تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/05/13 - 14:41
کد خبر: 403838

۲۰۳ نفر در دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی برگزیده شدند

اختتامیه دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور «تیتر ۱۲» در روزهای ۱۷ و ۱۸ مرداد برگزار می شود و ۲۰۳ نفر برگزیده در ۶۴ رسته تقدیر می شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در نشست خبری دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور «تیتر ۱۲»، درباره این جشنواره گفت: در دوران کرونا فعالیت های فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی بیشتر هم شد.

وی گفت: فراخوان دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور «تیتر ۱۲» آبان ماه منتشر شد و ابتدا بیش از ۲۸ هزار اثر با مشارکت ۱۵۳ دانشگاه کشور به جشنواره رسید که با توجه به شرایط کرونایی تعداد آثار افت نکرده است.

لاری افزود: در این دوره یک مرحله غربالگری انجام دادیم تا آثار پس از غربالگری برای داوری ارسال شوند. پس از غربالگری اولیه تعداد آثار به ۲۳ هزار و ۷۸۹ اثر رسید. این غربالگری به صرفه جویی ۴۸ میلیون تومانی منجر شد. آثار در ۵ بخش اصلی، بخش ویژه و سرزمین مادری در ۶۴ رسته رسیده اند.

وی گفت: هر اثر با دو داور اثر شد و داوران طراز اول آثار را داوری کردند. در نهایت ۹۵۷ اثر به مرحله نهایی رسید. کار جالب این دوره این بود که برای ۲۳ هزار اثری که رد شد کارنامه ای شفاف صادر شد و فرصت اعتراض داده شد و ۹۱۹ نفر اعتراض کردند که پس از رسیدگی اعتراض ۸۸ نفر پذیرفته شد و به مرحله نهایی راه یافتند. در مجموع ۱۰۴۵ به مرحله نهایی راه یافتند. از میان ۸۸ نفری که اعتراض کردند ۱۵ نفر جزء برگزیده ها هستند.

معاون وزیر بهداشت گفت: ۲۰۳ نفر برگزیده در ۶۴ رسته داریم. ۱۹۹ نفر اثر و نشریات برگزیده، ۴ نفر جایزه به دلیل نظم انتشار دریافت می کنند. ۷۷ اثر از دانشگاه های علوم پزشکی و ۱۲۲ اثر از دانشگاه های وزارت علوم است. بیشترین آثار مربوط به مقالات اجتماعی و بخش ویژه کرونا، جامعه و حکمرانی بوده است.

وی افزود: مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور «تیتر ۱۲» در روزهای ۱۷ و ۱۸ مردادماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود. با توجه به شرایط سعیداریم ۳۵ نفر اول را تقدیر کنیم. سایر برگزیدگان همزمان در دانشگاه ها با مراسم اختتامیه تقدیر می شوند.

لاری مزیت این دوره از جشنواره نشریات دانشجویی کشور را شفافیت در کارنامه برشمرد و گفت: یکی از کارهای مهم امسال انتخاب کارشناس برگزیده است که سه کارشناس برگزیده از علوم و سه کارشناس برگزیده از وزارت بهداشت مورد تقدیر قرار می گیرند.

وی درباره بخش سرزمین مادری دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور «تیتر ۱۲» گفت: بخش سرزمین مادری امکان مشارکت دانشجویان ایرانی در خارج از کشور و یا دانشجویان خارجی که به زبان فارسی می توانند فعالیت کنند را فراهم کرد که ۴۹ اثر از ۹ کشور به جشنواره رسید که ۳ برگزیده شامل ۲ نشریه و یک صفحه شبکه اجتماعی در این بخش داریم.

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت گفت: همزمان برنامه ریزی شده تا با اختتامیه کارگاه های آموزشی با حضور اساتید برجسته برای دانشجویان فعال در نشریات دانشجویی برگزار می شود. دانشجویان ضعف هایی هم داشته اند و به عنوان نمونه در خبر نویسی کسی رتبه کسب نکرده است و دانشجویان می توانند با شرکت در این کارگاه ها ضعف ها را برطرف کنند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین برای نمایش آثار نیز نمایشگاه مجازی برگزار می شود و آثار برگزیده به نمایش گذاشته می شود. همچنین در مراسم اختتامیه از گروه های دانشجویی برگزیده استفاده می شود.

لاری از تقدیر از سه نفر از پیشکسوتان جشنواره های دانشجویی به همراه خانواده شهید صارمی و ارائه پک فرهنگی به دانشجویان خبر داد.

در ادامه نشست دکتر حسن زائری لطف مدیرکل امور فرهنگی وزارت بهداشت در زمینه رتبه بندی نشریات دانشجویی گفت: این سامانه رتبه بندی راه اندازی شده و ارزیابی کیفی و کمی صورت گرفته است. نقاط ضعف و قوت به صورت مدون مشخص شده است.

وی افزود: یکی از کارهای اداره کل نشریات وزارت بهداشت، ارتقای سطح کیفی نشریات با ارائه آموزش ها بوده است و در این زمینه همکاری خوبی با وزارت علوم صورت گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
معیشت مردم گروگان برخی از مسئولان/ افشای تخلف مدیر حراست گروه صنعتی بارز
فیلم | محصولی: شکار شناور زیرسطحی از شگفتانه‌های دفاعی ایران بود
عقب‌نشینی محدود ارتش رژیم صهیونیستی از ارتفاعات علی الطاهر
وداع باشکوه مردم زاهدان با شهدای عملیات ضد تروریستی سراوان
رایزنی‌های منطقه‌ای پس از تعویق نشست تنگه هرمز در صلاله
تریتا پارسی: فقط ۲ درصد نظامیان آمریکا از جنگ با ایران حمایت می‌کنند
گزارش بقایی از سفر به لامرد/ زخم‌های این جنایت شنیع التیام نخواهد یافت
ادعای فرمانده سنتکام: آمریکا با کمبود مهمات مواجه نیست
تلاش یمنی‌ها برای ساخت موشک با استفاده از هوش مصنوعی
هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس +عکس
پزشکیان: هماهنگی، پایداری، مقاومت و نوآوری از محورهای اجلاس بریکس بود
عراقچی: توافق ایران و عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
داربی سرخابی‌ها با VAR برگزار می‌شود
تغییر تاریخ شروع کلاس‌های نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه الزهرا(س)
فیدان: اقتصاد جهانی پس از وقایع تنگه هرمز دچار بحران شده است
ترامپ: جنگ با ایران پیش از انتخابات یا پس از آن پایان خواهد یافت!
علیرضا داوودنژاد بدترین فیلمش هم «سینما» است
پزشکیان: آماده برگزاری کمیسیون اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی هستیم
هورمون‌درمانی و آلزایمر؛ کدام زنان بیشتر سود می‌برند؟
راهکاری برای تخلیه انرژی کودکان
غش فرنگی خانم بازیگر و دریافت نشان بی‌فرهنگی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top