تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/12/20 - 12:21
کد خبر: 388524

واکنش واعظی به اظهارات رضایی

رئیس دفتر رئیس جمهور در واکنش به اظهارات محسن رضایی درباره fatf گفت: در این اظهارات بیشتر نگاه سیاسی را شاهد هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمود واعظی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در رابطه با شرط لغو تحریم ها و اظهارات رییس جمهور در جمع خبرنگاران  اظهار کرد: مسئله برجام و لغو تحریم های ایران یک موضوع جدی است که ما در ایران دنبال می کنیم و بسیاری از کشورهای دوست و مختلف از جمله ۱+۵ هم آن را دنبال می کنند، طبیعی است هر که به خود اجازه می دهد هر چه که درست است را بیان کند و این به این معنا نیست که این اظهارات با ایران توافق شده باشد. زمانی که همه اینها نهایی شود اعلام می شود.

وی در مورد طرح جدید ظریف که مطرح کرده بود از کانال های دیپلماتیک اجرایی می شود نیز گفت: بر روی این طرح دارد کار می شود و هنوز نهایی نشده است.

واعظی در مورد اظهارات محسن رضایی در مورد اف‌ ای تی اف نیز گفت: غیر از ایران و کره شمالی بقیه کشورهای دنیا همه به چهارچوب پولشویی پایبند هستند و چهارچوب اولیه را رعایت می کنند. اگر حرف هایی که آقایون می زنند درست باشد اینگونه نیست که همه کشورهای دنیا بپیوندند غیر از ایران و کره شمالی.

وی افزود: در این اظهارات بیشتر نگاه سیاسی را شاهد هستیم، بارها تاکید کردیم تصویب نشدن این دولایحه که در مجلس تصویب شده و مدت طولانی در مجمع معطل مانده به مصلحت روابط بانکی ایران با دنیا نیست، حتی با کشور های دوست ، چه تحریم باشیم چه نباشیم روابط بانکی جز ابزارهای اصلی روابط تجاری و اقتصادی با دنیا است؛ اگر روابط بانکی نباشد باید با صرافی ها کار شود، صرافی ها یعنی پولی برای جابه جایی امنیت کمتر و قیمت گران تر دارد، امیدوارم مجمع یک تصمیم درست بگیرد و بر اساس آن تصمیم برای مردم بگوید چرا این تصمیم را گرفته. به عنوان دولت اعتقاد داریم تصویب این دو لایحه لازم است و به روابط بانکی کمک می کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خروج مشمولان حین خدمت برای اربعین منوط به مجوز یگان است
مقایسه ظرفیت دستگاه‌های MRI در تهران با انگلستان؛ ما جلوتریم!
برای بازی با بلژیک تغییراتی خواهیم داشت
ونس وارد سوئیس شد
نوبت بندی وام بازنشستگان کشوری اعلام شد
دانشگاه پیام نور میزبان برگزاری آزمون‌های سایر دانشگاه‌ها می‌شود
تغییر وزن بعد از ۳۰ سالگی آسان نیست
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آمریکا برای آزادسازی بخشی از دارایی‌های ایران آماده می‌شود
بزرگ‌ترین مانع توافق با ایران، اسرائیل است نه کنگره
نبرد برای صعود / آزمون سخت برای تیم ملی
برگ طلایی هرمز / با انسداد دوباره تنگه، دشمن عقب نشست!
جلیلی: باج دادن مشکل ما با آمریکا را حل نمی‌کند/ تحقق شروط رهبر انقلاب، تابع تقویت کارت‌های بازی ایران است
کودی خاکپو، بهترین بازیکن بازی هلند و سوئد شد
دوکو؛ غایب بزرگ بلژیک مقابل ایران
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج +عکس
بخشنامه ای درباره تشییع رهبر انقلاب به دستگاهها ابلاغ می شود
پاتر: شکست مقابل هلند را باید بپذیریم و از آن درس بگیریم
اطلاعیه صداوسیما دربارهٔ اظهارات محمود نبویان در شبکهٔ خبر
جنگنده‌های اسرائیل اردوگاه البریج غزه را بمباران کردند
دیدار وزیر کشور پاکستان با وزیرامور خارجه +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top