تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/08/20 - 13:03
کد خبر: 375762

درخواست بسیج دانشجویی از مجلس برای اجرای طرح حمایت از خانواده و جمعیت

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران طی نامه‌ای از نمایندگان مجلس خواست اصلاح، به‌روزسازی و پیگیری اجرای طرح "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" را در دستور کار قرار دهد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بسیج دانشجویی دانشگاه تهران طی نامه‌ای به نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیرامون طرح "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" نوشت: باتوجه به اهمیت قانون تسهیل ازدواج ، مصوب سال 1384، که در آن اقدامات شایان توجهی در خصوص معیشت جوانان و مسکن در نظر گرفته شده و همچنین با نظر به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اجرایی شدن این مهم، تقاضا داریم مجلس به عنوان یک نهاد نظارتی ضمن رسیدگی و پیگیری برای اجرایی شدن هر چه سریع‌تر این قانون، اصلاح و به‌روزسازی آن را در دستور کار داشته‌باشد.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

و أَنْکِحُوا الْأَیامى‌ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحِینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ إِنْ یَکُونُوا فُقَراءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَلِیمٌ

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم؛

همان طور که مستحضر هستید اهمیت و ضرورت پرداخت به مسائل حوزه‌ خانواده و جمعیت اگر از مسائل حوزه‌ اقتصاد و معیشت بیشتر نباشد کم تر نیست؛ در سال‌های اخیر شدت کوتاهی ها در این حوزه به حدی بوده است که رهبر انقلاب شخصا وارد میدان شده و مسائل این حوزه را مورد توجه و تذکر مسئولین و مردم قرار داده اند که از آن جمله ابلاغ سیاست های کلی خانواده می‌باشد.

در این راستا ضمن تشکر از نمایندگان محترم مجلس بابت اهتمام به مسائل حوزه‌ خانواده و تصویب طرح اولیه‌ "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" امید است ضمن اصلاح و تدقیق بندهای مختلف این طرح، ایرادات آن رفع شده و طرح نهایی به جامعیت برسد. همچنین مشخصا برای ضمانت اجرایی این طرح تدبیر شود تا با استفاده‌ صحیح مجلس از ابزارهای نظارتی، شاهد نافرجام بودن سرنوشت این طرح بمانند قانون تسهیل ازدواج جوانان مصوب سال 1384 نباشیم.

علاوه بر درخواست پیگیری مجدانه‌ اصلاحات پیش از تصویب و نظارت‌ها پس از تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، دیگر مطالبات دانشجویان دراین حوزه بدین شرح است:

1. در جهت اجرای مصوبات این طرح برای سال 1400 ردیف بودجه ای مشخص برای این امر در نظر گرفته شود.

2. باتوجه به اهمیت قانون تسهیل ازدواج ، مصوب سال 1384، که در آن اقدامات شایان توجهی در خصوص معیشت جوانان و مسکن در نظر گرفته شده و همچنین با نظر به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اجرایی شدن این مهم، تقاضا داریم مجلس به عنوان یک نهاد نظارتی ضمن رسیدگی و پیگیری برای اجرایی شدن هر چه سریع‌تر این قانون، اصلاح و به‌روزسازی آن را نیز در دستور کار داشته‌باشد.

3. مسائل مربوط به حوزه‌ خانواده و جمعیت، گسترده و چندجانبه است و ارتباط مستقیم و غیرمستقیمی با مسائلی نظیر آموزش، اقتصاد، مسکن، بهداشت و درمان، مسائل اجتماعی و مسائل قضایی دارد؛ در این خصوص لازم می‌دانیم متذکر شویم که عدم توجه کافی و سریع به مسائل این حوزه می‌تواند درآینده‌ای نه چندان دور تبدیل به بحران برای کشور شده و ضربات جبران ناپذیری بر حوزه‌های مهمی مانند اقتصاد و آموزش وارد آورد. بنابراین تقاضا داریم مجلس شورای اسلامی با تشکیل کمیسیون ویژه خانواده و جمعیت امکان بررسی‌های بیشتر و اقدامات تخصصی‌ را در این زمینه فراهم آورد.

4. بازتاب مناسب و حداکثری چنین طرح هایی و همچنین ملموس تر کردن نتایج آن، از جمله وظایف نمایندگان محترم می باشد که در همراه کردن مردم و مطالبه از دولت بسیار حائز اهمیت است؛ اما متاسفانه به نظر می رسد در این زمینه بسیار ضعیف عمل شده است.

در پایان لازم است یادآور ‌شویم که یازدهمین دوره‌ مجلس شورای اسلامی می‌تواند با رویکرد تحول خواهانه‌ خود نقطه‌ی امیدی در دل آحاد مردم ایجاد کند و انتظار می‌رود نمایندگان محترم با بصیرت و عمل انقلابی، درک صحیح از خواسته‌های مردم و تلاش مجاهدانه در جهت خدمت و حل مشکلات جوانان، پاسخ اعتماد مردم به خویش را بدهند.

و من الله التوفیق

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: اگر خودتحریمی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را به زانو درآورد
امتیاز ویژه برای طلایی‌های آسیایی کشتی در انتخابی
نتانیاهو حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد
رضایی: ترامپ با استخدام اشرار به قاچاق روی آورده است
حمله جدید موشکی به ریاض؛ ترمینال ۴ فرودگاه «ملک خالد» در آتش سوخت
نکونام: فردا میهمان هستیم نه میزبان؛ خبری از رقابت برابر نیست
رقابت ۵ فرنگی‌کار ایرانی در روز اول مسابقات امیدهای جهان
مخبر: ایران قطعا فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه می‌زند
یزد دوشنبه عزای عمومی اعلام شد
۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان
کشمکش وزارت ورزش و شرکت توسعه بر سر تعطیلی باشگاه انقلاب
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه
خدمت به خانواده شهدا نباید در حد وظیفه اداری باقی بماند
ایران جزو ۱۲ کشور برتر دنیا در صنعت فضایی است
هزینه ۵ خارجی پرسپولیس در ازبکستان خبرساز شد
۱۳ میلیون ایرانی پزشک خانواده دارند
فدراسیون پاسخ خداداد عزیزی را داد؛ پیگیر بودیم و هستیم
همتی: فروپاشی اقتصادی با بیانیه سیاسی تحقق نمیابد
وقوع حادثه برای یک نفتکش در سواحل عمان
ارّه خاویر میلی بر ریشه ۳۳ هزار کسب‌وکار آرژانتینی
چراغ سبز سازمان غذا و دارو به درج فاقد سولفات و پارابن در حشره‌کش‌ها
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top