماس با تایوان را به بعد موکول کرد
رئیس جمهور آمریکا برای سومین بار در حال خیانت به دیپلماسی است
پاداش صرفه‌جویی جایگزین افزایش قیمت حامل‌های انرژی می شود
توقیف اموال ۳۴ نفر از عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
فیلم | رهبر شهید انقلاب: اجازه نمی‌دهم بیگانگان با مصالح ما بازی کنند
پرسپولیس پاسخ استقلال را با شکایت داد
امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز آغاز می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top