تاریخ انتشار: شنبه 1399/09/08 - 18:17
کد خبر: 377537

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی یزد در پی شهادت محسن فخری‌زاده

در قسمتی از این بیانیه آمده است: ترور دانشمندان هسته ای نشان دهنده ی نهایت عجز دشمنان قسم خورده ایران در برابر ملت ایران است.فخری زاده ها و علیمحمدی ها،شهریاری ها رضایی نژاد ها و احمدی های روشن بسیارند و جوانان برومند این سرزمین یکی پس از دیگری در راه صعود به قله های رفیع علوم نوین دنیا، علَم افتخار را در دست گرفته و بانگ سربلندی بر آسمان سرافرازی سر میدهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فَلْیُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ الَّذِینَ یَشْرُونَ الْحَیَاةَ الدُّنْیَا بِالْآخِرَةِ ۚ وَمَنْ یُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیُقْتَلْ أَوْ یَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِیهِ أَجْرًا عَظِیمًا (سوره نساء آیه ۷۴)

پس کسانی باید در راه خدا جهاد کنند که زندگی این جهان را به آن جهان می‌فروشند. و هر کس در راه خدا جهاد کند و کشته شود یا فاتح گردد، زود باشد که او را اجری عظیم دهیم.

شهادت هنر مردان خداست و خوشا به حال مردانی که به این آرزو پر پرواز گشودند و به دیدار معشوق شتافتند.شهید "دکتر محسن فخری زاده" از دانشمندان پارسا و از نواوران علوم فیزیک هسته ای و موشکی و منشا خدمات بسیار در عرصه ی جهاد علمی در عین گمنامی بودند.

ترور دانشمندان هسته ای نشان دهنده ی نهایت عجز دشمنان قسم خورده ایران در برابر ملت ایران است.فخری زاده ها و علیمحمدی ها،شهریاری ها رضایی نژاد ها و احمدی های روشن بسیارند و جوانان برومند این سرزمین یکی پس از دیگری در راه صعود به قله های رفیع علوم نوین دنیا، علَم افتخار  را در دست گرفته و بانگ سربلندی بر آسمان سرافرازی سر میدهند.

فشار حداکثری که با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بود شکست خورده است و قطار پرشتاب رشد و جهش علمی در مسیر پیشرفت با سرعت پیشران است و تلاشهای دشمنان در این مسیر به حول الهی بی نتیجه خواهد ماند .راه شهدا ادامه دارد.ما دانشجویان انقلابی با قلبی سرشار از اندوه  محکومیت عملی، هرگونه  اقدامات بازدارنده و پاسخی قاطع در رابطه با این اقدام شنیع را از تمام مسئولین کشوری و لشکری مطالبه می کنیم.

انجمن اسلامی‌مستقل دانشگاه علوم پزشکی یزد  شهادت این استاد دانشمند  را به مقام معظم رهبری، ملت شهید پرور ایران و جامعه ی علمی کشور تبریک و تسلیت گفته و از خداوند متعال علو درجات و اجری عظیم و همنشینی با انبیا و اولیا و اوصیای الهی مسالت مینماید.

 
مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
بحرین دوباره جایگاه هفتم را از ایران گرفت
قالیباف: شهید نصرالله، مقاومت را به یک دکترین بازدارنده تبدیل کرد
برگزاری همایش روز سرباز و آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه پدافند هوایی
دیدار وزرای خارجه آمریکا و عربستان
نیروهای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت پاسخ ویرانگری به هر تهدید می‌دهند
اجتماع دانشجویان مشهد همراه با اهتزاز پرچم
نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵
بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است
قلعه‌نویی: بازی متفاوتی برابر روسیه انجام می‌دهیم/ دنبال نتیجه نیستیم
طارمی: فهمیدیم بازی سختی با روسیه داریم
عبور ۱۹۸ کشتی از تنگه باب المندب طی ۵ روز
آغاز ثبت نام آزمون پروانه کارشناسی رسمی دادگستری مرکز وکلای قوه قضائیه
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ساترا عضو رسمی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا شد
خبرگزاری رسمی عراق: پروازها میان نجف و ایران ازسرگرفته شد
سایپا صدرنشین ماند
نامه رهبر شهید انقلاب به فرزندشان سیدمصطفی در هنگام حضور وی در جبهه‌ها
دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه مالی در نیویورک
ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد
دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با وزیر امور خارجه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top