تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/07/13 - 09:38
کد خبر: 372199

سیدایمان احمدی

مرقومه‌ای خطاب به جناب آیت‌الله طباطبایی‌نژاد

مرقومه‌ای خطاب به جناب آیت‌الله طباطبایی‌نژاد

به عنوان یک فرزند کوچک انقلاب که در سنگر انجمن اسلامی فعالیت می‌کند عرض می‌کنم، معتقدم این رفتارهای تند جز فراهم کردن دستاویزی برای بهانه‌جویی های ضد انقلاب، دلسردی مردم و پررنگ شدن لجاجت و نفرت در این خواهرانمان هیچ فایده دیگری ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» سیدایمان احمدی// اول؛ مگر رهبری نگفتند که این خانم‌هایی که در عرف معمولی به آنها بدحجاب می‌گویند را نباید رد کرد و این کار خلاف حق و مصلحت است؟ مگر نگفتند که نقص ایشان ظاهری و نقص امثال من باطنی است؟ مگر نگفتند که باید با زبان خوش، نهی از منکر نمود و نه با ایجاد نفرت؟ ناامن کردن فضای جامعه برای این افراد که حاج قاسم آنها را چون دختران خودش می‌داند با کجای این مشی آقا سازگاری دارد؟ و جز نفرت پراکنی چه حاصلی خواهد داشت؟

دوم؛ الآن که مردم درگیر شدیدترین فشارهای معیشتی هستند فکر می‌کنید با شنیدن این حرف چه حسی پیدا می‌کنند؟ آیا نمی‌گویند که نگاه و دغدغه‌ی امام جمعه شهرمان چه فاصله ژرفی با مسئله ها و مطالبه های امروز ما مردم دارد؟ اصلاً آیا جمهوری اسلامی در نظام مسائل خود اولویتی جز حجاب ندارد؟

سوم؛ شما سال‌هاست امام جمعه اصفهان هستید. سوالی دارم. جنابعالی در راستای ایفای نقش خودتان نسبت به این مسئله‌ی از نظر بنده فرهنگی و نه سرهنگی، چه دستاورد روشن و یا اثرگذاری مثبتی در شهرمان داشته‌اید؟

به عنوان یک فرزند کوچک انقلاب که در سنگر انجمن اسلامی فعالیت می‌کند عرض می‌کنم، معتقدم این رفتارهای تند جز فراهم کردن دستاویزی برای بهانه‌جویی های ضد انقلاب، دلسردی مردم و پررنگ شدن لجاجت و نفرت در این خواهرانمان هیچ فایده دیگری ندارد. این نوع اظهارات شما همچنین می‌تواند موجب بروز رفتارهای غیر عقلانی، خودسرانه و خارج از حدود قانون و شرع توسط طیف مذهبی‌نمای رادیکال شود و از طرف دیگر دست آمران حقیقی به معروف و ناهیان حقیقی از منکر را برای ایفای وظیفه شرعی‌شان ببندد.

در پایان باید بگویم انصاف این بود بفرمایید فضای جامعه باید برای مفسدان اقتصادی، رانت‌خواران و آقازاده‌های مفت‌خور ناامن شود که اینان حقیقتا هنجارشکنان واقعی هستند. از شما که در جایگاه نمایندگی مقام معظم رهبری در استان هستید دلسوزانه خواهشمندم با ملاحظه و دقت نظر بیشتری در مورد مسائل گوناگون اظهار نظر فرمایید و یا اگر خدایی نکرده واقعاً چنین دیدگاه‌هایی دارید حداقل در فضای عمومی و یا در حضور رسانه‌ها اظهار فضل نفرمایید تا شاهد هزینه‌سازی برای رهبرمان و تضعیف نظام و آرمانهایش توسط بدخواهان ملت ایران نباشیم.

*دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
مرتضی
1399/07/13 - 10:40

احسنت احسنت
معرفی کسب و کارها
اقدام اخیر دولت نقض تفکیک قوا و سوء‌استفاده از شرایط کنونی مجلس است
 شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
با توافق یا بدون توافق، کشورهای همسو با تحریم‌های آمریکا حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
نفت برنت ۱۰۰ دلاری شد
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top