تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/05/13 - 14:44
کد خبر: 403840

آخرین وضعیت واکسیناسیون دانشجویان کشور

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت گفت: دانشجویان علوم پزشکی از معاونت بهداشتی درخواست داشته اند که به عنوان کار دانشجویی در امر واکسیناسیون کشوری علیه کرونا مشارکت داشته باشند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دکتر سیماسادات لاری امروز در نشست خبری دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی در پاسخ به خبرنگار مهر درباره واکسیناسیون دانشجویان در کشور گفت: ۴۰ درصد دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور حضور داشتند و محل‌های ایزوله و پروتکل‌های بهداشتی را در این مدت رعایت کردیم.

وی افزود: از زمانی که بحث واکسن کادر درمان مطرح شد تاکنون ۸۰ درصد دانشجویان علوم پزشکی در گروه بالینی واکسینه شدند. برخی دانشگاه‌ها این موضوع به ۹۰ درصد هم رسید و برخی از دانشگاه‌ها این آمار کمتر بود که دلیل آن هم حضور دانشجویان در محل زندگی شان بود.

لاری خاطرنشان کرد: البته برخی دانشگاه‌ها تمام دانشجویان حتی غیر بالینی را هم واکسینه کرده‌اند و قرار است با هماهنگی‌ای که با معاونت بهداشتی وزارت بهداشت صورت گرفته، دانشجویانی که در محل زندگی خود حضور دارند، همانجا واکسیناسیون صورت بگیرد.

وی یادآور شد: نکته جالب توجه این است که دانشجویان علوم پزشکی در قالب کار دانشجویی درخواست داشته‌اند که دانشجویان برای واکسیناسیون مشارکت داشته باشند که با هماهنگی‌های صورت گرفته در برخی از دانشگاه‌ها این کار انجام شده است.

معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: برای مهرماه برنامه‌ریزی صورت گرفته و طبق قول معاونت بهداشت واکسیناسیون دانشجویان غیربالینی ها انجام بگیرد که این دانشجویان را برای اول مهر در دانشگاه‌ها داشته باشیم. اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی که در گروه غیربالینی حضور دارند نیز واکسیناسیون آنها به زودی به اتمام می‌رسد.

وی افزود: بر اساس جلساتی که در این زمینه برگزار شده است و به گفته وزیر علوم اولویت واکسیناسیون دانشجویان در وزارت علوم با دانشجویان دکتری و ارشد است و طبق قول معاونت بهداشتی از شهریورماه واکسیناسیون دانشجویان را شروع می‌کنند.

لاری خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها هیچ گاه کاملاً بسته نبوده که بخواهیم بازگشایی کنیم بلکه به سمت آموزش حضوری حرکت خواهیم کرد. آموزش حضوری در مهرماه را با توجه به روند واکسیناسیون در نظر می‌گیریم.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر نوع واکسنی که برای واکسیناسیون دانشجویان استفاده می شود، گفت: بستگی به نوع واکسنی دارد که به دست وزارت بهداشت می رسد. واکسن های ایرانی و یا واکسن های وارداتی منع و محدودیتی ندارد. یکی از واکسن ها برای خانم های زیر ۴۰ سال استفاده نمی شود. سعی می کنیم آن نوع واکسن را تزریق نکنیم. واکسن مشخصی برای واکسیناسیون دانشجویان درنظر گرفته نشده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات تازه از حمله موشکی یمن به پایگاه «خمیس مشیط» عربستان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مهاجرانی: فعلاً تغییری در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای نداریم
جزئیات جدید درباره تفاهم نهایی ایران و عمان
بلوف جدید ترامپ درباره تسلیحات لیزری نوین آمریکا
مذاکره باید با پرداختن به تجاوز آمریکا علیه ایران آغاز شود
نقش کلیدی مردم منطقه در عملیات انهدام تیم تروریستی در سراوان
بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد
بقایی: صبر خانواده شهدای لامرد تصویر قدرت ایران است
زنان اصفهانی در کنار سی‌وسه پل در دوران قاجار
صید سه امتیازی چادرملو از آبادان
محمدعلی الحوثی: هر حماقتی علیه یمن با پاسخ روبه رو خواهد شد
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه
راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
درخشش بانوی فناور ایرانی در مسابقات استارتاپی زنان بریکس ۲۰۲۶
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
«زن ناشناس» دانمارکی شیر طلا را برد
الزیدی: اجازه نمی‌دهیم عراق مبدأ حمله به همسایگان باشد
برادر معاون استاندار آذربایجان‌ غربی ترور شد
حضور«محفل ستاره‌ها» در اجتماعات مردم تهران +عکس
پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top