تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/04/13 - 17:42
کد خبر: 400820

ورود محموله جدید واکسن در این هفته

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: قرار است همین هفته محموله جدید واکسن وارد کشور شود و مصاحبه در این باره را باید وزارت بهداشت انجام دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ رسول مهاجر در حاشیه پنجمین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال ۱۴۰۰ به تحولات اخیر افغانستان و تنش‌های بوجود آمده در این کشور اشاره کرد و گفت: در این جلسه آخرین وضعیت افغانستان و اینکه ما به عنوان کشور همسایه افغانستان که همکاری خوبی با این کشور داشته‌ایم، چه باید بکنیم، مورد بررسی قرار گرفت.

وی میزان تجارت ایران و افغانستان را بیش از ۳ میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: علیرغم مشکلات، به دلیل علاقه‌ای که در افغانستان به کالاهای ایرانی وجود دارد و بازار بی بدیل افغانستان، مبادلات ما پایدار بوده است. در این جلسه همچنین درباره تداوم مبادلات با دیگر کشورها صحبت شد، چون ایران می‌خواهد روابط اقتصادی اش با دیگر کشورها با اولویت همسایگان افزایش پیدا یابد.

مراودات اقتصادی با افغانستان حتی در دوران ناآرامی‌ها خللی نداشت

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه تصریح کرد: علیرغم تنش‌ها در افغانستان همه وزارتخانه‌ها تشویق شده‌اند که مراودات را براساس سیاست‌ها پیش ببرند. حداقل تا امروز در روابط اقتصادی ما با افغانستان هیچ تغییری ایجاد نشده و مراودات از طریق مرزها در حال انجام است.

مهاجر ادامه داد: نکته بسیار مهم این است که مراودات ما با افغانستان تقریباً از طریق بخش خصوصی انجام می‌شود و این مراودات همچنان ادامه پیدا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه سیاسی وزارت خارجه سعی دارد که در افغانستان آرامش برقرار کند تاکید کرد: مراودات اقتصادی ما با افغانستان حتی در دوران تحریم‌ها و ناآرامی‌ها خللی نداشته و علل عمده آن هم شاید فعالیت بخش خصوصی در این حوزه است.

در زمینه واردات واکسن همپای تولیدات داخلی فعال هستیم

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه همچنین درباره فعالیت‌های وزات خارجه برای تأمین واکسن کرونا گفت: در مسئله تولید داخل و ایجاد تجهیزات و مواد اولیه وزارت خارجه نقش بی بدیلی داشته است؛ در زمینه واردات واکسن هم همپای تولیدات داخلی فعال هستیم.

مهاجر با اشاره به اینکه تکنولوژی واکسن بسیار پیچیده است و هیچ کشوری حاضر نیست آن را در اختیار دیگران قرار بدهد، گفت: جمهوری اسلامی توانسته است هم واکسن تولید کند و هر وقت که وزارت بهداشت اعلام نیاز کرده است برای تسهیل واردات اقدام کند.

وی افزود: تجارب کشورها در زمینه کرونا را هم به وزارت بهداشت منتقل کردیم و براساس اعلام وزارت بهداشت علیرغم تحریم‌ها توانستیم واکسن‌هایی را از کشورهای مختلف وارد کنیم همین هفته هم قرار است محموله جدیدی وارد شود و مصاحبه در این باره را باید وزارت بهداشت انجام دهد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: در زمینه سهمیه واکسن کرونا که باید از کوواکس می‌گرفتیم از دارایی‌های بلوکه شده ما در دیگر کشورها استفاده شد.

توسعه مراودات برقی با همسایگان

مهاجر موضوع دیگر جلسه امروز را مبادلات برقی با کشورهای همسایه اعلام کرد و گفت: بعد از انقلاب پیشرفت‌های خوبی در زمینه برق داشته‌ایم و میزان سدها و میزان انرژی تولید شده با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست.

وی با اشاره به اینکه برخی از کشورهای دنیا خاموشی سراسری داشتند، افزود: ما هیچ گاه در کشور خاموشی سراسری نداشتیم و علیرغم برخی از محدودیت‌ها کشور ما در حال تولید برق است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با اشاره به گزارش وزارت نیرو از وضعیت برق کشور که در جلسه امروز قرائت شد گفت: آنچه که در این جلسه بر آن تاکید شد توسعه مراودات برقی با همسایگان ما است و قرار شد این مراودات افزایش پیدا کند.

مهاجر افزود: همه کشورهای همسایه به هم نیازمند هستند و در جلسه امروز روی این مسئله و تلاش‌های وزارت نیرو در زمینه مبادلات برق تاکید شد.

وی همچنین درباره آزادشدن دارایی‌های ایران در عراق، گفت: در سفری که ماه قبل به عراق داشتیم، توافق شد یک هیأت بلندپایه از عراق به ایران بیاید، دو وزیر عراقی و مدیر بانکی که پول ما در آنجا جمع شده است به ایران آمدند، ملاقات‌ها انجام شد و گشایش‌های خوبی صورت گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
بقایی: بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ شرم آور است
سفارت انگلیس در تهران دورکار شد
ادعای سنتکام: تنگه هرمز همچنان باز است
ادعای ترامپ: درگیری با ایران «محدود» است
آمریکا و عربستان توافق همکاری هسته‌ای امضا کردند
عضو کمیسیون امنیت ملی: نیروهای مسلح مقتدرانه در میدان ایستاده‌اند
حمله به دو نفتکش سعودی/ یحیی سریع: در عمق خاک عربستان پاسخ خواهیم داد
هشدار قرارگاه خاتم: اجازه نمی‌دهیم یک قطره نفت صادر شود
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
طرح یارانه مستقیم غذای دانشجویی از مهرماه در دانشگاه تهران اجرا می شود
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top