تاریخ انتشار: شنبه 1400/01/14 - 18:17
کد خبر: 390744

دانشگاه ها کارجو تربیت می کنند

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت باید زیر ساخت های لازم را برای کارآفرینان ایجاد کند، گفت: در حال حاضر دانشگاه ها کارآفرین تربیت نمی کنند، کارجو تربیت می کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سید جواد ساداتی نژاد نماینده مجلس شورای اسلامی، در رابطه با مأموریت‌های دانشگاه‌ها، گفت: وظیفه دانشگاه‌ها حل مشکلات جامعه، تربیت و کارآفرینی است.

دانشگاه ها کارجو تربیت می کنند

وی افزود: دانشگاه‌ها شناخت دقیقی از مسائل پیدا و راهکارهای مختلفی برای موانع و مشکلات ایجاد می کنند.

وی با بیان اینکه دولت باید زیرساخت‌های لازم را برای کارآفرینان ایجاد کند، یادآور شد: متأسفانه در حال حاضر دانشگاه‌های ما کارآفرین تربیت نمی‌کنند، بلکه کارجو تربیت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و افرادی که فارغ‌التحصیل می‌شوند در جامعه به دنبال شغل هستند.

وی با بیان اینکه روزانه افراد مختلف با مدارک تحصیلی چون کارشناسی ارشد و دکتری با مراجعه به ما نمایندگان درخواست شغل دارند، یادآور شد: آموزش در دانشگاه‌ها باید به سمت کارآفرینی برود و این افراد نه تنها برای خود بلکه برای سایر افراد جامعه هم شغل ایجاد کنند.

*وزارت علوم میلی به مهارت آموزی در دانشگاه ها از خود نشان نداده است

ساداتی نژاد با تأکید بر اینکه دانشجویان باید مهارت‌محور شوند و نگاه دانشگاه ها باید تغییر کند، خاطر نشان کرد: وزارت علوم که سیاست‌گذار اصلی این بخش است باید این تحرک و پویایی را انجام دهد که تاکنون در این مورد چنین تحرکی را در وزارت علوم ندیدیم و این وزارتخانه میلی به تغییر، مهارت آموزی و کارآفرین شدن دانشگاه‌ها از خود نشان نداده است و بیشتر به صورت روزمره تلاش کرده خود را اداره کند و از این بابت پایین‌ترین نمره را در میان وزارتخانه های ادوار مختلف دارد.

وی ادامه داد: وزارت علوم در تحرک و پویایی، ایجاد خلاقیت و نوآوری و در مسائلی از این دست باید پاسخگوی مطالبات جامعه علمی و مردم از دانشگاه‌ها باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تلاش خود را برای پویایی و کارآفرینی انجام دادند، اما قاعدتاً این کار نیاز به سیاست‌گذاری در حوزه کلان دارد که وزارت علوم باید این کار را انجام دهد.

ساداتی نژاد افزود: رؤسای دانشگاه‌ها تلاش خود را برای پویایی و کارآفرینی انجام دادند، اما برای رسیدن به موفقیت موانعی بر سر آنها وجود داشت، وزارت علوم به رسالت و وظیفه خود آگاه نبوده و یا اگر در بخش‌هایی آگاه بوده، تحرکی نداشته است و انرژی لازم در این وزارتخانه وجود نداشته است و سنتی حرکت کردن از مشخصه‌های بارز وزارت علوم در این دوره بود.

وی گفت: قاعدتاً یکی از کارهایی که وزارت علوم باید به عنوان یک حوزه سیاست‌گذار انجام می‌داد، ایجاد طرح‌هایی به منظور مهارت آفرینی و کارآفرینی است تا برنامه‌ها را بر آن اساس پیش می‌برد.

ی در ادامه با بیان اینکه باید برای گرایش اساتید به سمت کارهای کاربردی، این شاخص را در آیین‌نامه‌های ارتقاء مد نظر قرار داد، گفت: اعضای هیأت علمی چه امتیازی برای حل یک مشکل از جامعه کسب می‌کنند؟ وقتی در آیین نامه ها  این موضوعات دیده نمی‌شود اساتید ما وقت خودشان را به سمت مواردی می‌برند که در آیین‌نامه ارتقاء جایگاهی داشته باشد. لذا تمام این موارد نشان می‌دهد که وزارت علوم در سیاست‌گذاری، این روش را انجام نداده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
در سفر رافائل گروسی به تهران موارد
انتقاد یک امام جمعه از مشروب‌خوری برخی پزشکان ایرانی
فوت دردناک نخبه کنکوری به همراه پدرش +جزِئیات
زشت است جمعیتی در یک صنف مقدس(پزشکان) با عادی انگاری، دسته جمعی مجلس گناه برپا کنند
بارش‌های باورنکردنی باران در یک استان غربی
شیعه جعفری
مقاومت اسلامی عراق برای اولین بار تل آویو را هدف قرار داد
محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف / اعتراض دانشجویان شریف / جذب ۷۲ هزار معلم از طریق آزمون‌های استخدامی
مرکز تولید مشروبات الکلی در رژیم‌ صهیونیستی هک شد
لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده
شگفت‌زدگی فعال اقتصادی چینی از پیشرفت‌ دانش‌بنیان‌ها در حوزه انرژی خورشیدی
بیش از ۴۰ درصد رای‌دهندگان آمریکایی جنگ داخلی را محتمل می‌دانند
شهادت ۳ شهروند ترکیه‌ای از سوی رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر
پیام اعتراض دانشجویان آمریکا، پایان دادن به جنایت در غزه است
تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه بدلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو
۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
یورش اشغالگران به مناطق مختلف کرانه باختری/ شهادت ۱۸ فلسطینی
بمباران بامدادی رفح در جنوب نوار غزه/ شهادت شماری از فلسطینیان
دانشگاه «ساینس‌پو» فرانسه به دلیل اعتراضات تعطیل شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top