تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/01/08 - 15:53
کد خبر: 390209

آذری جهرمی:

فیلترینگ منسوخ خواهد شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه‌های دولت در زمینه اینترنت‌رسانی به تمام روستا‌های بالای ۲۰ خانوار و فراهم کردن بستر توسعه تجارت الکترونیک و ادامه دورکاری و حذف فیلترینگ در آینده خبر داد و گفت: توسعه تکنولوژی و بلاک‌چین واینترنت ماهواره‌ای و.. باعث منسوخ شدن فیلترینگ می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از  ایرنا، «محمد جواد آذری‌جهرمی» گفت: ما برنامه داشتیم که تا پایان دولت تمام روستا‌های کشور را به شبکه اینترنت متصل کنیم که همه‌گیری کرونا سرعت کار را بالا برد و لازم شد که مناطق محروم‌تر با نیاز ضروری‌تر به صورت پروژه ویژه تعریف شوند.

وزیر ارتباطات و فناوری در توضیح تامین و تقویت اینترنت مناطق روستایی برای فراهم شدن ادامه تحصیل مجازی دانش آموزان و دانشجویان روستایی گفت: اینکه مناطقی با دسترسی محدود باشد، بسیار کم است و الان ۹۸ درصد جمعیت کشور دسترسی به اینترنت دارند و تنها ۱۰ درصد از روستا‌ها با جمعیت دو درصد کل کشور هنوز متصل نشده که برای این موارد هم کارگروه ویژه تشکیل دادیم.

آذری‌جهرمی در رابطه با افزایش بهره‌وری دورکاری در دوران کرونا نیز گفت: برنامه ما یکی توسعه پهنای باند در کشور است که انجام شده و دوم هم حمایت از کسب‌وکار‌هایی است که خدمات مربوط به دورکاری ارائه می‌دهند. ما از طریق طرح نوآفرین حمایت از این کسب‌وکار‌ها را انجام دادیم. اما مهم‌ترین برنامه ما و دولت حرکت در مسیر دولت الکترونیک است که ستاد کرونا هم آن را موردتاکید قرارداده است. او ادامه داد: همه دستگاه‌ها باید سه خدمت پرطرفدار و پرمراجعه خود را در بستر اپلیکیشن «دولت همراه» ببرند که رشد قابل توجهی هم داشته است.

وزیر ارتباطات در رابطه با اینترنت ماهواره‌ای و احتمال فیلترینگ آن نیز گفت: توسعه تکنولوژی و سربرآوردن بلاک‌چین واینترنت ماهواره‌ای و.. باعث منسوخ شدن فیلترینگ خواهد شد. اصولا باید فیلترینگ فراموش شود و اگر فناوری جدیدی در راه است، در فکر فیلترینگ آن نباشیم.

او افزود: آن چه اصالت دارد رقابت برای به دست آوردن بازار است که باید اصول خدمت‌رسانی و کسب سهمی از این بازار را در برنامه قرار دهیم. باید به سمت رقابت آزادانه در این فضا برویم تا بتوانیم سهمی از بازار آینده در این حوزه داشته باشیم.



 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
1400/01/08 - 19:05

فیلترینگ منسوخ شده اما جای خود را به شبکه های ملی اطلاعات داده است. جناب وزیر.
معرفی کسب و کارها
خلاصه بازی اسپانیا ۰ - کیپ ورد ۰
نبیه بری: توافق ایران و آمریکا به سود همه طرف‌هاست
رایزنی وزیر خارجه قطر و گوترش درباره توافق ایران و آمریکا
پزشکیان: جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب ارائه خواهد شد
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری تیرماه از ۲۷ خرداد آغاز می‌شود
جزییات مذاکرات روز جمعه در ژنو از زبان عراقچی
کمبود فضای ذخیره‌سازی در شمال تهران؛ چالشی پنهان در دل خانه‌های مدرن
رژیم سالم خوری، لیست خوراکی ها و نحوه اجرا
سینا صنعت؛ مرجع تخصصی تجهیزات برق صنعتی
برای ساخت کارخانه آسفالت از کجا باید شروع کنیم ؟
چگونه با یک کمد دیواری مناسب، فضای خانه را دو برابر کنیم؟
چگونه شامپوفرش بکشیم؟
کالاس: از پاکستان و قطر برای کمک به توافق ایران-آمریکا تشکر می‌کنیم
راهنمای انتخاب بهترین دستگاه‌های پرکن برای خطوط تولید
آیا ملک قولنامه‌ای قابل توقیف است
مومنی: رهبری داهیانه و حضور مردم از عوامل پیروزی بودند
پزشکیان: تیم مذاکره‌کننده از چارچوب‌های تعیین‌شده رهبری عدول نمی‌کند
مقام آمریکایی: آماده کاهش تحریم‌ها علیه ایران هستیم
وزیر خارجه عمان: توافق آمریکا و ایران پیروزی دیپلماسی است
نخستین تمرین پرسپولیس زیر نظر اوسمار برگزار شد
خوش‌خدمتی دوباره فیفا به ترامپ/ رئیس‌جمهور آمریکا جام قهرمانی را اهدا می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top