تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/08/28 - 17:56
کد خبر: 376618

از هر مسیری برای تحقق اهداف کشور تلاش خواهیم کرد

معاون سیاسی وزارت امور خارجه گفت: دغدغه‌های خود را نسبت به مردم و جامعه داریم و از هر مسیری که امکان داشته باشد، برای تحقق اهداف کشور تلاش خواهیم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، «سید عباس عراقچی» ظهر امروز (۲۸ آبان ۱۳۹۹) در مراسم افتتاح مجازی هنرستان شهدای وزارت امور خارجه در سوسنگرد گفت: از همه کسانی که در ساخت هنرستان شهدای وزارت امور خارجه در سوسنگرد تلاش کردند، اعم از وزارت آموزش و پرورش، جامعه خیرین مدرسه‌ساز در تهران و خوزستان، استاندار خوزستان و همچنین همکارانم در وزارت امور خارجه که در تامین هزینه‌ها مشارکت کردند، تشکر می‌کنم.

از هر مسیری برای تحقق اهداف کشور تلاش خواهیم کرد

وی با تشکر از سردار سلامی، فرمانده کل سپاه اظهار داشت: سردار سلامی به خواهش بنده و همکارانم در وزارت امور خارجه قبول کردند که سپاه جاده خاکی این هنرستان را آسفالت کند. ضرورت جدی است که کشور و وزارت آموزش و پرورش به قول استاندار به سمت فنی شدن حرکت کند و افرادی را پرورش دهد که بتوانند به ساختن کشور کمک کنند.

این دیپلمات ارشد ادامه داد: هنرستان شهدای وزارت امور خارجه در سوسنگرد، دومین هنرستانی است که همکارانم در قالب پویش احسان کریمانه در ساختن آن کمک کردند. نخستین مدرسه پس از زلزله کرمانشاه در سرپل ذهاب ساخته و به نام شهدای وزارت امور خارجه نامگذاری شد.

وزارت خارجه رتبه دوم ایثارگری را دارد

عراقچی با اشاره به نقش دیپلماسی و وزارت امور خارجه در زمان جنگ تحمیلی تصریح کرد: دیپلمات‌ها در زمان جنگ، در عرصه‌های بین‌المللی از حقانیت و مظلومیت مردم ایران دفاع کرده، مشروعیت دفاع مقدس را آشکار ساختند و به تامین‌ نیازهای کشور کمک کردند. پس از جنگ هم کار بزرگی صورت گرفت و رژیم صدام به عنوان متجاوز شناخته شد که این یک دستاورد سیاسی و حقوقی بزرگی بود.

وی با یادآوری حضور گسترده کارمندان وزارت امور خارجه در خطوط مقدم در جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: همکاران ما در وزارت امور خارجه در عرصه میدانی در جنگ شرکت داشتند. هم شهدا، هم جانبازان و هم آزادگانی را تقدیم کردند. ایثارگران وزارت امور خارجه اعم از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران بالاترین رقم را نسبت به سایر دستگاه‌ها را دارد و فکر می‌کنم رتبه دوم ایثارگری در زمینه مناصب و مشاغل در اختیار وزارت امور خارجه است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه از شهید ابراهیم نجیب یاد کرد و ابراز داشت: شهید ابراهیم نجیب از اهالی ایذه هم دوره من در دانشکده وزارت امور خارجه بود که راه ۱۰۰ ساله را یک شبه طی کرد و به شهادت رسید. ما سعی می‌کنیم وظایف خود را انجام دهیم ولی یاران شهید ما راه صد ساله را یک شبه رفتند و جان خود را فدای این سرزمین کردند.

عراقچی با اشاره به دیگر شهدای وزارت امور خارجه بیان کرد: لازم است از شهدای پس از جنگ وزارت امور خارجه یاد کنم که در عراق، افغانستان، بوسنی و یمن به شهادت رسیدند. آخرین شهید دیپلمات در یمن بود که در مقابل ربایش توسط تروریست‌ها مقاومت کرد و به شهادت رسید. درخواست ما این بود نام این هنرستان را به نام شهدای وزارت امور خارجه ثبت شود و دوستان ما در سازمان نوسازی مدارس و جامعه خیرین  این درخواست را قبول کردند.

وی افزود: امروز هم در وزارت امور خارجه وظایف و ماموریت‌های خود را انجام می‌دهیم ولی همکاران ما دغدغه‌های خود را نسبت به جامعه و مردم دارند و از هر مسیری که امکان داشته باشد، برای تحقق اهداف کشور تلاش خواهیم کرد. برجام یک نمونه آن بود اما حضور در میدان‌های سازندگی و  هر جایی که کمک به مردم لازم باشد، همکارانم وزارت امور خارجه مشارکت خواهند داشت.

هنرستان شهدای وزارت امور خارجه امروز ظهر به مناسبت سالگرد آزادسازی سوسنگرد به صورت مجازی با حضور سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه، رییس خیرین مدرسه‌ساز کشور، مدیرکل فنی – حرفه‌ای آموزش و پرورش و تعدادی از اعضای هیات امنای پویش احسان کریمانه همکاران وزارت امور خارجه در تهران و همچنین استاندار محترم خوزستان و جمعی از مدیران محلی و استانی در سوسنگرد افتتاح شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر آموزش و پرورش: تلاش بر بازگشایی مدارس به شکل حضوری و با کمترین دغدغه است
رئیس جمهور: تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی می‌توان بدون چالش از زمستان عبور کرد
اقدام آمریکا در حمله یا تهدید زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، ضربه‌ای بی‌سابقه به حقوق بشر است
واکنش هیأت رئیسه مجلس به اظهارات اخیر باهنر
جزئیات طرح جدید بنزینی از زبان سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس
سخنگوی قرارگاه خاتم: هیچ کشتی بدون مجوز و نظارت ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز را ندارد
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
قوه قضاییه: ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
جزییات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دستیاری فوق‌تخصصی اعلام شد/آغاز آموزش از اول مهر
بررسی هزینه‌های اقتصادی مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا در کشور
استاد ضد اسرائیلی دانشگاه بریستول در آستانه بازگشت به کار
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top