تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/04/06 - 19:18
کد خبر: 400056

صهیونیست‌ها به دنبال عقیم سازی ایرانیان

داروهای ضدبارداری در حالی از سوی برخی شرکت های داخلی تولید و روانه بازارمی شود که به عقیده پزشکان تهدید جدی برای جوانی جمعیت کشور به حساب می آید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ حساسیت ها نسبت به موضوع پیرشدن جمعیت کشور باعث شد تا نمایندگان مجلس به تکاپو افتاده  تا طرحی نو برای جلوگیری از فاجعه کاهش جمعیت و پیرشدن نسل در ایران در اندازند.

بر اساس پیش بینی‌ها در سال 1420 نرخ رشد جمعیت به صفر می‌رسد در حالی که بهترین نرخ رشد جمعیت برای یک اقتصاد مولد بین 0.5 و 2.5 است که با توجه به آمارهای کنونی تا چندین دهه آینده نرخ رشد ما به صفر خواهد رسید.

کارشناسان معتقدند برنامه‌های کنترل جمعیت در کشور ادامه دارد و توزیع برخی داروهای ضدبارداری پرخطر برای سلامت زنان از جمله آنهاست و این در حالی است که بسیاری از کارشناسان دارویی و متخصصان حوزه زنان نسبت به عوارض خطرناک این داروها برای زنان هشدار می دهند.

بزرگترین شرکت تولید داروهای ضد بارداری در ایران، تحت لیسانس یک شرکت اسپانیایی که دارای سرمایه گذاری یهودی است فعالیت می کند. مهمترین هدف تاسیس این شرکت همانطور که در سایت آن آمده است:ایجاد یک شرکت تخصصی در زمینه تولید فرآورده های دارویی هورمونی به خصوص داروهای هورمون جنسی می باشد. شرکت کموگروپ متعلق به خانواده‌ی شناخته شده یهودی صهیونیست، هوگو سایمن است. امپراطوری دارویی هوگو سایمن در کشورهای مختلف خاورمیانه گسترده شده است و تاثیرات زیادی در تغییر ترکیب جمعیتی در این کشورها گذاشته است. اکتوکم زیرمجموعه‌ی این امپراطوری است که در ایران فعالیت می‌کند.

در همین حال؛ حسین گودرزی ، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به تصویب طرح  جوانی جمعیت کشور توسط مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر فرزندآوری و جلوگیری از حرکت کشور به سمت پیری جمعیت، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده به عنوان یکی از بهترین اقدامات مجلس انقلابی در دستور کار  قرار گرفت.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: به طور یقین اسرائیل و آمریکا و دشمنان نظام از هر روشی جهت ضربه زدن به کشور و نظام استفاده می‌کنند و شاید بزرگترین ضربه به نظام که آرام و بدون صدا و کمتر دیده می‌شود  کاهش جمعیت ایران با ترفندهای مختلف نظیر ساختن فیلم و راه‌اندازی برخی شرکت‌های تولید داروهای ناباروری است در کشور فعالیت می‌کنند.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس تصریح  کرد: گاها گفته می‌شود اقتضائات رشد و تربیت نسل با فرزند زیاد امکان پذیر نیست این  در حالی است که این اتفاق در نسل‌ها و خانواده‌های ایرانی تا دهه‌های اخیر رواج داشته و فرزندان سالم، با حیا و خلاق و پیشرو تربیت کرده‌اند.

دشمنان با تولید داروهای ضدبارداری دنبال عقیم کردن نسل جوان هستند

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضامبلغی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده توسط مجلس اظهار داشت: علی رغم اینکه  هم اکنون ایران کشور جوانی است ولی  اگر روند جمعیتی به  صورت فعلی  باشد  به کشور پیری تبدیل می شویم در همین راستا  نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون روزها و ساعت ها طرح جوانی جمعیت را مورد بررسی قرار دادند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس عنوان کرد: با توجه به اینکه  افزایش جمعیت سیاست صحیحی است  تولید انبوه  داروهای ضد بارداری توسط برخی شرکت های داخلی هیچ گونه توجیهی ندارد  باید از تولید این داروها جلوگیری شود .

