تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/01/16 - 20:11
کد خبر: 391023

سپاهان صدرنشین لیگ برتر شد

تیم سپاهان در دیدار مقابل سایپا در هفته نوزدهم به پیروزی دست یافت و به صدر بازگشت. در دیگر مسابقه امروز نیز تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان با پیروزی مقابل ماشین‌سازی به مکان هفتم جدول رده‌بندی لیگ برتر صعود کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تیم‌های سایپا و سپاهان از ساعت ۱۶:۳۰ در آخرین بازی هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه دستگردی (پاس قوامین) به مصاف هم رفتند که این مسابقه در پایان با برتری یک بر صفر شاگردان محرم‌نوید کیا به اتمام رسید.

سپاهان با ثبت ششمین برد متوالی‌اش ۴۰ امتیازی شد و بار دیگر جای پرسپولیس را در صدر جدول گرفت.

شاگردان ابراهیم صادقی هم با این باخت ۱۸ امتیازی باقی مانده و با ادامه حضور در رتبه سیزدهم جدول، به جمع تیم‌های قعرجدول نزدیک تر شدند. آخرین برد این تیم به هفته دوازدهم لیگ برتر و در بازی با استقلال باز می گردد و سایپا در هفت بازی اخیر خود تنها دو امتیاز به دست آورده است.

داور: کمیل غلامی
کمک‌ها:‌محمد جواد مداح و حامد تازه‌پور

کارت زرد: محمد نژاد مهدی، محمدرضا حسینی و محمد محبی از سپاهان
کارت قرمز:
گل‌: عزت‌الله پورقاز(۳) برای سپاهان

تیم سپاهان در این مسابقه دو ضربه به تیر دروازه سایپا زد. ابتدا در دقیقه ۱+۴۵ دانیال اسماعیلی فر ارسال دانیال اسماعیلی فر از سمت راست زمین به تیر افقی دروازه محمد حسین منادی برخورد کرد.

در نیمه دوم هم شوت محمد محبی از پشت محوطه جریمه سایپا به تیر عمودی سمت راست دروازه تیم میزبان اصابت کرد.

پیروزی شاگردان قلعه‌نویی مقابل ماشین‌سازی با هت‌تریک شاکری

در دیگر مسابقه هفته نوزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور،‌ تیم‌های فوتبال گل‌گهر سیرجان و ماشین‌سازی از ساعت ۱۶ امروز (دوشنبه) در ورزشگاه سپهبد شهید سردار سلیمانی سیرجان به مصاف یکدیگر رفتند که این مسابقه با پیروزی ۳ بر یک تیم گل‌گهر به پایان رسید.

در این مسابقه ابتدا محمد ابراهیمی در دقیقه ۴۲ تیم ماشین‌سازی را پیش انداخت، اما در ادامه یونس شاکری در دقایق ۴۵، ۵۳ و ۶۴ سه بار موفق به باز کردن دروازه ماشین‌‌سازی شد تا شاگردان قلعه‌نویی ۲۶ امتیازی شوند و با چهار پله صعود، در رده هفتم جدول قرار بگیرند.

قضاوت این مسابقه را موعود بنیادی‌فر بر عهده داشت. او در این بازی به محمد ابراهیمی از تیم ماشین‌سازی کارت زرد نشان داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
صالحی: مذاکره بدون مجوز با نماینده ترامپ نباید بی‌هزینه بماند 
سیاست خارجی و امنیت ملی عرصه خودسری نیست / با عراقچی برخورد خواهیم کرد
رضایی: دپلماسی جدید ایران به اسلام آباد بازنخواهد گشت
هشدار فائو: قیمت غذا ترمز برید
پزشکیان: ایران در پشت میز مذاکره بمباران شد/ بمب اتم در دست رژیم اسرائیل است، اما بازرسی‌ها در ایران
«پایی که جا ماند»؛ روایتی از جنگ، اسارت و ایستادگی
مهر در میناب؛ بازگشت به مدرسه با جای خالی ۱۶۸ نفر
فرهنگ و هنر؛ زبان تازه روایت دفاع مقدس
کاهش دوره آموزشی سربازی متعهدین آموزش‌وپرورش به یک هفته
داوطلبان آسیب‌دیده از جنگ‌های اخیر مشمول سهمیه کنکور شدند
نرخ وام مسکن آمریکا به بالاترین سطح ۲ ساله رسید
اسرائیل ۵۰۰ حمله هوایی و توپخانه‌ای به سوریه انجام داده است
دفاع مقدس ۸ ساله، گنجینه‌ای عظیم برای عبور از بحران‌های امروز است
مخالفت صریح چین با تحریم شرکت‌های هواپیمایی ایران
راه های بهبود تلفظ کلمات در زبان انگلیسی
بهترین سایت خرید ممبر ایتا کدام است؟ بررسی معیارهای انتخاب و مقایسه خدمات
شاخص مرگ‌ومیر نوزادان در کشور به ۶ مورد در هزار تولد رسید
هوش مصنوعی و آینده شغلی؛ ۷ مهارتی که دانشجویان برای بازار کار آینده باید یاد بگیرند
نظافتچی فوری مخصوص ساختمان اداری و شرکت
خرید کولر گازی اصل +نحوه تشخیص
خدمات سئو تخصصی و مدیریت هزینه سئو سایت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top