تاریخ انتشار: شنبه 1399/09/08 - 12:24
کد خبر: 377494

اهداف رژیم صهیونیستی پس از شهادت فخری‌زاده؛

تروریسم سیستماتیک علیه دانشمندان ایرانی

تروریسم سیستماتیک علیه دانشمندان ایرانی

حضور بازرسان آژانس در کشور ما و اجرای سخت ترین شیوه های نظارتی بر تاسیسات هسته‌ای در حالی انجام می‌شود که اسرائیل با وجود دارا بودن کلاهک‌های هسته‌ای هیچ‌گاه مورد تحریم قرار نگرفته و یا تحت رژیم های سخت بازرسی نبوده است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ استفاده از ابزار ترور و حذف فیزیکی شخصیت‌های تاثیرگذار حریف از مهم‌ترین ابزارهای اساسی رژیم نامشروع اسرائیل در جهت اجرای سیاست‌های خود می باشد.

این رژیم در طول حیات خود بارها از این روش استفاده کرده است. ترور رهبران جنبش های آزادیبخش فلسطینی، حزب الله لبنان و دانشمندان هسته‌ای ایرانی و مصری نمونه‌هایی از تروریسم سیستماتیک دولت اسرائیل بوده است.

شهادت دکتر محسن فخری زاده معاونت وزارت دفاع در امور توسعه و فناوری تازه‌ترین اقدام این رژیم برای اعمال قدرت و در دست گرفتن ابتکار عمل در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران است‌ این دانشمند ارزشمند ایرانی نقش زیادی در شکل گیری دانش هسته‌ای در ایران داشته و به گفته مسئولان وزارت دفاع از دست‌اندرکاران ساخت واکسن کرونا بوده است.

نام وی در میان ۵۰۰ فرد قدرتمند جهان و همواره مورد توجه دشمنان پیشرفت کشور و در لیست ترور مقامات رژیم اشغالگر قدس بود. پیشتر نیز برخی منابع خبری همچون العربیه و همچنین خبرگزاری آناتولی از اهمیت این شخصیت علمی و تلاش دستگاه اطلاعاتی اسرائیل و سازمان سیا برای ترور وی خبر داده بودند.

رژیم صهیونیستی که دارای بزرگترین زرادخانه های اتمی منطقه و از کشورهای غیر عضو ان پی تی است، برای اخلال در برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان در دفعات مختلف دانشمندان ما را مورد هدف قرار داده است. حضور بازرسان آژانس در کشور ما و اجرای سخت ترین شیوه های نظارتی بر تاسیسات هسته‌ای در حالی انجام می‌شود که اسرائیل با وجود دارا بودن کلاهک‌های هسته‌ای هیچ‌گاه مورد تحریم قرار نگرفته و یا تحت رژیم های سخت بازرسی نبوده است.

ادعای جاسوسی بازرسان آژانس برای آمریکا و اسرائیل ادعای بی‌پایه و اساس نیست، چرا که نام و جزئیات فعالیت های دانشمندان هسته‌ای من جمله شهید فخری‌زاده در گزارشات تهیه شده توسط این بازرسان دیده می‌شود که نتیجه آن اشراف اطلاعاتی دشمن بر فعالیت‌های هسته‌ای کشور و سخنرانی نتانیاهو  با جزئیات کامل از این برنامه های محرمانه است!

معرفی شهید محسن فخری‌زاده و توضیحات درباره این دانشمند هسته‌ای توسط نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و عنصر گروهک تروریستی منافقین!

به نظر می رسد اسرائیل از این اقدام در دو جهت بهره برداری خواهد کرد، نخست از آن جهت که مقامات تل‌آویو با این ترور ضمن ناتوان جلوه دادن نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی توانایی نفوذ اطلاعاتی خود در منطقه را به رخ حریف خواهند کشید تا موازنه را به نفع خود تغییر دهند. از طرفی دیگر این‌ ترور حامل یک پیام مهم و استراتژیک برای طرفین درگیر در مسئله هسته‌ای است!

