تاریخ انتشار: شنبه 1399/11/25 - 11:30
کد خبر: 385631

عجیب اما واقعی درمورد پیام نیازمند

پیام نیازمند یکی از بهترن دروازه‌بان‌های فصل نوزدهم لیگ برتر، در آستانه آخرین بازی از نیم فصل اول لیگ بیستم، ضعیف‌ترین دروازه‌بان مسابقات است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شاید باور کردن این موضوع قدری عجیب باشد، اما پیام نیازمند دروازه‌بان ملی پوش کشورمان که فصل گذشته را به شکلی رویایی در تیم سپاهان سپری کرد و بهترین عملکرد را از خود به جای گذاشت، در فصل جاری آماری ناامید کننده دارد و در پایان هفته چهاردهم، ضعیف‌ترین دروازه‌بان لیگ برتر است.

با وجود اینکه تیم انتهای جدولی ماشین سازی با ۲۲ گل خورده ضعیف‌ترین خط دفاعی مسابقات را دارد، اما پیام نیازمند با دریافت ۱۸ گل خورده، بیشترین تعداد گل خورده را در بین دروازه‌بان‌هایی که در این فصل بازی کرده‌اند دارد تا با این آمار، ضعیف‌ترین دروازه‌بان لیگ برتر باشد؛ و سپاهان با همین تعداد (۱۸) گل خورده، بعد از ماشین سازی با ۲۲ و ذوب آهن با ۲۰، به همراه نساجی سومین خط دفاعی ضعیف مسابقات را دارد.

دروازه تیم ماشین سازی در این فصل ۲۲ بار باز شده است که این تعداد گل از خط دروازه ۳ دروازه‌بان عبور کرده است. در تیم ماشین سازی محمد امین رضایی با دریافت ۱۲ گل بیشترین سهم را در گل‌های خورده این تیم دارد، مهدی اسلامی و محمد باقر صادقی نیز هر کدام ۵ بار دروازه شان باز شده است.

در تیم ذوب آهن نیز که با ۲۰ گل خورده دومین خط دفاعی ضعیف مسابقات را دارد، شهاب گردان و یوسف بهزادی در دروازه این تیم بازی کرده‌اند که به ترتیب ۱۶ و ۴ بار دروازه شان باز شده است.

همچنین تیم نساجی هم که مثل سپاهان ۱۸ بار دروازه‌اش باز شده است، در این فصل از وجود ۳ دروازه‌بان به اسم نیما میرزا زاد، مهرداد طهماسبی و حسین خطیر استفاده کرده که آنها نیز به ترتیب ۱۴، ۴ و یک بار دروازه شان باز شده است.

این آمار نشان می‌دهد پیام نیازمند دروازه‌بان ملی پوش تیم سپاهان که همراه با این تیم در رده دوم جدول قرار دارد، با ۱۸ گل خورده ضعیف‌ترین عملکرد را در بین همه دروازه‌بان‌های این فصل مسابقات دارد تا تیمش علیرغم رتبه جالب توجهی که در جدول دارد، همراه با تیم پانزدهم جدول، سومین خط دفاعی آسیب پذیر را در مسابقات داشته باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جایگاه جهانی ایران در پیوند سلول‌های بنیادی چشم
تمدید دوماهه حمل‌ونقل عمومی رایگان در تهران با ۱۱ رأی موافق
نسخه مجلس برای حمایت از معیشت مردم
جزئیات حمله آمریکا به یک کشتی کانتینربر در آب‌های شهرستان قشم
ثبت ۳۰۲ هزار دادخواست مطالبه خسارات جنگ/ ۱۲۶ هزار و ۶۰۰ مورد مستندسازی از خسارات
پزشکیان: ایران هیچ‌گاه متجاوز نبوده/ اگر دنبال سلاح هسته‌ای بودیم عضو «ان‌پی‌تی» نمی‌شدیم
پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود
بازگشایی مرزهای مسافری شلمچه و چذابه
دو کاتالیست راهبردی پالایشگاهی و پتروشیمی آماده ورود به صنعت شدند
هشدار کارشناسان نسبت به بحران بی سابقه اقتصادی در آمریکا
توسعه یک پلتفرم آموزشی بازی‌محور برای دبستانی‌ها
آغاز اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها از اواخر هفته/شروع سال تحصیلی از ۲۸ شهریور
امروز، آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری
ارزیابی سال ۱۴۰۴ واحدهای فناور پارک فاوا الکترونیکی می‌شود
هشدار نسبت به وزش باد شدید در تهران؛ احتمال خیزش گرد و خاک
شناسایی محلی مناسب برای انتقال مخازن نفت پایتخت
پذیرش دانشجومعلم تا سه برابر ظرفیت
از سفره اروپایی تا تغییر سوخت اندونزیایی
تأمین ۴.۸ میلیون دلار برای مدیریت گازهای مخرب لایه ازن
مترو و بی آرتی ۲ ماه دیگر در تهران رایگان ماند
شرط سابقه تحصیلی مرتبط برای ارزشیابی مدارک نهایی علوم پزشکی لغو شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top