تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/07/01 - 16:29
کد خبر: 371046

سودان هم روابط با رژیم صهیونیستی را عادی‌سازی خواهد کرد؟

همزمان با سفر هیأت عالی‌رتبه سودانی به ریاست «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی انتقالی این کشور به امارات، یک مسئول سودانی از شروط این کشور برای عادی‌سازی روابط با تل‌آویو خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، یک مسئول برجسته دولت سودان با اشاره به اینکه عادی‌سازی روابط بین خارطوم و تل‌آویو تقریبا قطعی است، گفت که اقدامات مربوط به این امر در حال حاضر به این دلیل شتاب گرفته تا مفید واقع شود.

«حیدر الصافی» عضو شورای مرکزی ائتلاف «احزاب آزادی و تغییر» و از رهبران حزب الجمهوری گفت که هدف از مذاکرات بین مسئولان سودانی، آمریکایی‌ و اماراتی در ابوظبی این است که سودان را در برابر عمل انجام شده قرار دهند.

هیأت سودانی به ریاست «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی سودان به همراه «نصرالدین عبدالبارئ» وزیر دادگستری و «علی بخیت» مدیر دفتر «عبدالله حمدوک» نخست‌وزیر سودان از روز یکشنبه وارد ابوظبی شده است تا با مسئولان آمریکایی و اماراتی درباره عادی‌سازی روابط بین خارطوم و تل‌آویو گفت‌وگو کند.

در همین ارتباط شبکه الجزیره به نقل از برخی منابع موثق گزارش کرد که «صلاح قوش» رئیس سابق دستگاه اطلاعات سودان به همراه «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعات مصر دوشنبه شب(دیشب) وارد ابوظبی شده‌اند.

یک مسئول عالی‌رتبه دولت سودان نیز در این باره گفت که اگر این کشور عادی‌سازی روابط با تل‌آویو را به تأخیر بیاندازد، ممکن است این کار بی‌فایده و بی‌ارزش شود.

او افزود که اسرائیل اکنون از احتمال عادی‌سازی روابط شش کشور سخن می‌گوید و چنانچه عربستان سعودی روابط خود با این رژیم را عادی‌ کند در آن صورت سودان منزوی می‌شود و عادی‌سازی روابط با تل‌آویو بدون دستآورد خواهد شد لذا بایستی این تصمیم در زمان مناسب اتخاذ شود و سودان جزء کشورهای آغازگر عادی‌سازی روابط باشد.

مسئول سودانی درباره گزارش‌های مربوط به حمایت اقتصادی از سودان به مبلغ ۳.۲ میلیارد دلار و اینکه البرهان مبلغ ۱۰ میلیارد دلار را درخواست کرده است، می‌گوید که سخن درباره تأمین نیازهایی است که دولت انتقالی در زمان روی کار آمدن آن را تعیین کرده بود و مبلغ آن هشت میلیارد دلار است.

الصافی همچنین گفت که موضوع عادی‌سازی روابط با تل‌آویو در داخل ائتلاف حاکم (احزاب آزادی و تغییر) نیز با اختلافاتی مواجه است اما به طور کلی این ائتلاف خواهان مذاکره مستقیم و بدون واسطه با تل‌آویو است؛ ما می‌خواهیم صدای امارات شنیده نشود بلکه صدای سودان شنیده شود.

او پیش‌بینی کرد که مسئولان سودانی در دیدار با سرتیپ «میگل کوریا» مدیر امور خلیج‌فارس در شورای امنیت ملی أمریکا و «طحنون بن زاید» مشاور امنیت ملی امارات درباره رفع تحریم‌های سودان و حمایت اقتصادی از آن در ازای عادی‌سازی روابط با تل‌آویو گفت‌وگو کند.

از سوی دیگر «محمد الهادی» از رهبران حزب «الوطنی الاتحادی» و ائتلاف «آزادی و تغییر» گفت که البرهان در سفر به امارات اگر به دستآوردهایی مانند حذف نام سودان از فهرست کشورهای حامی تروریسم و بسته حمایت اقتصادی دست یابد، افکار عمومی سودان نیز از عادی‌سازی روابط با تل‌آویو به ویژه در شرایط بد اقتصادی کنونی استقبال خواهد کرد.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، دولت سودانی دستوراتی به وزرای خود مبنی بر عدم اظهارنظر رسانه‌ای درباره سفر البرهان به امارات و عادی‌سازی روابط با تل‌آویو صادر کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top