تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/01/26 - 19:13
کد خبر: 392339

طرز تهیه ۲ نوع افطاری ساده برای ماه رمضان

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز بگذارید تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام ‌آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» افطاری شاید یکی از دغدغه های هر خانواده باشد که قبل از صرف شام مفصل چه نوع غذایی بخوریم در زیر طرز تهیه 2 نوع افطاری ساده و خوشمزه آورده شده است.

حلوای شیر

مواد لازم:

آرد برنج - نصف پیمانه

گلاب - نصف پیمانه

شیر - 1 لیتر

شکر -  2 پیمانه

نشاسته - 1 پیمانه
آب -  4 پیمانه

طرز تهیه:

نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل می‌کنیم و آن را از صافی می‌گذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می‌کنیم (توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد). سپس شکر، نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

دقت داشته باشید برای آن که مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این کار را آنقدر ادامه می‌دهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود. این حلوا را اغلب شیرازی‌ها در ماه مبارک رمضان درست می‌کنند.

کاچی

مواد لازم:

آرد گندم - یک پیمانه

کره - 100 گرم

شکر -  2 پیمانه

گلاب -  یک‌چهارم پیمانه

زعفران ساییده ‌شده - به میزان دلخواه

آب - 3 پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز بگذارید تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام ‌آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.

بعد از این مرحله کره را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌ گاز قرار دهید. پس از این‌که کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.برای این‌که از کافی‌ بودن میزان سرخ ‌شدن این مخلوط آردی مطمئن شوید، با یک قاشق چایخوری کمی از آرد سرخ‌ شده را داخل آب بریزید اگر حباب از آن خارج شد به معنای سرخ‌ شدن آرد است.پس از آماده ‌شدن آرد، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق‌ گاز به هم بزنید. این مرحله حداقل یک‌ربع به طول می‌انجامد.در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله ‌پخش‌کن قرار داده و روی در آن دم‌کنی بگذارید. حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
هشدار شیوع سرخک در عراق برای زائران اربعین
آرین سلیمی گام نخست را محکم برداشت
با آمبولانس‌های خصوصی متخلف برخورد می‌شود
علی‌آبادی وزیر پیشنهادی نیرو شد
ایجاد ۵۰درصدی اشتغال دانش آموختگان با سامانه اشتغال ایرانیان
تقدیر معاون اول رئیس جمهور از عملکرد ورزشکاران در المپیک
تقدیر معاون اول رئیس جمهور از عملکرد ورزشکاران در المپیک
افسردگی احتمال بقای مبتلایان سرطان سینه را کاهش می‌دهد
پرداخت معوقات حق التدریس اعضای هیات علمی /دانشگاه علامه‌ در بین ۱۰دانشگاه برتر از نظر فعالیت‌های فرهنگی/ اعضای هیات امنای سازمان ملی سنجش معرفی شدند
مذاکره عجیب پرسپولیس؛ روبرتو کارلوس هم بود، می‌آمد!
عکس یادگاری مدال آوران کشتی فرنگی روی رود سن | عکس
استوری احساسی محمد بنا برای حسن یزدانی | عکس
استقلال نکونام تا دندان مسلح!
آخرین جزئیات از وضعیت وزیران پیشنهادی دولت پزشکیان
صعود بیت‌کوین/ آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان
خبر مهم مشاور رهبر انقلاب درباره تنبیه شدید اسرائیل +جزئیات
حسن یزدانی به خط پایان رسید
گاریدو شخصا مجوز مذاکره با یک بازیکن را گرفت
خبر بسیار خوب برای گرمایی‌ها ؛ گنبد گرمایی از ایران رفت؟
تهران-نجف ۱۴ میلیون تومان شد
گزینه‌های محتمل تصدی وزارت علوم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top