تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/10/16 - 08:50
کد خبر: 381603

کره جنوبی: در حال مذاکره با مقامات ایرانی درباره شناور توقیف شده هستیم

وزیر امور خارجه کره جنوبی در بیانیه ای اعلام کرد که درباره شناور توقیف شده این کشور در حال مذاکره با مقامات ایران و سئول است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کانگ کیونگ  وا وزیر امور خارجه کره جنوبی روز سه شنبه در پی توقیف شناوری با پرچم این کشور توسط ایران در روز گذشته،  گفت که به همتایانش در ایران واکنش نشان داده و وزارت امور خارجه کره در حال مذاکره با دیپلمات ها در تهران و سئول برای حل کردن این مسئله است.

بر اساس این گزارش، اظهارات وزیر امور خارجه کره جنوبی در پی این مطرح می شود که نیروی دریایی سپاه،  روز گذشته در اطلاعیه ای اعلام کرد: شناور نفتکش کره جنوبی با نام تجاری هانکوک چیمی صبح امروز به دلیل نقض پروتکل‌های زیست‌محیطی توسط نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس متوقف شد.

در اطلاعیه نیروی دریایی سپاه همچنین آمده است: «این شناور از مبدا بندر الجبیل عربستان سعودی عازم بمبئی هند بود که در خلیج فارس به دلیل نقض پیاپی قوانین زیست محیطی دریایی توقیف شد.

این کشتی با پرچم کره‌جنوبی در حال تردد و حامل ۷هزار و ۲۰۰ تن اتانول بوده است. خدمه‌های دستگیر شده از این شناور از ملیت‌های کره، اندونزی، ویتنام و میانمار هستند.

این شناور که پس از توقیف در لنگرگاه بندرعباس پهلو گرفت و پرونده آن برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی کشور خواهدشد. توقیف این شناور به درخواست اداره بنادر و کشتیرانی و با حکم داداستانی استان هرمزگان در ساعت ۱۰ صبح پانزدهم دی ماه انجام شد.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top