تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/09/03 - 21:35
کد خبر: 377060

توصیه‌هایی برای سلامت زنان در بحران کرونا

توصیه‌هایی برای سلامت زنان در بحران کرونا

بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹ باعث شده تا بسیاری از نقش‌های مراقبتی که زنان انجام می‌دهند به دلیل تعطیلی مدارس و تغییر در برنامه مدارس، تعطیلی مهدکودک‌ها و مراکز مراقبت از کودکان و دورکاری افزایش یابد و زنان در معرض خطر جدی پرکاری و خستگی قرار گیرند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سایکولوژی نیوز، ادامه روند همه‌گیری کروناویروس، با عدم اطمینان ذاتی و تغییرات عمده در برنامه‌های روزمره و سبک کلی زندگی، همه افراد را در معرض خطر بیشتر اضطراب، استرس و یا افسردگی قرار داده است.

توجه به این نکته مهم است که احساس ترس، نگرانی، اضطراب، استرس و غم و اندوه پاسخی کاملا طبیعی برای مقابله با بیماری همه‌گیر است اما اقدامات زیادی می‌توان انجام داد تا از تاثیر منفی همه‌گیری در سلامتی جسمی و روانی کاسته شود.زنان، دوسوم مراقبان در ایالات‌متحده و شامل مراقبان کودکان، افراد مسن و یا معلول هستند. بسیاری از کارکنان اورژانس مانند پرستاران، مددکاران اجتماعی و سایر درمانگران، معلمان و کارکنان مراقبت از کودکان را زنان تشکیل می‌دهند.

ازآنجاکه بسیاری از زنان عادت دارند مسئولیت‌های زیادی را بر عهده بگیرند (مادر، کارمند، همسر) اغلب اوقات، اولویت جسمی و روحی خود را در نظر نمی‌گیرند. به‌ویژه، در زمان شیوع بیماری همه‌گیر، مهم است که زنان اهمیت بیشتری برای افزایش مراقبت از خود بدهند، در غیر این صورت با آسیب جسمی، روحی و عاطفی مواجه خواهند شد.

در ذیل، برخی نکات و موارد مختلف برای زنان در این اوقات دشوار (به‌ویژه در زمستان، با روزهای طولانی‌تر، سردتر، انزوای اجتماعی بیشتر و کاهش زمان حضور در خارج از خانه) توصیه‌شده است.

• این تصور را که باید برای همه "ابرقهرمان" باشید کنار بگذارید. توجه داشته باشید و بپذیرید که بد نیست همیشه خوب نباشید و زمانی که احساس خستگی می‌کنید از دیگران کمک بخواهید.

• در این مدت (همه‌گیری بیماری کووید- ۱۹) بسیاری از زنان، مجبور به پذیرش مسئولیت‌های اضافی شده‌اند، پس انتظار کمال مطلق را در تمام‌کارهایی که انجام می‌دهید، متوقف کنید. به‌عنوان‌مثال، زنان علاوه بر دورکاری، نقش مراقبت از کودکان و آموزش آنان در خانه را نیز برعهده دارند. بسیار مهم است که زنان بدانند بهترین کاری را که می‌توانند، انجام می‌دهند و دست از انتقاد و آزار خود بردارند.

• فهرستی از کارهای روزانه خود حتی موارد بی‌ارزش، مانند تغذیه کودکان، مرتب کردن تختخواب، حمام‌کردن، یا دیگر موارد را تهیه کنید. در پایان روز، فهرست را مرور کنید و بسیاری از کارهایی که روزانه انجام می‌دهید را یادآوری کنید. این مورد، زمانی می‌تواند مفید باشد که احساس می‌کنید کار کمتری انجام داده‌اید.

• اطمینان حاصل کنید که خود مراقبتی خوبی دارید، غذاهای سالم بخورید، مقدار زیادی آب بنوشید، روزانه ورزش کنید، برای مدتی در روز از شبکه‌های اجتماعی دوری کنید و تنها برای ارتباط با دوستان از آن استفاده کنید و از طریق تلفن یا گفتگوی تصویری با عزیزان ارتباط برقرار کنید.

