تاریخ انتشار: شنبه 1400/02/11 - 18:03
کد خبر: 393966

پیرلو:

بابت جایگاهم در یوونتوس نگران نیستم

سرمربی تیم فوتبال یوونتوس می‌گوید که بابت جایگاهش در این تیم نگرانی ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، آندره‌آ پیرلو در آستانه دیدار فردا شب (یکشنبه) شاگردانش در خانه اودینزه در هفته سی‌وچهارم سری A ایتالیا، با حضور در کنفرانس خبری پیش از این دیدار درباره شایعاتی که درباره آینده حرفه‌ای‌اش مطرح است و گفته می‌شود ماسیمیلیانو آلگری در آستانه بازگشت به این تیم است، گفت: حالم خوب است، دیروز با مالکان باشگاه صحبت کردم، کاری که اغلب انجام می‌دهم و قطعاً اولین بار هم نبوده است.

بابت جایگاهم در یوونتوس نگران نیستم

وی افزود: ما درباره همه چیز صحبت کردیم، درست مانند همیشه. وقتی صحبت از شغل من می‌شود، نگرانی ندارم. من تنها شایعات را از خبرنگاران می‌شنوم. من آرامش دارم و از این بابت نگرانی ندارم و تحت‌تأثیر شایعات هم نیستم. کاملاً روی کارم تمرکز دارم و وقتی برای خواندن روزنامه‌ها ندارم.

سرمربی یوونتوس همچنین درباره تهدید شدن پسرش به مرگ در شبکه‌های اجتماعی اظهار داشت: من که سال‌ها در دنیای فوتبال بوده‌ام، می‌دانم شخصیت عمومی بودن به چه معناست. در توهین‌های افرادی که پشت کیبورد پنهان می‌شوند، چیز جدیدی نمی‌بینم. برای پسرم متأسفم، چون او هیچ ارتباطی با این ماجرا ندارد و به او توضیح دادم که فقط باید آن را نادیده بگیرد. این مشکل شبکه‌های اجتماعی است. ما باید با آرامش آن را کنار بزنیم و امیدوار باشیم که دنیا به سمت و سوی بهتری تغییر کند.

مصاف با اودینزه؛ فرصت آخر یوونتوس به پیرلو

پیرلو که تیمش در جدول رده‌بندی سری A در رده چهارم جای دارد و رقابت تنگاتنگی با تیم‌های آتالانتا، ناپولی و میلان برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا دارد، در ادامه خاطرنشان کرد: تیم کاملاً به این موضوع واقف است که چه دوران دشواری را سپری می‌کنیم. ما در این خصوص با هم صحبت کرده‌ایم. حالا پنج بازی در پیش داریم که باید 15 امتیاز به دست بیاوریم، سپس باید به بازی با آتالانتا در فینال جام حذفی فکر کنیم.

وی در جمع‌بندی صحبت‌هایش گفت: این یک دوره زمانی حساس برای ما است، باید سعی کنیم امتیازات لازم برای صعود به لیگ قهرمانان را کسب کنیم. هر مسابقه مهم است و این از فردا با بازی اودینزه شروع می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام مقام معظم رهبری نشان دهنده باور ایشان به مردم سالاری دینی بود
 تأملی بر پیام رهبر معظم انقلاب و ضرورت ثبت دقیق آن در تاریخ
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مورد تفاهم‌نامه و تبعات آن 
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top