تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/11/08 - 10:19
کد خبر: 383952

چرا رشته مدیریت فرهنگی از کنکور ۱۴۰۰ حذف شد؟

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد گفت: حذف رشته مدیریت فرهنگی در تحصیلات تکمیلی منجر خواهد شد بیش از 3 هزار دانش‌آموخته و فارغ‌التحصیل مقاطع مختلف قادر به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نباشند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رمضانعلی رویایی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با فارس درباره حذف رشته مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی از دفترچه کنکور سال 1400، اظهار کرد: سال 1373 با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی کشور و نیازی که اهالی اندیشه و هنرمندان به مسائل تجاری و اقتصادی داشتند رشته مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی را به شیوه کاملاً نو و بدیع طراحی کردم.

وی افزود: بعد از تصویب طرح در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد سرفصل‌ها برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی شدند و  حدود 10 سال بعد رشته مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی در مقطع دکتری نیز راه‌ا‌ندازی شد که برای ارتباط بین بخش فرهنگی و نظریه‌پردازان فرهنگی جامعه اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی شورای انقلاب فرهنگی و حوزه هنری بود.

وی اضافه کرد: با توجه به علاقه روزافزون علاقه‌مندان به رشته‌های فرهنگی، درخواست دانشگاه‌ها و فارغ‌التحصیلان در جامعه به این رشته بیشتر شد؛ همچنین فرهنگ و هنر بخش مهمی از اشتغال و تولید ناخالص ملی را تأمین می‌کنند و برای تلطیف روحیه مردم، ترغیب و تشویق آنها به خرید کالاهای هنری به‌خصوص هنرهای تجسمی اهمیت دارد.

رویایی گفت: افرادی مانند نقاشان، مجسمه‌سازان و گرافیست‌ها که اهل آفرینش و خلق هستند باید درک درستی از مدیریت باشند.

وی افزود: رشته مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی را در مقاطع  کاردانی و کارشناسی دانشگاه‌های غیرانتفاعی و علمی‌کاربردی تعمیم داده‌ایم که متأسفانه حذف این رشته در تحصیلات تکمیلی منجر خواهد که بیش از 3 هزار دانش آموخته و فارغ التحصیل مقاطع کاردانی و کارشناسی گرایش‌های مدیریت فرهنگی و هنری، قادر به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نباشند و همین امر آسیب جدی  به  جذب بیشتر دانشجو و درست کردن یک ساختار قابل تطبیق با شرایط و نیازهای جامعه در آینده خواهد بود. 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top