تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/07/08 - 09:12
کد خبر: 371653

علی علیپور به ماریتیمو پرتغال پیوست

مهاجم فصل گذشته پرسپولیس بعد از حضور در پرتغال قرارداد خود را به شکل رسمی با ماریتیمو به امضا رساند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، علی علیپور که طی فصول اخیر زمزمه‌های حضورش در فوتبال اروپا شنیده می‌شد و خودش نیز بی تمایل به این اتفاق نبود، در نهایت با عدم تمدید قراردادش در فصل گذشته، در پایان لیگ نوزدهم از جمع سرخپوشان جدا شد.

علی علیپور که سابقه آقای گلی در فوتبال ایران را دارد و در چند سال اخیر نیز به عنوان گلزن برتر باشگاه پرسپولیس شناخته می‌شد، در نهایت راهی پرتغال شد و ساعاتی پیش نیز قرارداد رسمی خود با ماریتیمو را به امضا رساند.

علیپور که در پایان فصل گذشته با مراجعه چندباره به باشگاه به نظر می‌رسید به دنبال ادامه همکاری با این تیم باشد، در نهایت به توافق لازم دست نیافت و تلاش خود را برای حضور در فوتبال پرتغال و تیم ماریتیمو دنبال کرده بود.

مشکل پرواز و صدور ویزا اما باعث شده تا این مهاجم برای دستیابی به هدف خود کمی با دردسر مواجه شود و این اقدام به تاخیر افتاد. در نهایت اما علیپور روز شنبه با اخذ ویزا و بلیت پرتغال راهی این کشور شد و در توافق با مدیران ماریتیمو قراردادش را به مدت دو فصل با این باشگاه به امضا رساند.

ماریتیمو در حال حاضر امیر عابدزاده را نیز به عنوان گلر در اختیار دارد و علیپور دومین بازیکن ایرانی این تیم محسوب خواهد شد. نمایش موفق فصل گذشته مهدی طارمی در لیگ پرتغال باعث شد تا توجه این لیگ به مهاجمان ایرانی جلب شود. اتفاقی که منجر به حضور علی علیپور و شهریار مغانلو در پایان فصل فوتبالی ایران در لیگ پرتغال شده است و اکنون باید دید سه مهاجم ایرانی در این لیگ چه نمایشی به جا خواهند گذاشت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
ادامه بررسی لایحه حمایت از شهروندان تهرانی در جنگ تحمیلی
همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا
کریمی: مشکلی با قلعه‌نویی ندارم اما هفته آینده تکلیفش مشخص می‌شود
هنوز تصمیمی برای ماندن قلعه‌نویی نگرفته‌ایم
تاکید بقائی بر ضرورت اجرای کامل نقشه راه یمن برای پایان‌دادن به رنج مردم این کشور
نخستین مدال تاریخ هاکی «چمنی» ایران و صعود مقتدرانه به جام جهانی
سفارت آلمان در تهران همچنان باز است
اربعین، پیوندی ناگسستنی میان ملت‌های ایران و عراق ایجاد کرده است
تاکید بقائی بر ضرورت راه‌حل عادلانه برای بحران یمن
سردار قاآنی: رفع محاصره ۱۱ ساله یمن، مطالبه‌ای به حق برای مردم مظلوم این کشور است
خطیب‌زاده: جنگ برای آمریکا دستاوردی ندارد و گفت‌وگو بر پایه احترام متقابل بهترین گزینه است
حمله به نفتکش نزدیک سواحل عربستان سعودی
قلعه‌نویی، میهمان جلسه آینده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال
تجدیدعهد اساتید و دانشگاهیان با قائد شهید امّت
مبلغ فردی وام اشتغال برای سال ۱۴۰۵ به حداقل ۴۰۰ میلیون تومان برسد
نحوه تمیز کردن فرش براساس نوع آن
از فرار روغن تا قفل شدن ایرند؛ تاوان سنگین اعتماد به فیلترهای مصرفی بی‌کیفیت
وال استریت ژورنال: موشک‌های ایران روزبه‌روز خطرناک‌تر می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top