• سعی کنید به برنامه‌ای روزانه عمل کنید. این مورد به شما کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر انجام کارها در زمان‌های سخت داشته باشید.

• قرار ملاقات مجازی با دوستان و خانواده خود هر دو روز می‌تواند مفید باشد. برخی از زنان از طریق مجازی، کتاب مطالعه می‌کنند، فیلم تماشا کرده و آن‌ها را با دوستان به اشتراک می‌گذارند.

• تمرین تنفس یا مدیتیشن انجام دهید.

• خواب شبانه داشته باشید و در روز، زمانی که احساس خستگی دارید، برای پنج یا ۱۰ دقیقه زمان بگذارید، بنشینید و کاری انجام ندهید.

• بنویسید؛ نوشتن روشی عالی برای ثبت و صرف وقت برای مشاهده و تایید احساسات است و همچنین روشی برای از بین بردن فشار در زمانی که فردی برای گفتگو در دسترس نیست.

• تلاش کنید تا روزانه برخی از فعالیت‌های بدنی مانند پیاده‌روی با دوستان و استفاده از هوای تازه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی داشته باشید.

• اگر نمی‌توانید بیرون بروید از برنامه‌ها و فیلم‌های مختلف برای انجام تمرینات کوتاه و فعالیت‌هایی مانند یوگا و فعالیت‌های کششی استفاده کنید.

• مراقبه انجام دهید.

• فهرستی از فعالیت‌هایی که معمولا از انجام آن‌ها لذت می‌برید را بنویسید و تمام تلاش خود را داشته باشید تا حداقل در یک فعالیت لذت‌بخش شرکت کنید (حتی اگر برای پنج یا ۱۰ دقیقه در روز باشد). این فعالیت‌ها می‌تواند شامل نقاشی، مطالعه نشریات، تماشای فیلم طنز، خواندن مطالب مفید و آشپزی موارد جدید باشد.

• به روحیه و سطح استرس خود توجه داشته باشید. گفتگوی آنلاین، دور درمانی و گفتگو با دوستان در مورد احساسی که دارید روش‌های خوبی برای دریافت پشتیبانی بیشتر در هنگام احساس ضعف هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
سرکوب دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک / برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران /آغاز پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
اولین تمرین پرسپولیس بعد از حذف از جام حذفی برگزار شد
حمایت دانشگاهیان از خیزش دانشجویان در آمریکا
تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری
مخبر در دیدار نخست وزیر بورکینافاسو: ایران آمادگی دارد دستاوردهای خود را در اختیار کشورها قرار دهد
مخبر در دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه: تعاملات تهران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است
پیشنهادهای وزیر دفاع ایران در اجلاس شانگهای چه بود؟
هزاران معترض اسرائیلی خواستار برکناری نتانیاهو شدند
سفر ۲ روزه بلینکن به عربستان با محوریت ایران و غزه
گشایش‌های ارزی با سفر رئیس بانک مرکزی به عربستان در راه است؟
۲۶ کارگر نمونه توسط رئیس جمهور تقدیر می‌شوند
پذیرفته‌شدگان چندبرابر ظرفیت آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش برای تحویل مدارک چه کنند؟
آتش سوزی در یک ساختمان اقامتی در محدوده میدان ولی‌عصر
تلاش مافیای خودرو برای ممانعت از ورود خودروهای برقی به کشور
فرود هواپیمای اسرائیلی در عربستان
سرقت تلفن همراه پشت چراغ قرمز در کمتر از ۳۰ ثانیه +فیلم
کاریکاتور| کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک
افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران +عکس
قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود
کاریکاتور| ساعت به وقت غزه
اعلام حمایت دانشجویان اردبیلی از جنبش ضدصهیونیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top