تاریخ انتشار: شنبه 1400/01/14 - 11:11
کد خبر: 390677

شرایط دریافت کارت اعتباری سهام عدالت

مدیر پروژه کارت های اعتباری شرکت سپرده گذاری مرکزی شرایط دریافت کارت اعتباری سهام عدالت را تشریح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، سمیه محمدی با بیان اینکه رونمایی از کارت اعتباری سهام عدالت توسط مراجع بالادستی صورت گرفته است، اظهار کرد: برخی بانکها زیرساختها راپیاده سازی و برخی پیاده سازی نکردند. تا قبل از ایام نوروز دو بانک ملی و تجارت زیرساختهای لازم را پیاده سازی کرده بودند و تا دو هفته مانده به سال نو بیش از ۳۰۰۰ درخواست از سوی مشمولان سهام عدالت که روش مستقیم یا روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده بودند، به سمت شرکت سپرده گذاری ارسال و توثیق آن انجام شد.

وی ادامه داد: در اعطای کارت اعتباری سهام عدالت نکاتی وجود دارد که سهامداران باید دقت کنند. نخست آنکه، سهام دارانی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند، حتی اگر یک سهم هم از پرتفوی سهام عدالت خود فروخته باشند، نمی‌توانند کارت اعتباری دریافت کنند. نکته دیگر اینکه اگر یک مرجع قانونی به شرکت سپرده گذاری نامه داده باشد که بر اساس آن سهام فرد توقیف شده باشد، آن فرد نمی‌تواند کارت اعتباری دریافت کند.

مدیر پروژه کارتهای اعتباری شرکت سپرده گذاری مرکزی با تاکید بر اینکه فرایند تسهیلات کمی زمان‌بر است، گفت:  این فرایند در بانک های ملی و تجارت به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و نیاز نیست سهامدار مراجعه حضوری داشته باشد. البته سهامدار حتما باید در سامانه سجام ثبت نام کرده باشد.

محمدی ادامه داد: کارت اعتباری هم فیزیکی نیست بلکه نشان بانک و نوعی دسترسی است. برای مثال فردی که از بانک ملی کارت اعتباری سهام عدالت دریافت کرده است، می‌تواند به فروشگاه طرف قرارداد بانک ملی مراجعه و خرید کند. فردی که بانک تجارت را انتخاب کرده است هم می‌تواند به هر فروشگاهی مراجعه کند.

وی به این سوال که آیا فقط دو بانک مذکور کارت اعتباری سهام عدالت را صادر می‌کنند؟ پاسخ داد: با مابقی بانکها هم تفاهم نامه منعقد شده است. کار حساس و زمان‌بر است و بانکها باید جوانب و ریسک‌ها را بسنجند که همین موضوع سرعت کار را کند می‌کند. حدود ۱۰ بانک کار را به صورت موازی پیش می‌برند و مشمولان هم بین بانک‌ها حق انتخاب دارند. البته افرادی که روش مستقیم را برگزیده‌اند باید گزینه تغییر کارگزار ناظر را فعال کنند.

به گفته مدیر پروژه کارت های اعتباری شرکت سپرده گذاری مرکزی، به طور کلی ۶۰ درصد دارایی سهامداران قابل معامله است و بانک بر مبنای همین ۶۰ درصد کارت اعتباری صادر می‌کند.

محمدی تاکید کرد که شماره موبایل فرد خواهان کارت اعتباری باید با نام خود فرد مطابقت داشته باشد و اطلاعاتی که در بانک ثبت کرده است باید کامل و جامع باشد. شماره تلفن ۱۵۶۹ نیز به طور شبانه روزی پاسخگوی سوالات مشمولان است.

بر اساس این گزارش، آغاز پرداخت وام به مشمولان سهام عدالت از ۲۵ بهمن سال ۱۳۹۹ آغاز شد. مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات سه ساله است و هیچگونه مدرک یا ضامنی غیر از مدارک هویتی نیاز نیست و سهام عدالت ضامن این وام  خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهر در میناب؛ بازگشت به مدرسه با جای خالی ۱۶۸ نفر
فرهنگ و هنر؛ زبان تازه روایت دفاع مقدس
کاهش دوره آموزشی سربازی متعهدین آموزش‌وپرورش به یک هفته
داوطلبان آسیب‌دیده از جنگ‌های اخیر مشمول سهمیه کنکور شدند
نرخ وام مسکن آمریکا به بالاترین سطح ۲ ساله رسید
اسرائیل ۵۰۰ حمله هوایی و توپخانه‌ای به سوریه انجام داده است
دفاع مقدس ۸ ساله، گنجینه‌ای عظیم برای عبور از بحران‌های امروز است
مخالفت صریح چین با تحریم شرکت‌های هواپیمایی ایران
راه های بهبود تلفظ کلمات در زبان انگلیسی
بهترین سایت خرید ممبر ایتا کدام است؟ بررسی معیارهای انتخاب و مقایسه خدمات
شاخص مرگ‌ومیر نوزادان در کشور به ۶ مورد در هزار تولد رسید
هوش مصنوعی و آینده شغلی؛ ۷ مهارتی که دانشجویان برای بازار کار آینده باید یاد بگیرند
نظافتچی فوری مخصوص ساختمان اداری و شرکت
خرید کولر گازی اصل +نحوه تشخیص
خدمات سئو تخصصی و مدیریت هزینه سئو سایت
سومین طلای کاروان ایران توسط تیم فوتبال الکترونیک به دست آمد
پزشکیان امشب در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کند
زنگ مهر به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه
۶ ماه ذخیره واکسن در کشور داریم
ترکیه و یمن؛ ۳ دلیلی که آنکارا وارد جنگ نمی‌شود
سن جذب اعضای هیئت علمی به ۴۰ سال کاهش یافت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top