بایدن که از ماه‌ها قبل وعده داده تحت شرایطی به برجام بازخواهد گشت با پیروزی در انتخابات آمریکا به عملی کردن این وعده خود نزدیکتر شده است. دولت روحانی هم که با گره زدن مسائل کت با کاخ سفید و توافق برجام قصد حل مسائل را داشت با اعتماد به آمریکا طعم‌ تلخ بدعهدی را چشید و در این راه کام میلیون‌ها ایرانی را تلخ کرد!

مشکلات اقتصادی، ناامیدی، کاهش سرمایه اجتماعی نظام و بی تدبیری در حل مشکلات کشور امروز به حدی رسیده که دولت وی راهی جز دادن پالس مذاکره مجدد به طرف آمریکایی ندارد. در اینجا اسرائیل با ترور یکی از مهم ترین چهره های دفاعی و علمی کشور نشان داد هر گونه توافقی که منجر به تضمین امنیت و بقای این رژیم نشود را نخواهد پذیرفت و ایران هزینه آن را خواهد پرداخت.

سیری در توییت ها و اظهارنظرهای مقامات ارشد اسرائیلی و روزنامه‌نگاران صهیونیست نشان می‌دهد که این اقدامات بنظر ادامه دار بوده و با هدف تاثیرگذاری بر مسیر مذاکرات احتمالی آینده تهران_واشنگتن خواهد بود.

جمهوری اسلامی باید با اقداماتی فوری چون اخراج بازرسان آژانس از کشور و ارجاع شکایت به شورای امنیت سازمان ملل مراتب اعتراض خود نسبت به تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی را به جهان مخابره کند.

به موازات اقدامات دیپلماتیک نیز با توجه به حق پاسخگویی در قبال این ترور ظالمانه نسبت به آن واکنشی متناسب نشان دهد.

به اعتقاد نگارنده ادامه سیر تهدید جمهوری اسلامی توسط مقامات تل‌آویو و بی تفاوتی اروپاییان و آمریکا در قبال آن اگر با واکنش متناسب از سوی مقامات جمهوری اسلامی مواجه نگردد تبعات امنیتی و سیاسی گسترده ای خواهد داشت که بازنده آن قطعاً نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود!

گزارش از محمدابراهیم خسروی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایوب آقاخانی دبیر چهل‌ و پنجمین جشنواره تئاتر فجر شد
انتقاد وزیر ارتباطات از دوگانه‌سازی میان اینترنت و شبکه ملی اطلاعات
آمریکا اعتیاد به تحریم را جایگزین سیاست و عقلانیت کرد
جزئیات قرارداد و پاداش میلیاردی قلعه‌نویی در تیم ملی فوتبال
من هم درخواست غرامت از ایران دارم!
دولت با تمام ظرفیت همراه و پشتیبان میدان است
مدیریت تنگه هرمز در قانون شهید تنگسیری
ورزشگاه جدید تهران کجاست؟
جزئیات رسوایی اخلاقی رئیس فیفا فاش شد
فیلم | روایت شیخ اسماعیل رمضانی از جمله‌ای که زندگی‌اش را عوض کرد
فیلم | مدیریت تنگه هرمز در قانون شهید تنگسیری
انتصاب شش فرمانده عالی‌رتبه در ستاد کل نیروهای مسلح، سپاه پاسداران و بسیج
تصویر جدیدی از رهبر معظم انقلاب منتشر شد
نگذارید شهادت حمیدرضا رجب‌زاده تبدیل به یک روند برای دشمن شود
خون شهید رجب‌زاده دادرسی فوری و قاطع می‌خواهد
واکنش بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر به انتصاب محسن رضایی
رهبر انقلاب با انتصاب محسن رضایی دست جریان سازش‌کار را کوتاه کردند
این‌بار بلندتر اذان بگوئید
تله جدید کلاهبرداران برای کنکوری‌ها
تمام نخبگان جذب‌شده به دانشگاه‌ها، استخدام شدند
برنامه دولت برای تقویت اعتبار کالابرگ در شرایط جدید اقتصادی
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top