تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/03/26 - 18:07
کد خبر: 398897

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس؛

مردم قدرت را در اختیار افراد صالح قرار دهند

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس با اشاره به اهمیت انتخابات ۱۴۰۰ گفت: مردم به این موضوع توجه کنند که مشارکت حداکثری آنها در انتخابات قدرت چانه زنی مسئولان در مرکز کشور را بالا می برد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر،حسین رئیسی با اشاره به اینکه، حضور پرشور مردم در انتخابات، قدرت چانه زنی مسئولان در مجلس بالا می‌برد، اظهار کرد: هر چقدر شاهد حضور پُر شور مردم این منطقه در انتخابات باشیم یقیناً قدرت چانه‌زنی هم برای ما مسئولان در تمام حوزه‌ها و رفع مشکلات افزایش می‌یابد و ضریب امنیت توسعه در شهرستانها بالا می‌برد.

رئیسی شرایط انتخاب فرد اصلح در روز ۲۸ خرداد برای مردم آسان عنوان کرد و افزود: عملکرد دولت فعلی، وضعیت معیشت مردم چنان رقم زده که شرایط انتخاب رئیس جمهور را راحت کرده است.

رئیسی گفت: هرمزگان یک گنج پنهان است، که با یک دولت قوی می‌توان در این منطقه ارزش افزوده ایجاد کرد. با توجه به ظرفیت‌ها و موقعیت تجاری، کشاورزی، معادن، حمل و نقل، همسایگی با ۱۵ کشور می‌تواند این استان را به توسعه پایدار رساند.

وی با بیان اینکه، در جهت تولید ارزش افزوده در راستای منفعت مردم این استان مدیران لایق نیاز است، تصریح کرد: مردم اگر قدرت را در اختیار افراد صالح قرار دهند، وضعیت معیشتی آنها نیز بهتر خواهد شد.

نماینده مردم شرق هرمزگان با عنوان اینکه، الان فضا برای یک رأی قدرتمند فراهم شده است، خاطرنشان کرد: از آنجائیکه برای مردم زمینه نظرخواهی فراهم شده است، پس بدون تعصب تصمیم بگیرند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top