تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/03/24 - 10:12
کد خبر: 398585

پیشنهاد رئیس دانشگاه فرهنگیان برای جبران کمبود معلم

رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه ۴ روش برای کاهش فاصله بین نیروی انسانی جذب شده و نیروهای خارج شده از وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد شده است، گفت: یکی از روش‌ها راه اندازی دوره‌های کاردانی آموزش ابتدایی تا سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» حسین خنیفر در نشست با اعضای هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان تنها در مقام تربیت کننده نیروی انسانی است و برنامه ریزی برای این نیروها، باید لزوماً از سوی وزارت آموزش و پرورش و در قالب برنامه‌ریزی رشته‌ای، جنسیتی و استانی طی بازه‌های زمانی 5، 10، 20، 50 و 100 ساله صورت گیرد.

وی افزود: خانواده‌ها باید بدانند گزینش و استخدام  و تغییر روندها در جذب دانشجومعلمان در مواردی مانند نسبت‌های جنسیتی، تعلقات مذهبی و ... توسط وزارت آموزش و پرورش صورت می‌گیرد و در اختیار دانشگاه فرهنگیان نیست.

خنیفر با اشاره به تغییرات سن پذیرش داوطلبان در دانشگاه فرهنگیان، گفت: طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، سن پذیرش دانشجو معلمان در دوره لیسانس 35 سال، کارشناسی ارشد 40 سال و دکتری 45 سال تعریف شده است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به تفاوت فاحش بین نیروی انسانی بازنشسته یا در آستانه بازنشستگی و نیروی انسانی مورد نیاز این دستگاه، تصریح کرد: 4 روش برای کاهش فاصله بین نیروی انسانی جذب شده و نیروهای خارج شده، پیشنهاد شده است که عبارتند از تداوم دوره های کارشناسی پیوسته با ظرفیت سالانه 2 هزار نفر. تداوم دوره های مهارت آموزی با ظرفیت سالانه 40 تا 50 هزار دانشجو تا سال 1403 ،  پذیرش دانشجویان با مدرک کارشناسی از سایر دانشگاه‌ها و ارائه مدرک کارشناسی ارشد رشته‌ای در دانشگاه فرهنگیان و راه اندازی دوره های کاردانی آموزش ابتدایی تا سال 1403.

خنیفر  مواجهه شدن با کمبود شدید معلم، محدودیت در فضا و امکانات و رشد مهارت آموزی از 2900 نفر در سال 94 به 70 هزار نفر در سال 1400 را از علل تأسیس مراکز آموزشی مهارت آموزی(ماده 28) دانست و بیان کرد: این مراکز به صورت موقتی و برای جلوگیری از تراکم و شلوغی پردیس‌ها تاسیس شده‌اند که با رفع نیازهای آموزش و پرورش، این مراکز تعطیل شده یا تغییر کاربری خواهند داد.

وی گفت: خوشبختانه با فعالیت‌های انجام شده، قادر خواهیم بود در مهرماه  سال 1400،  حدود 77 هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان را به عنوان معلم در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم تا در کلاس‌های درس، مشغول به فعالیت شوند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، در پایان گفت: تا به امروز دو بار موفق به بازنگری در موارد درسی دانشگاه فرهنگیان شده‌ایم این بازنگری برای بار اول، در سال 95 و برای بار دوم با فاصله 3 سال، در سال 98 صورت گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top