تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/02/08 - 12:30
کد خبر: 393703

موسسه غیرانتفاعی منحل یا ظرفیت آنها صفر شد

مدیر کل دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم اعلام کرد: نتایج رتبه بندی موسسات غیر انتفاعی بزودی اعلام می‌شود و ساماندهی براساس رتبه بندی خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، فرزانه شمیرانی با اشاره به ساماندهی مؤسسات غیر انتفاعی گفت: ساماندهی مؤسسات و دانشگاه‌های غیر انتفاعی از طریق رتبه بندی آنها انجام می‌شود و به زوری نتایج رتبه بندی مؤسسات غیرانتفاعی اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: رتبه بندی و صحت سنجی مؤسسات انجام شده و باید یک بار دیگر ارزیابی نهایی صورت گیرد تا بتوانیم نتیجه را اعلام کنیم و بر اساس مصوبه‌ای که از شورای گسترش دریافت کرده‌ایم مؤسسات را ساماندهی کنیم.

مدیر کل دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم گفت: اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کند تا ماده ۲۸ اساسنامه غیر دولتی را اصلاح کنیم، فکر می‌کنیم در ساماندهی مؤسسات خیلی مؤثر باشد.

وی ادامه داد: در ساماندهی مؤسسات غیر انتفاعی موسساتی که رتبه ۵ کسب کنند نمی‌توانند سال آینده دانشجو پذیرش کنند و موسساتی که رتبه آنها ۴ می‌شود سال بعد از آن نمی‌توانند دانشجو پذیرش کنند.

وی درباره اینکه آیا این مؤسسات در ساماندهی ادغام نیز خواهند شد افزود: مؤسسات ثبت نشده ادغام می‌شوند همچنین آئین نامه مؤسسات ثبت شده را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع داده و از شورا درخواست کرده‌ایم تعیین تکلیف کنند که با آنها باید چه کاری انجام بدهیم.

شمیرانی ادامه داد: در حال حاضر ۳۱۴ مؤسسه غیر انتفاعی داریم که همه فعال هستند و در سال‌های اخیر ظرفیت حدود ۸۵ مؤسسه یا صفر شده و یا منحل شده‌اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتقاد خضریان از دور زدن قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان توسط سازمان اداری و استخدامی
از رؤیای نئوم تا پناهگاه‌های ریاض؛ عربستان در تله جنگ یمن
اعتراضات گسترده‌ آذربایجانی ها علیه ممنوعیت حجاب
جزئیات افزایش واریز ۵۰۰ هزارتومانی کالابرگ برای ۴۰ میلیون نفر
میلیاردرهایی که به شرورهای جدید هالیوود تبدیل شدند
اسامی ۳۵ نماینده امضاکننده استیضاح عراقچی منتشر شد
بختیاری‌زاده:می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم؛ بازیکنان فداکاری می‌کنند
نکونام: خیلی نمی خواهند ما نتیجه بگیریم/ دفعه بعد با امیدها می‌آییم
گودرزی: برای خوشحالی هواداران استقلال با تمام وجود می‌جنگیم
سفیر جدید هند در ایران به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
دیدار مجمع نمایندگان استان تهران با وزیر امور خارجه
شمار قربانیان حملات عربستان در یمن به ۳۸۵ شهید و زخمی رسید
استقلال دومین تیم قطری را به زانو درآورد
غریب‌آبادی: ایران از دیپلماسی استقبال می‌کند
خلیل‌زاده: AFC باید برای تراکتور کاری کند؛ شرایط جوانمردانه نیست
ادعای ترامپ: انتخابات آمریکا تأثیری بر تصمیمم در قبال ایران ندارد
سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق ندارد در تنگه هرمز مداخله نماید
رئیس اقلیم کردستان عراق: مانع حمله گروه‌های معارض به ایران شدیم
آژیر هشدار در جنوب عربستان فعال شد
افزایش پاداش مدال‌آوران المپیک جوانان
عراقچی: پاسخگو کردن دشمنان این آب و خاک ضرورتی انکارناپذیر است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top