تاریخ انتشار: جمعه 1399/07/18 - 23:46
کد خبر: 372713

سکوت دروازه‌بان پرسپولیس شکسته شد!

بوژیدار رادوشوویچ می‌گوید علاوه بر این که پنج ماه حقوقش پرداخت نشده و قرارداد خانه اش فسخ شده، بعد از بازی با السد نیز فقط او و بشار پاداش نگرفته اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسکانیوز، بوژیدار رادوشوویچ در مصاحبه اخیری که انجام داده، با انتقاد از مدیران پرسپولیس گفته که آن ها نسبت به او بی احترامی کردند. رادو صحبت هایش را با صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا آغاز کرده است: واقعا اتفاق فوق‌العاده‌ای رخ داد. این بهترین حس برای من، بازیکنان، کادرفنی و همه پرسپولیسی‌ها است. وقتی پرسپولیس در ۴ سال گذشته ۳ مرتبه به نیمه نهایی و ۲ بار به فینال لیگ قهرمانان آسیا می‌رسد یعنی تیم بزرگی است. این یعنی پرسپولیس قدرتمندترین تیم آسیا است. امیدوارم این بار بتوانیم جام قهرمانی آسیا را به تهران بیاوریم.

وی درباره اتفاقات در فضای مجازی هم توضیح داده است: اصلا نمی‌توانم باور کنم استقلالی‌ها چنین رفتاری کردند. اصلا برایم قابل باور نیست که استقلالی‌ها بخواهند این موفقیت بزرگ پرسپولیس را زیر سوال ببرند. ما بهترین تیم بودیم و بهترین عملکرد را داشتیم اما رفتار استقلالی‌ها غیرقابل باور است. واقعا استقلالی‌ها می‌خواستند چه چیزی را ثابت کنند؟! در کرواسی هم بین تیم‌های هایدوک و دینامو چنین فضایی وجود دارد، اما در رقابت‌های قاره‌ای پشت هم هستند.

بوژیدار درخصوص پنج ماه حقوق معوقه خود و عدم تمدید قرارداد خانه اش، گفته است: نمی‌دانم چه اتفاقی رخ داده است. من ۴ سال در بدترین شرایط کنار پرسپولیس بودم و این باشگاه را جزوی از خانواده‌ام می‌دانم و بارها وفاداری خود را به پرسپولیس نشان دادم، اما رفتار خوبی با من نشده است. خانواده من ایران و پرسپولیس را مثل خانواده خودشان می‌دانند و با اینکه من خارجی هستم، اما کوچکترین مشکلی برای پرسپولیس ایجاد نکردم؛ پس توقع این همه مشکلات را ندارم.

وی افزود: من برای هواداران پرسپولیس احترام زیادی قائل هستم، اما آنهایی که در باشگاه به من بی‌احترامی کردند، توقع احترام از طرف من را نداشته باشند. من بعد از سال‌ها حضور در پرسپولیس دوست ندارم قراردادم با باشگاه به مشکل بخورد و به شکل بدی داستان من و پرسپولیس تمام شود، اما بعضی‌ها من را مجبور می‌کنند چنین رفتاری کنم و دوست دارند اتفاقات بدی رخ بدهد.

رادوشوویچ در ادامه صحبت هایش گفت: من از آن دست بازیکنان خارجی نبودم که بعد از ۳ ماه پول نگرفتن از پرسپولیس جدا شوم. در این سال‌ها بارها می‌توانستم قراردادم را به صورت یکطرفه فسخ و از پرسپولیس شکایت کنم، اما این کار را نکردم چون پرسپولیس خانه من است. به خاطر همین توقع چنین رفتاری را ندارم. من فقط حقوقم را می‌خواهم و از آن مهم‌تر احترام می‌خواهم.

دروازه بان کروات پرسپولیس از یک اتفاق عجیب نیز پرده برداری کرد: نمی‌دانم چرا به من احترام نگذاشتند. مگر می‌شود بعد از بازی با السد به همه پاداش داده شود و فقط من و بشار پول نگیریم؟ ۵ ماه است حقوق نگرفتم و قرارداد خانه من را هم تمدید نمی‌کنند! اینها بی‌احترامی نیست؟ من جز حق و حقوقم چیز بیشتری نمی‌خواهم، اما آن را هم نمی‌دهند و بی‌احترامی هم می‌کنند.

وی در خصوص رفتار کادرفنی با او گفت: کادرفنی بهترین رفتار را با من داشته و از آن جهت مشکلی نیست. البته من برای رسیدن به نفر اول دروازه‌بانی پرسپولیس ۴ سال زحمت کشیدم، اما این جایگاه را از دست دادم. من حرفه‌ای هستم و با تمرین و تلاش دوباره این جایگاه را به دست می‌آورم اما هیچ رفتار بدی از جانب کادرفنی با من نشد. البته شاید انتظار داشتم در لیگ قهرمانان آسیا بازی کنم اما عملکرد حامد لک عالی بود. ضمن اینکه نتیجه گرفتن تیم مهم‌تر بود و من هم مثل همه از رسیدن به فینال خوشحال شدم.

رادو با اشاره به احتمال جدایی اش توضیح داده: الان سال پنجمی است که من در پرسپولیس هستم و همیشه با هواداران رابطه خوبی داشتم. اگر عشق و علاقه من به هواداران پرسپولیس دروغ بود آنها بعد از یک سال متوجه می‌شدند. شما نمی‌توانی ۴ سال به هواداران دروغ بگویی. ۴ سال است عشقم را به هواداران و باشگاه پرسپولیس نشان دادم. آنها هم همیشه من را حمایت کردند و به من لطف داشتند. اینها را گفتم که همه بدانند جز حقم چیز زیادی نمی‌خواهم. من دوست دارم در پرسپولیس بمانم چون این تیم و این باشگاه مثل خانواده من است، ولی رفتاری که از مدیریت باشگاه می‌بینم، رفتار خوبی نیست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دفاع مقدس ۸ ساله، گنجینه‌ای عظیم برای عبور از بحران‌های امروز است
مخالفت صریح چین با تحریم شرکت‌های هواپیمایی ایران
راه های بهبود تلفظ کلمات در زبان انگلیسی
بهترین سایت خرید ممبر ایتا کدام است؟ بررسی معیارهای انتخاب و مقایسه خدمات
شاخص مرگ‌ومیر نوزادان در کشور به ۶ مورد در هزار تولد رسید
هوش مصنوعی و آینده شغلی؛ ۷ مهارتی که دانشجویان برای بازار کار آینده باید یاد بگیرند
نظافتچی فوری مخصوص ساختمان اداری و شرکت
خرید کولر گازی اصل +نحوه تشخیص
خدمات سئو تخصصی و مدیریت هزینه سئو سایت
سومین طلای کاروان ایران توسط تیم فوتبال الکترونیک به دست آمد
پزشکیان امشب در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کند
زنگ مهر به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه
۶ ماه ذخیره واکسن در کشور داریم
ترکیه و یمن؛ ۳ دلیلی که آنکارا وارد جنگ نمی‌شود
سن جذب اعضای هیئت علمی به ۴۰ سال کاهش یافت
پزشکیان در تریبون مجمع عمومی؛ روایتگر مظلومیت و ایستادگی ایران
همکاری مجازی با اساتید ایرانی دانشگاه‌های آمریکا
هیئت دولت امروز را عزای عمومی اعلام کرد
قیمت طلا امروز کاهش یافت
تغییر «مدل سنتی» میزبانی‌های مهم
مذاکره با آمریکا راه‌حل نیست / پزشکیان نباید با ترامپ دیدار کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top