تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/11/27 - 09:54
کد خبر: 385881

کسب اکثریت احزاب طرفدار استقلال کاتالونیا در پارلمان منطقه‌ای

نتایج رسمی منتشر شده پس از شمارش بیش از ۹۰ درصد آرا نشان می‌دهد سه حزب طرفدار استقلال کاتالونیا، از اکثریت قاطع مجلس قانون‌گذاری منطقه برخوردار شده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از اسپوتنیک، نتایج رسمی منتشر شده پس از شمارش بیش از ۹۰ درصد آرا نشان می‌دهد "چپ جمهوری‌خواه کاتالونیایی" طرفدار استقلال ۳۳ کرسی و "باهم برای کاتالونیا" ۳۲ کرسی برنده شده‌اند، این در حالی است که "نماینده وحدت مردمی" ۹ کرسی به دست آورده است.

در همین حال، حزب سوسیالیست طرفدار مادرید در انتخابات روز یکشنبه ۲۳ درصد حمایت به دست آورده و می‌تواند ۳۳ کرسی را در پارلمان کاتالونیا با ۱۳۵ کرسی از آن خود کند.

حزب راست افراطی Vox نیز با کسب ۱۱ کرسی، در حال وارد شدن به پارلمان کاتالونیا است.

مشارکت در انتخابات روز یکشنبه به خاطر همه‌گیری کرونا، تنها ۵۳ درصد بود.

یک نظرسنجی تلفنی که پس از اتمام رأی‌گیری روز یکشنبه منتشر شد، ۳۶-۳۸ کرسی برای چپ جمهوری‌خواه، ۳۰-۳۳ کرسی برای باهم برای کاتالونیا و ۳۴-۳۸ کرسی برای حزب سوسیالیست پیش‌بینی می‌کند. پس از شمارش حدود ۵۰ درصد آرا، حزب سوسیالیست ۳۴ کرسی، چپ جمهوری‌خواه کاتالونیایی و باهم برای کاتالونیا هر کدام ۳۲ کرسی به دست آورده بودند، در حالی که نماینده وحدت مردمی ۹ کرسی به دست آورده بود.

در سال ۲۰۱۷، سه حزب طرفدار استقلال کاتالونیا (چپ جمهوری‌خواه کاتالونیایی، باهم برای کاتالونیا و نماینده وحدت مردمی) با هم ۷۰ کرسی در پارلمان منطقه کسب کردند.

پس از انتخابات روز یکشنبه، "پره آراگونس"، رئیس منطقه‌ای چپ جمهوری‌خواه از "پدرو سانچز"، نخست‌وزیر اسپانیا خواست برای موافقت با یک رفراندوم، بر سر میز مذاکره بنشیند.

کاتالونیا در اول اکتبر ۲۰۱۷ رفراندومی برگزار کرد که در آن بیش از ۹۰ درصد رأی‌دهندگان، استقلال این منطقه از اسپانیا را مورد حمایت قرار دادند. مادرید این رفراندوم را غیرقانونی اعلام کرد و تعدادی از سیاست‌مداران طرفدار استقلال را دستگیر کرد.

نظرسنجی که تابستان گذشته تهیه شد نشان داد بیش از نیمی از اهالی کاتالونیا مخالف استقلال این منطقه خودمختار، از اسپانیا هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اروپا اهل جنگ، غربگرایان نسخه‌پیچ مذاکره! / اروپا چرا با پوتین مذاکره نمی‌کند؟
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top