تاریخ انتشار: شنبه 1400/05/09 - 12:03
کد خبر: 403297

سروش رفیعی دوباره پرسپولیسی می‌شود؟

بازیکن تیم فوتبال سپاهان گفت: در فصل نقل و انتقالات شایعه زیاد است اما هنوز تصمیمی برای فصل بعد نگرفته‌ام.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، سروش رفیعی درباره لیگ امسال عنوان کرد: لیگ خوبی بود و وقتی پرسپولیس با ۶۷ امتیاز قهرمان شد، ما هم در کورس بودیم و شانس داشتیم. این نشان می‌دهد لیگ خوبی بود. به پرسپولیس، هواداران، بازیکنان، کادر فنی و دوستان خوبم تبریک و خدا قوت می‌گویم. از اصحاب رسانه هم تشکر می‌کنم که کمک کردند. امیدوارم فصل آینده با برنامه‌ریزی بهتر و کیفیت بهتر زمین برگزار شود.

بازیکن سپاهان درباره پایان قراردادش با این تیم، خاطرنشان کرد: قرارداد من تمام شده و تا امروز هم بازی داشتیم. شرایط حساسی بود. به همین دلیل، چند روزی نیاز دارم استراحت کنم. به زودی تصمیم می‌گیرم.

رفیعی درباره بازگشتش به پرسپولیس، گفت: فصل نقل و انتقالات است. به همین دلیل صحبت و شایعه زیاد است. تا به امروز نه با کسی صحبتی کرده‌ام و نه می‌خواستم انجام دهم. در کورس قهرمانی بودیم و باید تمرکز می‌کردیم اما تا چند روز آینده تکلیف من مشخص خواهد شد.

وی درباره ماندن ذوب‌آهن در لیگ برتر، یادآور شد: ذوب‌آهن باشگاه ریشه‌دار و خوبی است. خوشحالم که ماند اما برای سایپا و ماشین‌سازی متاسفم و امیدوارم به زودی برگردند. به همشهری‌های عزیزم تبریک می‌گویم که فجر به لیگ برتر بازگشته است. به کارکنان فولادمبارکه و کادر فنی تبریک می‌گویم. فصل خوبی با نویدکیا داشتیم، امیدوارم هواداران سپاهان این تلاش را از ما بپذیرند و امیدوارم فصل آینده بتوانیم آنها را خوشحال کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احتمال غیبت مدافع پرسپولیس مقابل خیبر
پزشکیان: اگر خودتحریمی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را به زانو درآورد
امتیاز ویژه برای طلایی‌های آسیایی کشتی در انتخابی
نتانیاهو حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد
رضایی: ترامپ با استخدام اشرار به قاچاق روی آورده است
حمله جدید موشکی به ریاض؛ ترمینال ۴ فرودگاه «ملک خالد» در آتش سوخت
نکونام: فردا میهمان هستیم نه میزبان؛ خبری از رقابت برابر نیست
رقابت ۵ فرنگی‌کار ایرانی در روز اول مسابقات امیدهای جهان
مخبر: ایران قطعا فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه می‌زند
یزد دوشنبه عزای عمومی اعلام شد
۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان
کشمکش وزارت ورزش و شرکت توسعه بر سر تعطیلی باشگاه انقلاب
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه
خدمت به خانواده شهدا نباید در حد وظیفه اداری باقی بماند
ایران جزو ۱۲ کشور برتر دنیا در صنعت فضایی است
هزینه ۵ خارجی پرسپولیس در ازبکستان خبرساز شد
۱۳ میلیون ایرانی پزشک خانواده دارند
فدراسیون پاسخ خداداد عزیزی را داد؛ پیگیر بودیم و هستیم
همتی: فروپاشی اقتصادی با بیانیه سیاسی تحقق نمیابد
وقوع حادثه برای یک نفتکش در سواحل عمان
ارّه خاویر میلی بر ریشه ۳۳ هزار کسب‌وکار آرژانتینی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top