تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/08/21 - 17:38
کد خبر: 375903

سفر نظارتی نمایندگان به نیشابور/ از آغاز مسکن‌سازی تا پی‌گیری طرح هادی روستایی

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس درباره سفر نظارتی جمعی از نمایندگان به نیشابور گفت: مقرر شد در یک ماه آینده وزارت راه مشکلات زمین طرح اقدام ملی مسکن در این شهر را حل و پیمانکار پروژه از طرف ستاد اجرایی فرمان حضرت امام تعیین شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره سفر خود و جمعی از نمایندگان مجلس به نیشابور گفت: در ادامه سفرهای نظارتی نمایندگان مجلس و مشاهده مشکلات و معضلات موجود در کشور بخصوص در مناطق محروم در این بازدید از شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و بار که به همراه علی نیکزاد، سیدنظام الدین موسوی، احمد نادری، محمد سرگزی و همچنین همراهی نماینده نیشابور احسان ارکانی انجام شد، تصمیماتی اتخاذ شد که امیدوار هستیم با پیگیری ما و دیگر همکاران در مجلس و عملیاتی شدن این مصوبات تا حدودی مشکلات مردم این منطقه مرتفع گردد.

خضریان در خصوص مصوبات این سفر گفت: مقرر شد ظرف مدت یک ماه آینده وزارت راه و شهرسازی مشکلات مربوط به زمین اقدام ملی مسکن در شهر نیشابور را حل و پیمانکار پروژه از طرف ستاد اجرایی فرمان امام تعیین و احداث مسکن اقدام ملی این شهرستان آغاز گردد.

وی ادامه داد: سازمان شهرداری‌ها نیز متعهد گردید یک دستگاه خودروی آتش‌نشانی به هر یک از شهرداری‌های قدمگاه، فیروزه و عشق‌آباد تا پایان بهمن‌ماه سال جاری اختصاص دهد و تسهیلات ۴ درصد تا سقف ۲۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های شهرداری نیشابور ظرف مدت یک ماه تخصیص داده شود، و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی با پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض برای نوسازی ۱۵ دستگاه اتوبوس ظرف یک ماه آینده صورت پذیرد.

عضو هیئت رییسه کمیسیون اصل نود قانون اساسی اظهار داشت: مقرر گردید ظرف یک ماه آینده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با ارائه طرح هادی روستایی تا سقف 10 هکتار به بنیاد مستضعفان جهت ساخت منازل روستایی تحویل نماید.

خضریان در خصوص راه‌های روستایی این شهرستان نیز گفت: مقرر شد ردیف اعتبار برای جاده شهر بار به جاده بقیع و جاده حسن‌آباد به انگجه پیگیری و هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسند، همچنین زیرسازی ۴۰ کیلومتر راه روستایی توسط فرمانداری سه شهرستان های نیشابور، زبرخان و فیروزه انجام شود؛ آسفالت راه اصلی قدمگاه، فیروزه، زبرخان و نیشابور نیز تأمین هزینه گردید.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: از مصوبات دیگر این بازدیدها تأمین اعتبار برای آبرسانی به روستای کلات از شهرستان فیروزه، پیگیری و رفع مشکل معارضان با سایت مسکن مهر شهر فیروزه، رفع مشکل گمرک شهرک صنعتی خیام بود که امیدوار هستیم با پیگیری مجلس و همت مسئولان استانی مصوبات به‌سرعت اجرایی گردند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واریز حقوق مردادماه بازنشستگان تامین اجتماعی بدون معوقات
روایت آیت‌الله فاضل لنکرانی از سیمای پدرانه رهبر شهید
غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند
ارتکاب جنایات جدید رژیم صهیونیستی در غزه و واکنش حماس و جهاد اسلامی
قیمت طلا و سکه در بازار؛ تداوم نوسان در انواع قطعات سکه
یمن دامنه محاصره عربستان سعودی را گسترش داد
طلای آنلاین را هیچ سازمانی گردن نمی‌گیرد
فراخوان چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی
انتصابات جدید در قوه قضاییه اعلام شد
پشت پرده کودتای ۲۸ مرداد به روایت مطبوعات
تمسخر ادعای ترامپ درباره مالکیت تنگه هرمز توسط سی‌ان‌ان
تام باراک: در یک قدمی درگیری مستقیم اسرائیل و ترکیه قرار داشتیم
نشست مشترک وزرای خارجه مصر، پاکستان، عربستان و ترکیه
رونمایی از «گوگل‌بوک» زودتر از انتظار
پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم
جلسه قرارگاه مقابله با سرقت به ریاست دادستان تهران برگزار شد
آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد
اجتماع "عید بیعت با امام زمان(عج) " برگزار می‌شود
مخالفت دولت با «طرح مقابله با نفوذ» به مجلس اعلام شد
ابزارهای دیجیتال برای فریلنسرها و کسب‌وکارهای نوپا
بانک شماره موبایل مشاغل بر اساس شهر و صنف مسیر کوتاه تا افزایش فروش
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top