تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/07/10 - 10:12
کد خبر: 371918

دیاباته و میلیچ فسخ می‌کنند؟

مهلت تسویه بدهی باشگاه استقلال به شیخ دیاباته و میلیچ امروز به پایان رسید و حالا هر دو بازیکن می توانند به صورت یکطرفه قراردادشان را فسخ کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سایت طرفداری، ساعاتی پس از برکناری احمد سعادتمند از مدیرعاملی استقلال، مدیران میانی این باشگاه گزارش خطرناکی به هیات مدیره فرستادند؛ مهلت پرداخت بدهی ها به هروویه میلیچ و شیخ دیاباته تمام شده و این دو بازیکن می توانند یک طرفه قراردادشان را فسخ کنند.

 گویا باشگاه استقلال تا این لحظه مطالبات میلیچ را پرداخت نکرده و مطالبات شیخ دیاباته هم که به شکل اقساطی و ۵۰ هزار یورو هر چند روز یک بار در حال پرداخت بود، متوقف شده است. مطابق تعهدی که باشگاه استقلال به میلیچ داده بود، آنها باید حداکثر تا همین امروز نهم مهر ماه برابر با ۳۰ سپتامبر پول این بازیکن را پرداخت می کردند تا میلیچ که چند ماهی می شود از استقلال پول نگرفته، برای فسخ یکطرفه قرارداد و شکایت جهت دریافت غرامت اقدام نکند. حالا مطابق اسناد موجود در باشگاه، مشخص شده سعادتمند و همکارانش پس از بازگشت از دوحه هیچ پولی به میلیچ نداده اند و از این جا به بعد، اختیار با بازیکن خارجی استقلال است که موقع خداحافظی با مدیران باشگاه در دوحه، گفته بود فقط تا ۳۰ سپتامبر صبر می کند و پس از آن از طریق قانون برای دریافت طلبش و جدایی از استقلال اقدام خواهد کرد.

 استقلال همچنین قرار بود هر چند روز یک بار مبلغ ۵۰ هزار یورو برای شیخ دیاباته حواله کند تا بدهی اش به این بازیکن تسویه شود. طبق ادعای یکی از کارمندان باشگاه، در کمال تعجب، مدیرعامل برکنار شده باشگاه استقلال امروز از حواله کردن پولی که باشگاه پرداختش را به دیاباته تعهد کرده بود، خودداری کرد.

یکی از اعضای هیات مدیره در این خصوص ادعا کرده برخی مدیران میانی باشگاه می گویند احمد سعادتمند پس از آن که متوجه شد هیات مدیره تصمیم قطعی گرفته او را برکنار کند، قید پیگیری این کار را زد.

 شیخ دیاباته که پیش از این به استقلال فقط تا اواخر سپتامبر مهلت داده و تهدید کرده بود در غیر این صورت، قراردادش را یکطرفه فسخ می کند، در دوحه و در جریان بازی های لیگ قهرمانان آسیا، تنها به این شرط که کل مطالباتش تا ۳۰ سپتامبر تسویه شود، به استقلالی ها مهلت مجدد داد اما حالا که این پول به حسابش حواله نشده، می تواند نسبت به فسخ یکطرفه قراردادش اقدام کند.

 هواداران استقلال به شدت روی حفظ شیخ دیاباته حساس هستند و جدایی او می تواند ضربه بزرگی به آنها و استقلال بزند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
بقایی: بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ شرم آور است
سفارت انگلیس در تهران دورکار شد
ادعای سنتکام: تنگه هرمز همچنان باز است
ادعای ترامپ: درگیری با ایران «محدود» است
آمریکا و عربستان توافق همکاری هسته‌ای امضا کردند
عضو کمیسیون امنیت ملی: نیروهای مسلح مقتدرانه در میدان ایستاده‌اند
حمله به دو نفتکش سعودی/ یحیی سریع: در عمق خاک عربستان پاسخ خواهیم داد
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
طرح یارانه مستقیم غذای دانشجویی از مهرماه در دانشگاه تهران اجرا می شود
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top