تاریخ انتشار: شنبه 1399/11/11 - 14:38
کد خبر: 384253

کدام استقلالی بیشتر از همه برای میناوند اشک ریخت؟

سهراب بختیاری‌زاده یکی از نزدیک‌ترین دوستان به مهرداد میناوند در سال‌های نه چندان دور بوده است و در مراسم خاکسپاری او به شدت گریه می‌کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در دوره طولانی مهرداد میناوند و سهراب بختیاری زاده مثل دو یار جدانشدنی شبانه روز با یکدیگر بودند. این مربوط به زمانی است که مهرداد و سهراب در یک خانه زندگی می‌کردند. وقتی با این مدافع سابق تیم ملی تماس می‌گیریم، از صدای او پیداست که گریه مفصلی کرده است.

بختیاری‌زاده می‌گوید: جگرم آتش گرفت و واقعا تا صبح به خاطرات مشترکمان فکر می‌کردم. من و مهرداد در تهران مدت‌ها در یک خانه زندگی می‌کردیم و او چندباری به اهواز آمد و جزوی از خانواده ما بود. با میناوند روزها و سالها خاطره خوب دارم. تصاویری که هیچ‌وقت از جلوی چشم من دور نخواهد شد. لحظاتی که فکر می‌کنم حداقل تا آخر عمر با همان وضوح باقی خواهند ماند. او همیشه روحیه بخش اطرافیان و آدمی بود که دوست داشت به دیگران کمک کند. من هفته گذشته نیز سری به تهران زدم و بالای سرش رفتم که متأسفانه شرایط صحبت کردن با او فراهم نبود اما قبل تر و در حول و حوش روزهای ازدواجش با هم صحبت کرده بودیم. واقعا حیف شد و چیزی جز تسلیت به خانواده‌اش ندارم. ما هم در اهواز عزاداریم و انگار برادر خود را از دست داده‌ایم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
«طرح مقابله با اقدام انگلیس علیه سپاه» تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد
دست رد اروپایی‌ها به سینه آمریکا درباره تنگه هرمز
آمار ثبت نام زائران اربعین از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار نفر عبور کرد
تعیین تکلیف ۲۱ هزار نیروی حق‌التدریس در دستور کار آموزش و پرورش
اعتراض AFC به پروژه جدید فیفا
نیروی نیابتی آمریکا در منطقه
صحت سنجی عدم بازگشت ۹۴ میلیارد یورو ارز صادراتی
ایستگاه نهایی بنزین به کجا ختم خواهد شد؟
ثبت‌نام در سامانه سماح و پرداخت حق بیمه برای زائران اربعین الزامی است
مدودف: نیازی به بسیج نیرو در روسیه نیست
روایت عراقچی از گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه اوکراین
آلمان به‌دنبال میزبانی جام جهانی
رایزنی تلفنی عراقچی و کالاس
توان بالای موشکی ایران؛ چالش جدی ارتش آمریکا
حمله موشکی یمن به یک کشتی نفتی عربستان
کاخ سفید: جلسات ترامپ با زلنسکی و نتانیاهو سازنده بود
آمریکا و تلاش‌ها برای تسلط بر تنگه هرمز: گزینه‌ها و موانع
واکنش صداوسیما به اظهارات دبیر شورای نظارت
رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و اوکراین
عارف: به ۲ سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top