تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/08/25 - 11:58
کد خبر: 376195

بارش برف در برخی مناطق کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش برف در مناطق مرتفع و سردسیر نوار شمالی و شمال‌غربی کشور خبر داد و گفت: از اواسط هفته جاری دمای هوا در برخی نقاط کشور بین ۵ تا ۱۲ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، صادق ضیاییان با اشاره به اینکه امروز (۲۵ آبان) در بیشتر نقاط کشور جوی آرام حاکم است، اظهار کرد: از اواخر وقت امروز با ورود سامانه‌ای بارشی از جنوب غرب کشور در استان‌های خوزستان، بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد بارش باران گاهی با رعد و برق همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه فردا (۲۶ آبان) این سامانه بارشی تقویت خواهد شد، تصریح کرد: از این‌رو بخش جنوبی آن استان‌های خوزستان، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، ایلام، لرستان و کرمانشاه را تحت تاثیر قرار می‌دهد و سبب وقوع رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد موقت در این استان‌ها می‌شود.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی بخش شمالی این سامانه بارشی در استان‌های کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران و شمال زنجان بارش باران همراه با رعد و برق و وزش باد را به‌دنبال دارد. طی این مدت بارش در ارتفاعات شمال غرب نیز به شکل برف خواهد بود.

ضیاییان با اشاره به اینکه این سامانه بارشی طی روز سه‌شنبه (۲۷ آبان) نیمه غربی کشور، سواحل دریای خزر و استان خراسان شمالی را در بر می‌گیرد، گفت: طی روز چهارشنبه (۲۸ آبان) فعالیت این سامانه در شمال‌شرق و سواحل دریای خزر خواهد بود همچنین بارش طی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۲۷ و ۲۸ آبان) در استان‌های گیلان و مازندران شدت بیشتری دارد.

وی در ادامه اظهار کرد: بارش در مناطق مرتفع و سردسیر نوار شمالی کشور طی این مدت به‌صورت برف است همچنین طی روز پنجشنبه بارش باران در غرب سواحل دریای خزر دور از انتظار نیست.

ضیاییان با بیان اینکه امروز (۲۵ آبان) تنگه هرمز، شرق خلیج فارس و غرب دریای عمان مواج است، گفت: طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۲۶ و ۲۷ آبان) نیز نیمه غربی خلیج فارس و طی روز سه‌شنبه و چهارشنبه (۲۷ و ۲۸ آبان) دریای خزر مواج و متلاطم خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه از روز چهارشنبه (۲۸ آبان) تا آخر هفته جاری در شمال غرب کشور، سواحل دریای خزر و شمال شرق کاهش نسبی دما بین ۸ تا ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود، اظهارکرد: کاهش دما در دامنه‌های جنوبی البرز نیز حدود ۵ تا ۷ درجه سانتیگراد خواهد بود.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۶ آبان) نیمه ابری با احتمال غبار صبحگاهی و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و طی روز سه‌شنبه (۲۷ آبان) نیز نیمه ابری در بعضی ساعات همراه با وزش باد و افزایش ابر با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کرملین: پوتین و ترامپ امروز تلفنی گفت‌وگو خواهند کرد
گروه‌های فلسطینی: آمریکا مسئول مستقیم جنایات صهیونیست‌هاست
حماس: نتانیاهو با ازسرگیری جنگ اسرای صهیونیستی را قربانی کرد
نتانیاهو جنگ علیه غزه را از سرگرفت/شهادت ۳۲۲ فلسطینی
حمله موشکی پهپادی یمن به ناو هواپیمابر و ناوشکن آمریکا
پیام ‌تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی علیه دولت عراق
تجاوز مجدد آمریکا به خاک یمن
ادعای ترامپ برای برقراری آتش‌بس ۳۰ روزه در اوکراین
کنست موج مشکلات روحی و روانی در اسرائیل را بررسی می‌کند
رسانه عبری: اسناد ثابت می‌کند محو اسرائیل امکان پذیر است
حملات هوایی جنگنده‌های اسرائیلی به پایگاه‌های ارتش سوریه
رئیس سابق شاباک تهدید به افشاگری گسترده علیه نتانیاهو کرد
انتشار اطلاعاتی جدید از پرونده رسوایی دفتر نتانیاهو
در سال ۱۴۰۴ کالابرگ الکترونیکی هر ماه ارائه خواهد شد
ناو آمریکایی پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن به دورترین نقطه گریخت
معارفه جباری در تمرین استقلال
زمان حضور سه بازیکن مهم تیم ملی ایران در تهران مشخص شد
نشست ایران، روسیه و چین در پکن موفقیت‌آمیز بود
۵۸۵۱ فقره تصادف در جاده‌های کشور طی ۲۴ ساعت گذشته
دانشگاهیان برای حل مشکلات به میدان بیایند
تغییر افراد لزوما راهکار رفع مشکلات نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top