تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/01/09 - 09:45
کد خبر: 390243

کره شمالی شورای امنیت را تهدید کرد

کره شمالی شورای امنیت سازمان ملل را به اتخاذ رویکردی "دوگانه" متهم و از آزمایش موشکی اخیر خود دفاع کرد و همچنین نسبت به امکان دست زدن به "اقدام متقابل" هشدار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یک کمیته شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه  آزمایش موشکی جدید کره شمالی را نقض قطعنامه های این شورا دانست و احتمال وضع تحریم هایی علیه پیونگ یانگ را مطرح کرد.

کره شمالی چند روز پیش از آزمایش یک موشک بالستیک کوتاهبرد جدید خبر داد. این اولین آزمایش موشکی بالستیک کره شمالی در حدود یک سال گذشته و اولین آزمایش آن از زمان روی کار آمدن جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، در ماه ژانویه بود.

آمریکا، ژاپن و کره جنوبی این آزمایش را محکوم کردند. دولت آمریکا همچنین خواهان تشکیل کمیته تحریم های شورای امنیت برای وضع تدابیر تنبیهی جدید علیه کره شمالی شد.

جو چول سو، مدیرکل سازمان های بین المللی وزارت امور خارجه کره شمالی، امروز دوشنبه گفت آمریکا در نشست کمیته تحریمهای شورای امنیت خواهان اعمال تحریم های بیشتر و تشدید اجرای تدابیر فعلی علیه پیونگ یانگ شد.

این مقام ارشد وزارت خارجه کره شمالی گفت که آن جلسه "برای نفی حق دفاع از کشور ما طراحی شده" و هشدار داد که "اقدام متقابل" کره شمالی را در پی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی، این دیپلمات ارشد گفت: این به منزله انکار حقوق یک کشور مستقل و یک استاندارد دوگانه آشکار است که شورای امنیت بر اساس قطعنامه های سازمان ملل متحد موضع گیری می کند و نتیجه مستقیم سیاست خصمانه آمریکا است.

او تصریح کرد: این اصلا منطقی نیست که اقدامات دفاعی مشروع ما باید به تنهایی تقبیح شود، در حالی که بسیاری از کشورهای دیگر در سراسر جهان برای افزایش قدرت نظامی خود انواع موشک ها را شلیک می کنند.

به گزارش بی.بی.سی، این بیانیه پس از آن صادر شد که کره شمالی روز شنبه در بیانیه ای جداگانه گفت که دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، با انتقاد از آزمایش موشکی جدید این کشور اولین قدم اشتباه را برداشت و "خصومت عمیق" خود را آشکار کرد.

کره شمالی جمعه گذشته گفت که دو موشک به یک هدف آزمایشی در ۶۰۰ کیلومتری ساحل شرقی این کشور اصابت کرد. این مغایر ارزیابی ژاپن است که گفت موشک ها کمی بیش از ۴۰۰ کیلومتر را طی کردند.

در بیانیه کره شمالی آمد که ری پیونگ چول، مقام ارشد ناظر بر این آزمایش، اظهار کرد: توسعه این سیستم تسلیحاتی اهمیت زیادی در تقویت قدرت نظامی کشور و بازداشتن در برابر انواع تهدیدهای نظامی دارد.

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در محل انجام این آزمایش حضور نداشت. به گفته پیونگ یانگ موشک تازه قادر به حمل محموله ای ۲.۵ تنی است که به آن امکان حمل کلاهک اتمی را می دهد.

هنوز معلوم نیست این موشک ها دقیقا از چه نوعی بوده اند اما این آزمایش ها پیشرفت برنامه تسلیحاتی این کشور از زمان بی نتیجه ماندن گفتگوها تحت هدایت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا را نشان می دهد.

تحلیلگران گفته اند که این موشک ها از همان نوعی بوده که اکتبر گذشته در جریان یک رژه نظامی در پیونگ یانگ به نمایش گذاشته شدند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر علوم: محدودیت داخلی نباید به خودتحریمی علمی منجر شود
هشدار ایران به انگلیس و فرانسه درباره ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی
بزرگترین دشمن اسرائیل در قطر از نگاه رسانه عبری
حزب الله لبنان: عدم پاسخ به هر تجاوزی به معنای ضعف یا ناتوانی نیست
رایزنی عراقچی با همتای مصری درباره تحولات منطقه
عارف: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد
مدنی‌زاده: در جنگ ۱۲ روزه هم جلسات اصلاح بانک آینده برگزار شد
تاکید وزیران خارجه مصر و عمان بر کاهش تنش در منطقه
تاکید بر ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر در اجرای برنامه‌های بنیاد
انفجار در اتوبوسی در ریف دمشق و محکومیت حمله تل آویو از سوی قطر
برگزاری آیین غبارروبی ضریح مطهر رضوی
زاکانی: ظرفیت‌های مدیریت شهری تهران را در خدمت نظام سلامت قرار می‌دهیم
پیام تبریک آیت‌الله نوری همدانی به محسن رضایی
افزایش نگرانی‌ها از اقدامات مداخله‌جویانه ترامپ در انتخابات پیش‌رو
بهروزآذر: برای حل مشکلات کشور به ظرفیت وکلا نیاز داریم
ظفرقندی: پزشک امروز دغدغه سلامت مردم و کشور را دارد
یمن: تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله برای کمک به رژیم صهیونیست است
پزشکیان: اگر به فکر مردم باشیم برای حل مشکلات کشور راه پیدا می‌کنیم
ارتقای دانشکده فنی و مهندسی گرمسار به دانشگاه در حال بررسی است
ابوالفضل رحمانی به مدال نقره بسنده کرد
مراسم گرامیداشت «روز پزشک» +عکس
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top