تاریخ انتشار: شنبه 1399/10/27 - 08:15
کد خبر: 382728

طارمی از عرش به فرش رسید +عکس

ملی‌پوش ایرانی پورتو در جریان دیدار با بنفیکا شب پُرماجرایی پشت سر گذاشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از "ورزش سه"، مهدی طارمی پس از گلزنی در دیدار جام حذفی سال قبل و همچنین بازی برگشت فصل گذشته لیگ برتر پرتغال با پیراهن ریو آوه مقابل بنفیکا، ۴۰ روز قبل هم در دیدار سوپرکاپ برابر همین تیم با گرفتن یک پنالتی خوش درخشید که این روند را در پورتو هم ادامه داد.

تیم فوتبال پورتو در شرایطی که مثل دیدارهای اخیرش مهدی طارمی را به‌عنوان مهاجم نوک در ترکیب داشت، از ساعت ۰۰:۳۰ بامداد امروز شنبه(به وقت ایران) در استادیوم دو دراگائو مقابل تیم رده سومی بنفیکا قرار گرفت.

الکس گریمالدو در دقیقه ۱۷ موفق به گلزنی شد تا بنفیکا را با یک گل در زمین پورتو پیش بیندازد، اما این تیم که از امتیاز میزبانی بهره می‌برد، نمایش هجومی‌تری نسبت به قبل گرفت و توانست روی جای‌گیری و شوت عالی ستاره ایرانی خود به گل برسد.

در دقیقه ۲۵ این مسابقه خسوس کرونا نفوذ تند و تیزی از سمت چپ زمین انجام داد که پاس کات‌بک و شوت مهدی طارمی از داخل محوطه جریمه در راه ورود به دروازه بنفیکا به پای موسی مارگا برخورد کرد و تبدیل به گل شد.

پس از گل طارمی، تعدادی از کانال‌ها و صفحات مجازی عنوان کردند که این گل به نام طارمی ثبت نشده یا نباید بشود چراکه توپ به پای مارگا هم اصابت کرده ولی در نهایت صفحه رسمی لیگ برتر پرتغال نیز نام طارمی را مقابل تک گل پورتو مقابل بنفیکا درج نموده است.

مهاجم ایرانی پورتو که در چهار بازی رسمی اخیرشان موفق به زدن ۵ گل شده بود، این روند را مقابل بنفیکا هم ادامه داد و توانست همانند سه جدالی که تا پیش از این دیدار با این تیم داشت، این بار هم فوق‌العاده ظاهر شود.

البته مهدی طارمی که پس از این گل خوشحالی زیادی داشت، خوش‌شانس بود که اتفاقی از قبیل مصدومیت شدید و حتی پارگی رباط صلیبی برای او رقم نخورد چراکه این مهاجم ایرانی در زمان شادی گل، به شدت روی زمین فرود آمد ولی مصدومیتی برای او پیش نیامد.

نیمه اول این بازی با تساوی یک بر یک خاتمه یافت، اما در نیمه دوم و در حالی که پورتو و بنفیکا برای رسیدن به گل و کسب پیروزی تلاش می‌کردند، اشتباه عجیب و خطای غیرمنتظره و خطرناک طارمی روی پای بازیکن حریف منجر به جریمه سنگینی برای او شد.

در دقیقه ۷۲ مسابقه و در حالی که توپ و میدان در اختیار بنفیکا بود، مهدی طارمی در میانه زمین با تکل بلند و کف روی پا، روی مچ پای نیکولاس اوتامندی آمد تا داور پس از بازبینی صحنه به کمک VAR خطای ستاره ایرانی پورتو را بگیرد و به او کارت قرمز مستقیم نشان دهد.

در نهایت این بازی که حساسیت بالایی داشت، در شب گلزنی مهدی طارمی دو تیم به تساوی یک بر یک رضایت دادند تا مثل هفته‌های قبل ۳۲ امتیازی شوند و به ترتیب در رده‌های دوم و سوم جدول لیگ برتر پرتغال قرار بگیرند.

طارمی در چهاردهمین بازی فصل لیگ برتر پرتغال موفق شد گل شماره ۷ خود را در کنار پنالتی گرفتن و پاس گل‌هایی که می‌دهد، به ثمر رساند.

 
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از اوج گیری تورم در اروپا تا افت ارزش پول هند
۱۹ سال ذخایر پاتریوت آمریکا در جنگ با ایران آب رفت
اعلام شرایط ۲۹ دانشگاه علوم پزشکی در اخذ تعهد محضری از دستیاران پزشکی
پدر کوه‌ها/« کلنگ» دژ نفوذناپذیر و کابوس جبهه آمریکایی_صهیونیستی
همکاری سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایران با ۱۰ وزنه‌بردار در رقابت‌های جهانی چین
دیدار عراقچی و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
حمایت ایران از لبنان در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی مقابل رژیم صهیونیست
ضرورت فراهم‌سازی دسترسی عادلانه زنان به خدمات سلامت
عراقچی: فلسطین مهم‌ترین مساله جهان اسلام و بشریت است
هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه
دیدار سردار رادان با وزیر پیشنهادی دفاع
زنگ آغاز جشنواره «تهران مبارک» نواخته شد
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک ایران و چین در حوزه میراث فرهنگی
تیم آلومینیوم اراک باید از شرایط فعلی خارج شود
افتتاح جشنواره نمایش عروسکی «تهران مبارک» +عکس
چرا هیچ‌کس صلاح نمی‌بیند ابهام‌زدایی کند؟
دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مهرداد اخلاقی
یحیی سریع: یمن هدف ۲۵۴۲ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
عقد ۱۳۰ زوج جوان در حرم بانوی کرامت هم‌زمان با میلاد حضرت زینب(س)
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top