تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/05/18 - 10:14
کد خبر: 404317

سیاستگذاری سهمیه‌های کنکور ظرف ۶ ماه تدوین می‌شود

دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور از تعامل شورای عالی انقلاب فرهنگی با مجلس در سیاستگذاری سهمیه‌های کنکور خبر داد و گفت: این سیاستگذاری ظرف ۶ ماه تدوین می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، منصور کبگانیان درباره بحث همکاری با مجلس در سیاستگذاری سهمیه‌های کنکور اظهار داشت: در این زمینه با مجلس شورای اسلامی تعامل صورت خواهد گرفت چون تعدادی از این سهمیه‌ها را مجلس شورای اسلامی تصویب کرده است.

وی ادامه داد: قدیمی‌ترین سهمیه‌ها مانند سهمیه مناطق توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد، تصویب سهمیه مناطق در شورای عالی انقلاب فرهنگی عین عدالت آموزشی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: دانش آموزی که در سیستان و بلوچستان وارد دانشگاه می‌شود، طبیعی است با دانش آموزی که در تهران وارد دانشگاه می‌شود فرق داشته باشد.

وی افزود: تعدادی از سهمیه‌ها هم هستند که توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده‌اند، بنابراین در حال حاضر تنها چیزی که تعهد کرده‌ایم این است که سیاستگذاری سهمیه‌ها طی ۶ ماه تهیه شود.

دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور افزود: بنابراین حتماً با مجلس شورای اسلامی تعامل خواهیم داشت چون هر دو مصوباتی داریم ولی سیاست‌ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی نهایی و تصویب خواهد شد.

وی ادامه داد: البته در خود شورای عالی انقلاب فرهنگی هم رئیس مجلس عضو بوده و سه نفر از رؤسای کمیسیون‌های مجلس حضور دارند. بنابراین طبیعی است که این موضوع با هماهنگی مجلس پیش خواهد رفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران به دنبال «سفیدسازی» عملکرد خود و سرپوش گذاشتن بر تخلفات انباشته‌شده هستند+اسناد
نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان +عکس
کنگره بین‌المللی بزرگداشت آیت‌الله مهدوی کنی (ره) +عکس
تداوم نقض آتش‌بس و اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در لبنان
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
اگر درگیر نمی‌شدم سر بچه‌ها را می‌بریدند
پزشکیان عازم روسیه شد
لباس سربازی بر تن علیرضا بیرانوند +عکس
بیانیه وزارت خارجه عربستان درباره سفر بن سلمان به تهران
میثاق‌نامه ورزش؛ جان‌فدای ایران
اعلام برنامه بازی‌های جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا با قرار قبلی+ جدول
سازمان همکاری اسلامی خواستار اقدامات عملی جامعه جهانی درباره غزه شد
رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان
علی‌آبادی با هدف توسعه همکاری‌های انرژی عازم بلاروس شد
فعالیت پالایشگاه جیزان عربستان همچنان متوقف است
راهکاری برای تحکیم خانواده و تربیت فرزند
۱۳آبان امسال فرصت بازخوانی جنایات آمریکا و تبیین دستاوردهای مقاومت است
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
هوش مصنوعی گراک رقیب کریستوفر نولان شد
«شورای دیپلماسی علمی» در وزارت علوم دوباره فعال شد
مدرسه میدان اصلی فعالیت بسیج دانش‌آموزی است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top