تاریخ انتشار: شنبه 1399/09/08 - 18:17
کد خبر: 377537

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی یزد در پی شهادت محسن فخری‌زاده

در قسمتی از این بیانیه آمده است: ترور دانشمندان هسته ای نشان دهنده ی نهایت عجز دشمنان قسم خورده ایران در برابر ملت ایران است.فخری زاده ها و علیمحمدی ها،شهریاری ها رضایی نژاد ها و احمدی های روشن بسیارند و جوانان برومند این سرزمین یکی پس از دیگری در راه صعود به قله های رفیع علوم نوین دنیا، علَم افتخار را در دست گرفته و بانگ سربلندی بر آسمان سرافرازی سر میدهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فَلْیُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ الَّذِینَ یَشْرُونَ الْحَیَاةَ الدُّنْیَا بِالْآخِرَةِ ۚ وَمَنْ یُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیُقْتَلْ أَوْ یَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِیهِ أَجْرًا عَظِیمًا (سوره نساء آیه ۷۴)

پس کسانی باید در راه خدا جهاد کنند که زندگی این جهان را به آن جهان می‌فروشند. و هر کس در راه خدا جهاد کند و کشته شود یا فاتح گردد، زود باشد که او را اجری عظیم دهیم.

شهادت هنر مردان خداست و خوشا به حال مردانی که به این آرزو پر پرواز گشودند و به دیدار معشوق شتافتند.شهید "دکتر محسن فخری زاده" از دانشمندان پارسا و از نواوران علوم فیزیک هسته ای و موشکی و منشا خدمات بسیار در عرصه ی جهاد علمی در عین گمنامی بودند.

ترور دانشمندان هسته ای نشان دهنده ی نهایت عجز دشمنان قسم خورده ایران در برابر ملت ایران است.فخری زاده ها و علیمحمدی ها،شهریاری ها رضایی نژاد ها و احمدی های روشن بسیارند و جوانان برومند این سرزمین یکی پس از دیگری در راه صعود به قله های رفیع علوم نوین دنیا، علَم افتخار  را در دست گرفته و بانگ سربلندی بر آسمان سرافرازی سر میدهند.

فشار حداکثری که با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بود شکست خورده است و قطار پرشتاب رشد و جهش علمی در مسیر پیشرفت با سرعت پیشران است و تلاشهای دشمنان در این مسیر به حول الهی بی نتیجه خواهد ماند .راه شهدا ادامه دارد.ما دانشجویان انقلابی با قلبی سرشار از اندوه  محکومیت عملی، هرگونه  اقدامات بازدارنده و پاسخی قاطع در رابطه با این اقدام شنیع را از تمام مسئولین کشوری و لشکری مطالبه می کنیم.

انجمن اسلامی‌مستقل دانشگاه علوم پزشکی یزد  شهادت این استاد دانشمند  را به مقام معظم رهبری، ملت شهید پرور ایران و جامعه ی علمی کشور تبریک و تسلیت گفته و از خداوند متعال علو درجات و اجری عظیم و همنشینی با انبیا و اولیا و اوصیای الهی مسالت مینماید.

 
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top