تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/07/27 - 17:24
کد خبر: 373568

بررسی آمار داوطلبین کنکور نظام قدیم در کمیسیون آموزش

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس از بررسی جزئیات آمار داوطلبین کنکور نظام قدیم در نشست آتی این کمیسیون خبر داد و گفت: سازمان سنجش آمار 80 هزار نفری در این باره ارائه می‌دهد اما گزارشات دیگر آمار 500 هزار نفری را مطرح می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (یکشنبه) 27 مهر این کمیسیون اظهار داشت: در نشست امروز 2 موضوع طرح جهش تولید دانش بنیان و موضوع تمدید کنکور نظام قدیم مورد بحث قرار گرفت که چند طرح از جهش تولید دانش بنیان‌ها به تصویب این کمیسیون رسید و موضوع کنکور هم مقرر شد در جلسه آتی به صورت ویژه بررسی شود.

وی افزود: طرح جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیش از این به کمیسیون صنایع به عنوان کمیسیون اصلی بررسی کننده این طرح ارجاع شده بود و کمیسیون آموزش کمیسیون فرعی بررسی کننده این طرح بود اما با پیگیری‌های صورت گرفته علی‌رغم اینکه کمیسیون صنایع گزارشی را در این باره تهیه کرده بود اما کمیسیون آموزش به عنوان کمیسیون اصلی بررسی این طرح مدنظر قرار گرفت.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: مقرر شد در کمیسیون آموزش مجلس بند بند طرح جهش تولید دانش‌بنیان مورد بررسی قرار گیرد که در همین راستا سه بند این طرح با اصلاحات لازم تصویب شد و به بند چهارم ایراداتی وارد بود و مقرر شد مرکز پژوهش‌ها نظر خود را در این باره مطرح کند.

نماینده مردم همدان در مجلس خاطرنشان کرد: مواد دیگری از این طرح در جلسه آتی کمیسیون آموزش بررسی خواهد شد.

فلاحی درباره جزئیات این طرح خاطرنشان کرد: در این طرح چند وزارتخانه دخیل شده بود در صورتی که تولیدات دانش‌بنیان‌ها مربوط به وزارتخانه‌ها و بخش دولتی نیست. ضمن اینکه در این طرح وزارت دفاع که خیلی از محصولات دانش‌بنیان در آنجا تولید می‌شود. همچنین نظارت بر اجرای این طرح هم برعهده معاونت فنی و علمی ریاست جمهوری گذاشته شده است این در حالی است که وزارت علوم و وزارت بهداشت از ناظرین این طرح خارج شده بودند اما با مصوبه امروز این کمیسیون این اصلاحات انجام شد.

وی افزود: با مصوبه امروز مجلس یک عضو از کمیسیون صنایع و یک عضو از کمیسیون آموزش مجلس به ناظرین این طرح افزوده شدند.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس درباره موضوع دیگری که در این کمیسیون بحث شد، گفت: موضوع تمدید کنکور نظام قدیمی‌ها از موضوعاتی بود که توسط اعضای این کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت اما قرار شد در جلسه آینده مورد بحث و بررسی قرار گیرد که آمار 80 هزار نفری سازمان سنجش درست است یا آمار 500 هزار نفری برخی گزارشات.

فلاحی درباره آمار 500 هزار نفر داوطلبین نظام قدیم جهت شرکت در آزمون کنکور گفت: این آمار طبق گزارش دیده‌بان شفافیت و تحقیقاتی که از سوی برخی افراد از جمله عضو ناظر مجلس در سازمان سنجش تهیه شده است. این در حالی است که مهرداد ویس‌کرمی عضو کمیسیون آموزش ناظر مجلس در سازمان سنجش است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مراسم رونمایی از کتاب‌هایی درباره نرگس آبیار و حمید نعمت‌الله +عکس
خراسان رضوی نایب‌قهرمان المپیاد استعدادهای برتر وزنه‌برداری کشور شد
صالحی امیری: روابط ملت‌ها از طریق گردشگری تقویت می‌شود
محکومیت شدید حملات غیرقانونی آمریکا علیه شناورهای ایران
بولتون: هگست توانایی تصدی وزارت جنگ‌ آمریکا را ندارد
اینوتکس‌ ۲۰۲۶ به ایستگاه خود پایانی رسید
بختیاری‌زاده: هدفمان قهرمانی است
رکورد فروش محصول در هلدینگ خلیج‌فارس شکست
ساعت کاری ادارات تغییر نکرد/ تمدید بخشنامه قبلی تا پایان شهریور
ضرورت تشکیل کارگروه ویژه در وزارت نفت برای حل مشکلات سوخت کرمان
برگزاری رقابت دوی ۱۰ کیلومتر در پارک ولایت تهران
تامین هزینه‌های تحصیل دانش‌آموزان دهک‌های اول تا چهارم توسط بنیاد مستضعفان
بهره‌برداری از بازارچه جنت تا یک ماه آینده/ اخد تأییدیه ایمنی بازارچه از آتش نشانی
مصطفی طغانی قهرمان کشتی پهلوانی شد
محکومیت ۱۸۰ هزار دلاری مهدی قایدی در کمیته تعیین وضعیت
تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان
سندرز: هم‌اکنون باید به جنگ علیه ایران پایان دهیم
۸ هزار پیکر همچنان زیر آوارهای غزه قرار دارد
دومین جلسه شورای سیاستگذاری «نظام ملی پیشنهادات» برگزار شد
تلگراف: عروسی کوهستک با بمب هدایت‌شونده دقیق آمریکایی هدف قرار گرفت
عضو کمیسیون برنامه: داروسازان واکسن آنفولانزا را بسازند
تامین هزینه‌های تحصیل دانش‌آموزان دهک‌های اول تا چهارم توسط بنیاد مستضعفان
بررسی همکاری دانشگاه شریف و دانشگاه الزهراء عراق در حوزه هوش مصنوعی
برخورداری دانشجویان شاهد و ایثارگر از خدمات رفاهی در «سنوات اضافی»
ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علوم قضائی ۱۸ شهریور انجام می‌شود
دانشگاه خوارزمی دانشجوی مهمان می‌پذیرد
کارنامه نهایی و دفترچه انتخاب رشته پنجاه‌وسومین آزمون دستیاری منتشر شد
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵؛ زمان احتمالی اعلام نتایج
تمدید انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
دانشگاه علم و فرهنگ در مسیر جهانی‌شدن؛ رتبه ۱۰۳۹ جهان در RUR ۲۰۲۶
وزیر علوم احتمال غیرحضوری شدن دانشگاه‌های جنوب کشور را رد کرد
دانشگاه صنعتی امیرکبیر میزبان نخستین هکاتون ملی کوانتومی ایران
زمان فراخوان جذب هیئت علمی وزارت علوم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top