تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/12/03 - 08:06
کد خبر: 386584

چرخش مالی مافیای کنکور به ۴۰ هزار میلیارد تومان رسید!

ابوترابی افزود: برآورد می‌شود چرخش مالی این مافیا سالانه حدود ۴۰-۳۰ هزار میلیارد تومان است. علی‌رغم اینکه پیگیری‌هایی در زمینه حذف کنکور صورت گرفته بود اما فشار سنگین مافیای کلاس‌های تقویتی کنکور اجازه حذف آن را نداد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در رابطه با آسیب‌‌های کنکور، اظهار کرد: برگزاری کنکور، فشار روحی، روانی و استرس مضاعفی بر خانواده‌ها و فردی که می‌خواهد در این آزمون شرکت کند، وارد می‌کند.

وی افزود: حتی در بسیاری از مواقع با توجه به اینکه داوطلب بهره هوشی بالایی دارد و درسش خوب است ولی متأسفانه به دلیل شدت استرس از پس چنین آزمونی بر نمی‌آ‌ید و حقش تضییع می‌شود. برگزاری کنکور در دنیا منسوخ شده و اخیراً سعی می‌شود از طریق درصد معدل، مقداری از اثرات منفی کنکور کاسته شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی به بحث مافیای کنکور اشاره کرد و گفت: در کنکور با مافیایی به نام برگزاری کلاس‌های تقویتی و انتشاراتی که در این زمینه فعالیت می‌کنند مواجه‌ هستیم که داوطلبان را به سمت تست‌زنی سوق می‌دهند.

ابوترابی افزود: برآورد می‌شود چرخش مالی این مافیا سالانه حدود ۴۰-۳۰ هزار میلیارد تومان است. علی‌رغم اینکه پیگیری‌هایی در زمینه حذف کنکور صورت گرفته بود اما فشار سنگین مافیای کلاس‌های تقویتی کنکور اجازه حذف آن را نداد.

وی گفت: باید به این مرحله برسیم  که کنکور به غیر از استرس و تضییع حق دانش‌آموزان چیز دیگری ندارد و باید جمع شود و داوطلبان براساس عملکرد طول دوره تحصیل مورد ارزیابی قرار گیرند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: در حال حاضر طبق نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی، بهترین شیوه ابتدا حذف کنکور کارشناسی ارشد و دکتری است و در گام بعدی حذف کنکور لیسانس است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top