تاریخ انتشار: پنجشنبه 1348/10/11 - 03:30
کد خبر: 3859

تعداد سبزها در دانشگاه تهران

مضحکه سیزده آبان سبزها ظاهرا" قرار است امروز هم در دانشگاه تهران تکرار شود،با اینکه تبلیغات گسترده ای از روزهای گذشته برای جنبش سبز در دانشگاه انجام شد ،تعداد سبزهایی که از همه دانشکده ها آمده اند و در محوطه دانشگاه تجمع کرده اند، به ۲۰۰ نفر هم نرسیده است.

به گزارش«خبرنامه داشجویان ایران» ، * بر خلاف فضا سازی هایی که از پیش شده بود، فضای امروز دانشگاه تهران آرام است و خیل عظیم دانشجویان در دسته های مختلف از دانشکده های دانشگاه به مناسبت گرامی داشت روز دانشجو در دانشگاه تهران حضور دارند.

* دسته های مختلف دانشجویی در گوشه و کنار دانشگاه به چشم می خورد.

* گروهی از دانشجویان در حال فاتحه خوانی بر سر مزار شهدا هستند.

*مضحکه سیزده آبان سبزها ظاهرا" قرار است امروز هم در دانشگاه تهران تکرار شود،با وجود اینکه تبلیغات گسترده ای  از روزهای گذشته برای جنبش سبز در دانشگاه انجام شد ،تعداد سبزهایی که از همه دانشکده ها آمده اند و در محوطه دانشگاه تجمع کرده اند،به 200 نفر هم نرسیده است.

* خبرنامه دانشجویان ایران نشریه ای است که به مناسبت روز 16 آذر در محوطه دانشگاه پخش شده و دانشجویان در گوشه و کنار دانشگاه در حال مطالعه آن هستند.

* دانشکده های مختلف اعم از ادبیات و حقوق و علوم سیاسی نیز با نشریات مختلف دانشجویی در خصوص 16 آذر دانشجو را به حضور هرچه بیشتر در صحنه ترغیب می کنند.

* دانشجویان نیز در حال مطالعه و تحلیل و تفسیر بیانیه ها و نشریات دانشجویی و مشاهده عکس ها هستند.

* بسیج دانشکده ادبیات عکس ها و پوسترهایی از حامیان اغتشاشگران در جریانات پس از انتخابات در معرض دید دانشجویان قرار داده اند.

* کمی آن طرف تر در دانشکده حقوق و علوم سیاسی نیز از طرف بسیج دانشجویی سی دی هایی با عنوان رفتار متفاوت دو رییس جمهور در برابر افراطی گری های دفتر تحکیم وحدت (انجمن اسلامی دانشجویان) توزیع می شود که به تفاوت نوع برخورد محمود احمدی نژاد و محمد خاتمی در مقابل اعتراض دانشجویان اشاره می کند.

* احمدی نژاد در آذر 85 در دانشگاه امیر کبیر در برابر اعتراض برخی دانشجویان گفت: افتخار امثال بنده رسیدن به آن جایگاه و سوختن در راه تعالی این ملت است. همه شما را همچون فرزند خودم دوست دارم و خدا شاهد است که حاضر نیستم به جوانانی که احساسات پاک خودشان را با شور جوانی خود اینجا بروز دادند، حتی تذکر هم داده شود.

* در مقابل در این سی دی رفتار خاتمی نشان داده می شود که در آذر 83 در دانشگاه تهران خطاب به دانشجویان معترض گفت: مگر چند نفر هستید که هو" می کنید کاری نکنید که بگویم از سالن بیرونتان کنند، آدم باشید، امروز در اردوگاه اصلاح طلبان صداهایی می شنویم که دشمنان این ملک و ملت دارند آن را بیان می کنند.

* از طرف دیگر انجمن اسلامی دانشجویان با توزیع بیانیه موسوی به مناسبت 16 آذر و همچنین بیانیه ای در محکوم کردن بسیج دانشجویی سعی در تحریک دانشجویان دارد.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هزینه نگهداری خودروهای اقتصادی؛ از خرید قطعه تا برنامه سرویس
خداحافظی با بیوپسی کبد؛ چگونه با الاستوگرافی در ۵ دقیقه از سلامت کبد خود مطمئن شویم؟
قتل عام زنان و کودکان زیر آتش سعودی!
حادثه میناب نباید در حافظه تاریخی جهان کمرنگ شود
مهلت ثبت‌نام در چهارمین دوره جایزه ملی جوانی جمعیت تا ۳۰ مهر تمدید شد
وکیل دادسرا؛ مرجعی برای آگاهی حقوقی در پرونده‌های کیفری، ملکی و خانوادگی
همه امتیازات را می‌خواهیم
نریمانی و رسولی امشب در دانشگاه تهران مرثیه خوانی می‌کنند
فواید نقاشی الماسی برای کودکان و بزرگسالان
شناورهای دشمن را در صورت لزوم هدف قرار می‌دهیم
چگونه بسته «چشم‌روشنی» نوزادان تهرانی را دریافت کنیم؟
حمایت ۱۲۰میلیون تومانی دانشگاه امام صادق (ع) از رتبه‌های زیر ۵۰۰ کنکور
قیمت سکه و طلا در بازار داخلی
گفت‌وگوی بانک جهانی با حدود ۴۰ کشور درباره پیامدهای جنگ علیه ایران
افول بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه به ۱۵ درصد
مصمم به تقویت روابط با ایران هستیم
کتاب «تربیت کودک برای مغزی یکپارچه»؛ از شناخت احساسات تا مدیریت رفتارهای دشوار کودکان
کتاب‌خوانی برای همه کودکان؛ رؤیایی که هنوز به عدالت فرهنگی نیاز دارد
عهد خون؛ خامنه‌ای، آرمان ما
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top