تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/08/27 - 10:49
کد خبر: 376431

دایی در موقعیت گرد مولر

«بله دنیا همین است. رکوردها برای شکسته‌شدن هستند و چه بهتر که مسی و رونالدو آنها را شخم بزنند.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» روزنامه دنیای‌ اقتصاد نوشت: «حتی اگر جواد خیابانی هنگام گزارش بازی فرانسه و پرتغال از فرانسوی‌ها تشکر کند که به خاطر ایران و حفظ رکورد علی دایی در مقابل کریس رونالدو مقاومت می‌کنند (!) واقعیت آن است که به احتمال فراوان این فاصله هفت گله هم دیر یا زود از بین خواهد رفت و ستاره پرتغالی عنوان بهترین گلزن تاریخ مسابقات ملی را از اسطوره فوتبال ایران خواهد گرفت. بدون هجوم بردن ستاره‌ای در حد کریس به این رکورد، بعید بود در دنیا کسی یاد کار بزرگ علی دایی در تیم ملی ایران بیفتد.

حالا اما خیلی‌ها در جهان در مورد این حد نصاب جادویی حرف می‌زنند؛ از جمله وب‌سایت توتومرکاتو در ایتالیا که با دایی در مورد احساسش در این مورد مصاحبه کرده است. واکنش ستاره پیشین فوتبال ایران هم کاملا معقول و ستودنی بود. او رونالدو را ستایش کرد و گفت: «افتخار می‌کنم اگر بازیکنی در کلاس رونالدو رکورد مرا بشکند. مطمئنم او این فاصله باقی‌مانده را هم به‌زودی از بین خواهد برد. با این حال منتظر می‌مانم و زمانی که این اتفاق رخ داد، شخصا به کریس تبریک می‌گویم.»

زمانی گرد مولر، گلزن افسانه‌ای آلمان‌ها با ۸۵ گل، رکورددار گلزنی در یک سال تقویمی میلادی بود. این حد نصاب که کمتر کسی از آن آگاهی داشت، چهل سال پابرجا باقی ماند تا این که لیونل مسی آن را شکست. لئو پیراهن قاب‌شده‌اش را برای مولر فرستاد و اسطوره ژرمن‌ها هم در مصاحبه‌ای گفت: «بهترین بازیکن دنیا رکورد من را شکسته است. او بازیکنی ارزشمند، بزرگ و فروتن است اما فقط یک عیب دارد. این که برای بایرن‌ مونیخ بازی نمی‌کند!»

بله دنیا همین است. رکوردها برای شکسته شدن هستند و چه بهتر که مسی و رونالدو آنها را شخم بزنند.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محدودیت برد موشک‌ها برای ما برداشته شده است
هشدار قرمز سیلاب در تهران
حکم اعدام عنصر گروهک تروریستی جیش‌الظلم اجرا شد
آمریکا برای جاسوسی از ایران جایزه تعیین کرد
فیلم | رضایی: همین که قیمت نفت بالا می‌رود تعدادی از مسئولان دولتی ما نگران می‌شوند و با عجله به کمک ترامپ می‌آیند
سازوکار تاثیر جنگ با ایران در نتیجه انتخابات اخیر آمریکا
فیلم | ظهره‌وند: مذاکره برای جمع‌آوری اطلاعات و شناسایی سوژه عملیات است!
فیلم | جلیلی: نمی‌شود ما همهٔ تکالیف NPT را انجام دهیم و از هیچ حقی برخوردار نشویم
همتی مسئول اصلی گرانی دلار است
هکرها با دمای بانک خون فرانسه بازی کردند
رئیس جمهور مصوبه جدید شرکت مجدد در آزمون دستیاری پزشکی را ابلاغ کرد
شکست جمهوریخواهان در انتخابات سیلی سنگین ملت ایران به ترامپ بود
زن؛ میان خانواده و جامعه، نه در برابر یکی از آن‌ها
زلزله ۳ تریلیون دلاری در بورس آمریکا
حذف خاموش از سفره کالابرگ/یک میلیون خانوار پشت خط کالابرگ
از حماسه تا زندگی؛ روایت‌های سینمای مقاومت
جمهوری‌خواهان در برابر ترامپ / اول آمریکا یا اول اسرائیل؟
انتقاد عضو اتاق بازرگانی از اقامت خانواده مدیرعامل شستا‌ در خارج از کشور
کنایه فعال اصلاح طلب به توهین دایی و فردوسی پور به سرود ملی ایران
فیلم | روایت سعید جلیلی از چگونگی تغییر ادبیات دشمن نسبت به قدرت ایران در تنگه هرمز
آتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز 
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top