تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/07/29 - 17:20
کد خبر: 373813

همراهی مجلس و دولت در تهیه نقشه راه برق هسته‌ای

عضو هیأت رئیسه کمیسیون انرژی از همراهی مجلس و دولت در تهیه نقشه راه برق هسته‌ای با محوریت کمیسیون انرژی و با حضور وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی اتمی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هادی بیگی‌نژاد عضو هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، در تشریح جزییات نشست عصر امروز (سه‌شنبه 29 مهر) این کمیسیون اظهار داشت: در این نشست تعدادی از سؤالات نمایندگان مجلس از اردکانیان وزیر نیرو مطرح شد.

وی درباره جزییات سؤال خود از وزیر نیرو گفت: ما از سال 79 که سیاست‌های کلی انرژی از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده تا امروز که سال 1399 هستیم معظم له در این 20 سال مکرر اعلام کردند که ما در آینده بایستی برق هسته‌ای داشته باشیم و میزان آن هم 20 هزار مگاوات تعیین شده است هر چند که اخیرا هم اعلام کردند که باید این میزان به 30 هزارمگاوات برق هسته‌ای در آینده برسد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌من از اردکانیان وزیر نیرو این سؤال را پرسیدم که متولی برق در کشور وزارت نیرو است و چرا این وزارتخانه درباره برق هسته‌ای ورود نکرده است این در حالی است که در طول 20 سال گذشته هیچ کدام از وزرای نیرو این کار را دنبال نکردند در حالی که مقام معظم رهبری بارها در این باره تاکیداتی داشته‌اند اما دولت‌های فعلی و وقت از کنار این موضوع گذشته‌اند.

بیگی‌نژاد درباره پاسخ وزیر نیرو گفت: اردکانیان اعلام کرد که طبق قانون می‌بایست کارها را جلو ببریم این در حالی است که قانون سازمان انرژی اتمی را متولی این کار اعلام کرده است، اما من از او خواستم که اگر سازمان انرژی اتمی این کار را نکرده است چرا وزیر نیرو به وظایفش در این باره عمل نکرده و تلاشی برای این موضوع  نکرده و برنامه‌ریزی لازم را نداشته که سبد انرژی کشور را برای تولید برق متنوع و گسترده‌تر نکرده و این در حالی است که این سبد فعلا حرارتی،‌ خورشیدی، سیکل ترکیبی و هسته‌ای است.

وی گفت: وزیر نیرو به صراحت اعلام کرد که تلاش می‌کند از این به بعد این کار را انجام داده و سازمان انرژی اتمی را تشویق کند که آنها درباره برق هسته‌ای سرمایه‌گذاری بیشتری کنند و اگر هم وزارت نیرو کمکی در این باره لازم باشد دریغ نخواهد کرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس خاطرنشان کرد: مقرر شد جلسه‌ای با حضور اعضای کمیسیون انرژی، وزیر نیرو، رئیس سازمان انرژی اتمی در این باره برگزار شود تا بتوانیم به نقشه راه طراحی و احداث 30 هزار مگاوات برق هسته‌ای را در کشور تدوین کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top