تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/07/10 - 18:47
کد خبر: 371979

دانشگاه علمی کاربردی زمان اتمام دروس عملی را اعلام کرد

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: باید تا اواسط آبان‌ماه سال جاری تمام بخش های عملی دروس در دانشگاه ها به پایان رسیده باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدحسین امید، گفت: در سال جاری نیمی از حاضران در آزمون سراسری کشور اقدام به انتخاب رشته کرده اند و این امر نشان می دهد که گرایش افراد به سمت آموزش های مهارتی افزایش یافته و تاکنون ۹۵ هزار نفر در دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور ثبت نام داشته اند.

وی ادامه  داد: در واقع هر ساله با وجود کاهش تعداد افراد شرکت کننده در آزمون سراسری، تعداد متقاضیان تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافته است، چراکه فارغ التحصیلان و دانش آموختگان این دانشگاه می توانند به سرعت جذب بازار کار شوند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه از ۷۵ درصد دانش آموختگان این دانشگاه ۴۰ درصد در مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی بکارگیری می شوند که این عدد در دانشگاه های نظری به رقم بسیار کمتری می رسد، گفت: در حال حاضر ۶۰۰ مرکز جامع علمی و کاربردی در کشور فعالیت دارد که دانش آموختگان آن به سرعت جذب بازار کار می شوند و حتی برخی از شرکت های بزرگ کشور خواهان و متقاضی دانش آموختگان و دانشجویان این دانشگاه هستند که نشان از توانمندی این دانشگاه در آموزش های مهارتی دارد.

وی با اشاره به برگزاری کلاس های دانشگاه به شکل مجازی در نیم سال گذشته، گفت: ۱۰۹ هزار کلاس در سطح دانشگاه برگزار می شود که باید به سرعت در فضای مجازی ادامه می یافت که با وجود برخی مشکلات این کار به انجام رسید. در نیم سال جاری نیز وضعیت بسیار بهتر است و به سرعت خود را با شرایط تطبیق دادیم به طوری که در حال حاضر با وجود اینکه بیش از یک هفته از آغاز مهر می گذرد میزان حضور دانشجویان در کلاس های مجازی مطلوب است.

امید تاکید کرد: باید تا اواسط آبانماه سال جاری تمام بخش های عملی دروس در دانشگاه ها به پایان رسیده باشد تا اگر در اواخر پاییز و زمستان با مشکل جدی در موضوع ویروس کرونا، آنفلوآنزا و دیگر بیماری های فصلی روبرو شدیم تحصیل دانشجویان با وقفه و تعویق مواجه نشود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top