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی  در رابطه با فعالیت برخی شرکت های خارجی در زمینه تولید داروهای ضدبارداری در کشور  بیان کرد:  به طور یقین صهیونیسم جهانی  نه تنها برای مسلمانان بلکه برای کلیه جامعه بشریت  نقشه های پلیدی کشیده و تنها مشکلش با اسلام نیست بلکه با تمام جوامع بشری مشکل دارد.

مبلغی با بیان اینکه آرزوی صهیونیسم ها کاهش جمعیت ایران است، گفت‌: ‌صهیونیسم با نقشه های پیچیده و عجیب به دنبال مقابله با رشد جمعیت ایران است  و از هر اقدامی که سبب عقیم شدن جوانان‌، نازایی و کاهش رشد جمعیت کشور ایران دریغ  نمی‌کند در همین راستا باید هوشیار باشیم  و جهت شادابی و نشاط جمعیت  تلاش کنیم.

در همین حال؛ مهدی روشنفکر،نایب رئیس فراکسیون آسیب های اجتماعی مجلس یازدهم با اشاره به طرح مجلس درباره جوانی جمعیت و خطر کاهش رشد جمعیت کشور و راهکارهای اجرایی جلوگیری از این خطر بالقوه اظهار داشت: جوانان مهمترین سرمایه‌های کشور هستند که آینده کشور در همه زمینه‌ها به آن‌ها وابسته است.

وی گفت: متاسفانه بسیاری از مسئولان با صحبت‌های شعاری از کنار مسأله جوانان می‌گذرند و متوجه آسیب‌هایی که کشور در آینده متحمل می‌شود، نیستند. در هر صورت تهیه این طرح از اقدامات خوبی بوده  است که در زمینه دفاع از جوانان و آینده کشور تدارک دیده شده و واقعاً می‌توان گفت که این طرح اولین اقدام جدی برای پرداختن به مسائل جوانان با استفاده از ابزار قانونگذاری است.

نماینده شهرستان های بویراحمد دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی همچنین درباره  فعالیت های برخی شرکت های داخلی برای تولید انبوه و گسترده  داروهای ضدبارداری که بر خلاف سیاست های افزایش جمعیت در کشور است گفت: قطعاً از جهاتی، این مسأله در تناقض با اهداف طرح می‌باشد.

وی درباره برخی شرکت هایی که در زمینه تولید داروهای ضد بارداری در کشور فعالیت می کنند که تحت لیسانس یک شرکت مساله‌دار است  تصریح کرد:  درباره این نوع شرکت ها، مسائلی مطرح می‌شود و بدون شک در برخورد با شرکت‌ها و افرادی که قصد بازی با آینده کشور از راه آسیب به بافت جوان جمعیت کشور را داشته باشند، تعارفی نداریم.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی حتماً در صورت باز بودن راه برای هر شرکت و گروهی در زمینه تهدید نسل کشور، با قانونگذاری مقتدرانه، با آن ها مقابله خواهد کرد و چنانچه هرکسی با هر عنوانی، بصورت غیرقانونی، اقدام به فراهم سازی در سطح گسترده کند و یا در چرخه امور مربوط به اقدامات گسترده در این زمینه دخالت داشته باشد، باید خود را از مصادیق موضوع ماده 286 قانون مجازات اسلامی بداند و متوجه باشد که قانون در این زمینه با کسی شوخی ندارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نحوه اتصال موبایل به تلویزیون ال جی (screen mirroring)
هزینه تعمیر برد یخچال بوش چقد است؟
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
ثبت جهانی قلعه الموت؛ آغاز مسئولیت تازه ایران برای حفاظت از میراث تمدن
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
اوپن ای آی یکی از تیم های خود را منحل کرد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
نقدی بر سه سناریوی دولت در افزایش قیمت بنزین
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
برچسب هوشمندی که اوردوز را تشخیص می‌دهد
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top