تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/01/09 - 09:45
کد خبر: 390243

کره شمالی شورای امنیت را تهدید کرد

کره شمالی شورای امنیت سازمان ملل را به اتخاذ رویکردی "دوگانه" متهم و از آزمایش موشکی اخیر خود دفاع کرد و همچنین نسبت به امکان دست زدن به "اقدام متقابل" هشدار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یک کمیته شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه  آزمایش موشکی جدید کره شمالی را نقض قطعنامه های این شورا دانست و احتمال وضع تحریم هایی علیه پیونگ یانگ را مطرح کرد.

کره شمالی چند روز پیش از آزمایش یک موشک بالستیک کوتاهبرد جدید خبر داد. این اولین آزمایش موشکی بالستیک کره شمالی در حدود یک سال گذشته و اولین آزمایش آن از زمان روی کار آمدن جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، در ماه ژانویه بود.

آمریکا، ژاپن و کره جنوبی این آزمایش را محکوم کردند. دولت آمریکا همچنین خواهان تشکیل کمیته تحریم های شورای امنیت برای وضع تدابیر تنبیهی جدید علیه کره شمالی شد.

جو چول سو، مدیرکل سازمان های بین المللی وزارت امور خارجه کره شمالی، امروز دوشنبه گفت آمریکا در نشست کمیته تحریمهای شورای امنیت خواهان اعمال تحریم های بیشتر و تشدید اجرای تدابیر فعلی علیه پیونگ یانگ شد.

این مقام ارشد وزارت خارجه کره شمالی گفت که آن جلسه "برای نفی حق دفاع از کشور ما طراحی شده" و هشدار داد که "اقدام متقابل" کره شمالی را در پی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی، این دیپلمات ارشد گفت: این به منزله انکار حقوق یک کشور مستقل و یک استاندارد دوگانه آشکار است که شورای امنیت بر اساس قطعنامه های سازمان ملل متحد موضع گیری می کند و نتیجه مستقیم سیاست خصمانه آمریکا است.

او تصریح کرد: این اصلا منطقی نیست که اقدامات دفاعی مشروع ما باید به تنهایی تقبیح شود، در حالی که بسیاری از کشورهای دیگر در سراسر جهان برای افزایش قدرت نظامی خود انواع موشک ها را شلیک می کنند.

به گزارش بی.بی.سی، این بیانیه پس از آن صادر شد که کره شمالی روز شنبه در بیانیه ای جداگانه گفت که دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، با انتقاد از آزمایش موشکی جدید این کشور اولین قدم اشتباه را برداشت و "خصومت عمیق" خود را آشکار کرد.

کره شمالی جمعه گذشته گفت که دو موشک به یک هدف آزمایشی در ۶۰۰ کیلومتری ساحل شرقی این کشور اصابت کرد. این مغایر ارزیابی ژاپن است که گفت موشک ها کمی بیش از ۴۰۰ کیلومتر را طی کردند.

در بیانیه کره شمالی آمد که ری پیونگ چول، مقام ارشد ناظر بر این آزمایش، اظهار کرد: توسعه این سیستم تسلیحاتی اهمیت زیادی در تقویت قدرت نظامی کشور و بازداشتن در برابر انواع تهدیدهای نظامی دارد.

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در محل انجام این آزمایش حضور نداشت. به گفته پیونگ یانگ موشک تازه قادر به حمل محموله ای ۲.۵ تنی است که به آن امکان حمل کلاهک اتمی را می دهد.

هنوز معلوم نیست این موشک ها دقیقا از چه نوعی بوده اند اما این آزمایش ها پیشرفت برنامه تسلیحاتی این کشور از زمان بی نتیجه ماندن گفتگوها تحت هدایت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا را نشان می دهد.

تحلیلگران گفته اند که این موشک ها از همان نوعی بوده که اکتبر گذشته در جریان یک رژه نظامی در پیونگ یانگ به نمایش گذاشته شدند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
مردم بنزین نمیخورند! اما شما سفره مردم را بلعیده‌اید!
حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان
وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد
پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
پرونده کنکور ۱۴۰۵ بسته شد
انفجار در یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های روسیه
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top